Vazgeçemediğimiz Yiyecekler ve İçecekler

Cevap: Vazgeçemediğimiz yiyecekler, içecekler

6a00e54fc1f49d88330120a6a3e1be970c-800wi

fft99_mf866080.Jpeg

oh-no.gif

Beyler ne yaptınız la bende kilo aldım diyorum. 1.82 boy 77,7 kiloyum bende kilo aldım diyorum :)

Mahir inanmam abicim senin 77.7 kilo olduğuna :) foto koy buraya görecem seni :) o kadar yemek ismi sayıp bu kiloda kalan adama rastlamadım ben.. ayar etme beni :)

Tipik Türk ailesi. Evlenene kadar selvi boylum, al yazmalım. Evlendikten sonra restaurantlarda 2 kişiye topluluk indirimi :D

Benim başıma sağlık sorunlarıyla ilgili ne geldiyse evlendikten sonra geldi. Ne güzel düzensiz bir hayatım vardı benim. Şimdi öyle mi. Sabah öğle akşam belli. Zaten boğaza düşkünlük var. Hanımın da maşallahı var. ye babam ye

O ne lan öyle. Salçalı, etli, hamur işili bişey. Ne olduğunun önemi yok aslında bu saydıklarım varsa her türlü gideri var :)

Ağzımın suyu akarak bo.....

O ne lan öyle. Salçalı, etli, hamur işili bişey. Ne olduğunun önemi yok aslında bu saydıklarım varsa her türlü gideri var :)

Abi aynı kafa ya gecen akşam kuzu haşlama yapmış hatun ne lan bu diyorum git salça koy delirme diyo ağır gelir zaten kuzu kemikli ağır yemek hatta limonsuz yenmez birde salça istiyosun diyor salçasız olmaz :)

Ben Mahir in kilo yu duyduktan sonra ölüm orucuna başlıyorum :)

Beyti hocam beyti :)

Ulan aklıma geldi Beyti olduğu da. Bu Kıbrıs'ta beyti diye bize adana dürüm yediriyorlar. Untuttuk anasını satayım Beyti yi.

Hayri ağlayasım var. Ben açlıktan ağlamış bir adamım. Şu anda yıllar sonra aynı duyguları tattırdın bana. Cebimde parayla aç kalmıştım, siparişimi başka bi ayı yemişti. Yiyecek başka bişey de yoktu. Ana avrat sövüp, gidip yatakta ağlamıştım :asd:

Hayri senin durumunu hiç iyi görmedim kardeş. Orada Türk yemekleri yapan yerler var diye biliyorum. Yoksa hemen açalım bir şekilde aga paraya para demeyelim dolara peso filan diyelim.

good-job.gif

iyi fikir mahir baskan

burda turk restorani vardi da les oldugundan kapandi yoksa geldigimden beri bufe acarak euroya pound deme hesaplari yapiyorum :o

Hayri açsana bi lahmacuncu lan Amerika'ya. Olmadı seyyar gezersin beyzbol maçlarında falan. Yada tükürük köftesi yap

yemek yiyinceye kadar bu konudan uzaklasiyorum :sad007: birazdan kollarimi yiyecem zira

Geri
Üst Alt