Vazgeçemediğimiz Yiyecekler ve İçecekler

Cevap: Vazgeçemediğimiz Yiyecekler/İçecekler

1326095164968.jpg

Herkesin yöntemi farklıdır. Herşeyi yiyip içip 2 ayda 2-3 kilo vereceğime, 1 hafta sıkarım kendimi 3-4 kilo veririm.

Böyle rahat konuştuğuna göre sen hiç diyet vs yapmadın galiba ? Yapsaydın bu şekilde konuşmazdın :)

6 aydır diyet yapıyorum.. Tabi ben senin gibi sıkarak vs yapmıyorum :) Düzenli olarak her ay diyetisyen'e görünüyorum ve onun verdiği yiyecek listesini aşmamaya çalışıyorum.. Akşam 7'den sonra meyve ve yoğurt hariç birşey yemiyorum... Abartılı yemek yemiyorum, ekmek yemiyorum, yesemde kepek ve tuzsuz ekmeği tercih ediyorum..

Evet senin gibi 1 haftada 3-4 kilo vermiyorum 6 ayda 17 kilo verdim.. Ağır ağır ama sağlık ve dengeli veriyorum her ay tahlillerimi yaptırıyorum ona göre yeni diyet listesi çıkarttırıyorum.. Öyle sıkmayla belki hızlı verirsin ama ciddi kayıpların olabilir ilerisiyle veya sağlığınla ilgili lütfen uzman eşliğinde yapın..

6 aydır diyet yapıyorum.. Tabi ben senin gibi sıkarak vs yapmıyorum :) Düzenli olarak her ay diyetisyen'e görünüyorum ve onun verdiği yiyecek listesini aşmamaya çalışıyorum.. Akşam 7'den sonra meyve ve yoğurt hariç birşey yemiyorum... Abartılı yemek yemiyorum, ekmek yemiyorum, yesemde kepek ve tuzsuz ekmeği tercih ediyorum..

Evet senin gibi 1 haftada 3-4 kilo vermiyorum 6 ayda 17 kilo verdim.. Ağır ağır ama sağlık ve dengeli veriyorum her ay tahlillerimi yaptırıyorum ona göre yeni diyet listesi çıkarttırıyorum.. Öyle sıkmayla belki hızlı verirsin ama ciddi kayıpların olabilir ilerisiyle veya sağlığınla ilgili lütfen uzman eşliğinde yapın..

Benin senin yaptığın şekilde yapamadım. Olmadı yani. Hergün düzenli yemek programı ve spor. Ama olmadı.

Daha sonra bir müddet body(vücut geliştirme) çalıştım. Orada bir çocuk yapıyordu bu dediğim programı. Daha sonra rahatsızlığımdan ötürü bıraktım spor salonunu. Kilo vs alında ben denedim yattığım yerden. Gayet başarılı oldu. İsteyen deneyebilir :)

Value_menu_hamburgers.jpg

4 te 3 yaparım beyler geçerim diyen beri gelsin.

Benin senin yaptığın şekilde yapamadım. Olmadı yani. Hergün düzenli yemek programı ve spor. Ama olmadı.

Daha sonra bir müddet body(vücut geliştirme) çalıştım. Orada bir çocuk yapıyordu bu dediğim programı. Daha sonra rahatsızlığımdan ötürü bıraktım spor salonunu. Kilo vs alında ben denedim yattığım yerden. Gayet başarılı oldu. İsteyen deneyebilir :)

Orasını bilemem bende 3 aydır sporu bıraktım..Tabi sporla yapılması gerekir normal olarak ama okul ve sınavlarım müsade etmiyordu o ara :)

12965563.jpg

12de 12 yaparing

sutas-ayran.jpg

Ayran'ımı içiyorum ve yatıyorum. Herkese iyi geceler :tiphat:

afied

exps37544_RM1115386D48.jpg

hamburgers.jpg

1213103184vuubWl.jpg

FAQ1VPEFN82U7A5.MEDIUM.jpg

hamburgers-versus-hot-dogs.jpg

Tüm forum benden hamburger :ayatollah:

Sucuklu yumurta, kuru-pilav, salata, tursu, sut-ayran, cay, cekirdek ve en onemlisi Yogurtlu Manti :)

yogurtsuz manti da mi varmis ilgincz

is bilmezlik [bence]

Geri
Üst Alt