Vazgeçemediğimiz Yiyecekler ve İçecekler

Cevap: Vazgeçemediğimiz yiyecekler, içecekler

Tamamdır aga ben başlıyorum diyete spora. günde 50 mekik işimizi görür başlangıçta. yemeklerde ekmek kesilince birde Uyumadan önce yoğurt yiyince. tığ gibi oluyorum. Ben basket oynayınca yorulmuyorum aslında dünyaları unutuyorum ama kapalı saha lazım o da etrafta yok. 2 ay sonra son fotoları gösteriririm size :)

Evde rahatlıkla yapabileceğin egsersizler kardeşim ;) Ararsan başkada bulursun topla yapılanlarıda var :)

[video=youtube;3fU_8kJeXeE]https://www.youtube.com/watch?v=3fU_8kJeXeE[/video]

[video=youtube;O-Yqe1zF4jg]https://www.youtube.com/watch?v=O-Yqe1zF4jg&feature=relmfu[/video]

Konu kilo vermeye bağlandığına göre sorayım: Göbek ve çevresindeki yağları eritmek için en güzel egzersiz nedir :)

Şafak öyle bir anlattınki 50 kişinin 25 i yolda telef oldu sandım :) Bu arada uzun süre spor yapmayan insanların özellikle kardio hareketleri yapmadan önce vucuda belirli bir form kazandırması ve hiçbir şart altında ısınmadan spor yapılmamasıda çok önemli diye biliyorum.

Mahir 50 kişinin 20 kadarı bayan kimse gık demedi ben hariç tam istinyeyi geçtik kemere çıkan o dik yokuşu tırmandık baktım bulantı soguk terleme aha dedim gidiyorum :)

Levent günde 50 mekik iş görmez ;) çok çok karın kaslarını geliştirir ama üzerindeki yağ tabakası erimeyeceği için göbeğinin daha çok dışarı çıkmasına neden olarak noluyor lan spor yapıyorum kilo alıyorum psikolojine girmene neden olur. Bence uygun diyetle egsersiz birlikte senin behlül yapar :)

Tamamdır aga ben başlıyorum diyete spora. günde 50 mekik işimizi görür başlangıçta. yemeklerde ekmek kesilince birde Uyumadan önce yoğurt yiyince. tığ gibi oluyorum. Ben basket oynayınca yorulmuyorum aslında dünyaları unutuyorum ama kapalı saha lazım o da etrafta yok. 2 ay sonra son fotoları gösteriririm size :)

Bulantı soğuk terleme :D alemsin Şafak ama unutma uzun zaman spor yapmayan insanda bizim Karadenizde et kesiği dediğimiz hamlama olur. Bir yerlerin ağrırsa korkma. 2. 3. yapışından sonra o ağrılar kaybolur. Mühim olan vazgeçmemek.

Mahir 50 kişinin 20 kadarı bayan kimse gık demedi ben hariç tam istinyeyi geçtik kemere çıkan o dik yokuşu tırmandık baktım bulantı soguk terleme aha dedim gidiyorum :)

sucuk+ekmek.jpg

Hayri bak bu tam senlik kardeşim hiç bir şey yapamıyorsan en kolayı bu pizza pizza nereye kadar yaw orada sucuk satılıyordur heralde :)

Levent günde 50 mekik iş görmez ;) çok çok karın kaslarını geliştirir ama üzerindeki yağ tabakası erimeyeceği için göbeğinin daha çok dışarı çıkmasına neden olarak noluyor lan spor yapıyorum kilo alıyorum psikolojine girmene neden olur. Bence uygun diyetle egsersiz birlikte senin behlül yapar :)

Bir tanede hayırlı haber ver len :) kaç mekik lazım sen onu söyle :) zaten göbek dışarda daha nereye çıkacak. O değilde bende sadece göbek var başkada bir şey yok yahu. bu nasıl bir iş böyle :S

Konu yemek olunca mutlaka diyet ve spora gelmeliydi, geldide :)

Bulantı soğuk terleme :D alemsin Şafak ama unutma uzun zaman spor yapmayan insanda bizim Karadenizde et kesiği dediğimiz hamlama olur. Bir yerlerin ağrırsa korkma. 2. 3. yapışından sonra o ağrılar kaybolur. Mühim olan vazgeçmemek.

Hanımlar olmayınca o gece 4 kanka fırsat bu fırsat içelim dedik sabaha kadar iç iç sabah 8 de çık pedalla az bile oldu daha ayılmamıştık bile ama sürekli yapıyorum ben bisiklet ve yürüyüş vazgeçmek yok yani :)

Bir tanede hayırlı haber ver len :) kaç mekik lazım sen onu söyle :) zaten göbek dışarda daha nereye çıkacak. O değilde bende sadece göbek var başkada bir şey yok yahu. bu nasıl bir iş böyle :S

Somali sıtayla he en kötüsü ya kollar bacaklar çırpı gibi göbek önde yarım metre evlilik kilosu olduğu belli :)

Çok basit belliki oturarak iş yapıyorsun. Günde 100 mekik yatmadan önce yağsız yoğurt en az 5 öğün az yemek ve akşam 7 den sonra yemek yememeye dikkat edersen bu iş olur kardeşim. Ha birde bolbol su iç. Ama asla aç kalarak diyet yapmaya çalışma. Hiçbir şeyide tamamen kesme vucudun herşeye ihtiyacı var ;)

Aman diyeyim abi sen intihar etmişsin ;) iyi bir uykuve dinlenmenin ardından sabah yapılan spor gibi keyiflisi yoktur.

Hanımlar olmayınca o gece 4 kanka fırsat bu fırsat içelim dedik sabaha kadar iç iç sabah 8 de çık pedalla az bile oldu daha ayılmamıştık bile ama sürekli yapıyorum ben bisiklet ve yürüyüş vazgeçmek yok yani :)

sucuk+ekmek.jpg

Hayri bak bu tam senlik kardeşim hiç bir şey yapamıyorsan en kolayı bu pizza pizza nereye kadar yaw orada sucuk satılıyordur heralde :)

haci mangal nerde haci :(

tereyagi nerde haci

EKMEK NERDE HACIIII

Hayri psycho'ya bağlayacak şimdi :asd:

tereyagi nerde haci

EKMEK NERDE HACIIII

Ohooo sende bahane bol mangal dedigin nedir iki tane taş al sana mangal taş mı yok amerika da çukur kaz kardeşim hem sucuk kendi yağında daha güzel olur ekmekte bi şekilde bulucaksın artık :)

Sende hep negatif hep negatif mangal yoksa barbekü var, Sucuk yoksa Sosis var tavuk var, Tereyağı yoksa has. burda s.tık bul bişey işte. Hem şu lokanta olayını bir araştırmaya karar verdim. Bronx ta başlarız önce et döner şekli sonra Manhattan da kardeşler lokantasıyla zirve yaparız.

tereyagi nerde haci

EKMEK NERDE HACIIII

bronx'ta bizi pisirirler reis ordan uzak duralim :=O

neyse ben daha fazla acikmadan yatam. herkese iyi kokorecler, kuru fasulyeler

@Şafak

keşkek mi o ?

Geri
Üst Alt