- 18 Mayıs 2011
- 53.260
- 57.180
- 4.613
Çağırdığı yere sakın gitmeDüşünmen yeter.Hatay'a yolun düşerse istediğin plaja beklerim biliyosun..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çağırdığı yere sakın gitmeDüşünmen yeter.Hatay'a yolun düşerse istediğin plaja beklerim biliyosun..
Yav dedik yemek nimet gibi konuda da yapmaz böyle şeyler dedik.Fotoğrafı açmadan geçtim bundan sonra dini 1 şey paylaşsa bile en ufak detayına kadar bakacam bu Allahsız'ın attığı fotoğraflaraÇağırdığı yere sakın gitme
patlıcan kızartma tarifim vardı ona da bir ara bak beğenirsin dostumYav dedik yemek nimet gibi konuda da yapmaz böyle şeyler dedik.Fotoğrafı açmadan geçtim bundan sonra dini 1 şey paylaşsa bile en ufak detayına kadar bakacam bu Allahsız'ın attığı fotoğraflara![]()
Borito
Nutella 'li pancake
Aşağıdakini geçen ay Türkiye'ye geldiğimde ilk defa yedim. Çok iyi yav. Yolda arabaylayken çok doyurucu oluyor.Bu aralar iki favorim var - bira ya da cola ile her türlü gidiyor. Çizi özellikle çok tehlikeli - büyük boyda çıkardılar. Vazgeçilmez değil ama aburcuburum bu ikisinden ibaret
Ekli dosyayı görüntüle 224296Ekli dosyayı görüntüle 224297
KartoffeltopfEn begendigin alman yemegi nedir üstad
Kartoffeltopf
Sen
Schnitzel nasil yenmez yaw sapik misinKäsespätzle, schnitzel
Käsespätzle, schnitzel
olum yemeklerin görsellerini atın böyle küfürleşiyor gibisiniz. raporlayacaktım az dahaKartoffeltopf
Schnitzel nasil yenmez yaw sapik misin
Ucuz diye domuzdan yapıyor herifler.Ekli dosyayı görüntüle 224318
Käsepätzle ve Schnitzel
Peynirli makarna üstünde kizartilmis sogan. Yaninda incelenmis (orjinal)kuzu ve ya tavuk etinden panelenmis kizartma. Domuz etinden de yapiyorlar hic yemedim, yememde.
Tarif alalımUcuz diye domuzdan yapıyor herifler.
Ama orijinali kuzudan oluyor. Tavuklusu da idare eder ama kuzudan olanı iyi yapılan bir yerde müthiş bir şey yav.