Alp Kırıkoğlu
Kırmızı Üye
- 5 Eylül 2010
- 1.477
- 0
- 1.146
Cevap: Vazgeçemediğimiz Yiyecekler/İçecekler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Herkesin yöntemi farklıdır. Herşeyi yiyip içip 2 ayda 2-3 kilo vereceğime, 1 hafta sıkarım kendimi 3-4 kilo veririm.
Böyle rahat konuştuğuna göre sen hiç diyet vs yapmadın galiba ? Yapsaydın bu şekilde konuşmazdın![]()
![]()
Senin resim yaratmaz. Ama bu resim insanı baştan çıkarır :016:
Senin resim yaratmaz. Ama bu resim insanı baştan çıkarır :016:
bismillah nann dolapta pizza var yapmayın nann
6 aydır diyet yapıyorum.. Tabi ben senin gibi sıkarak vs yapmıyorumDüzenli olarak her ay diyetisyen'e görünüyorum ve onun verdiği yiyecek listesini aşmamaya çalışıyorum.. Akşam 7'den sonra meyve ve yoğurt hariç birşey yemiyorum... Abartılı yemek yemiyorum, ekmek yemiyorum, yesemde kepek ve tuzsuz ekmeği tercih ediyorum..
Evet senin gibi 1 haftada 3-4 kilo vermiyorum 6 ayda 17 kilo verdim.. Ağır ağır ama sağlık ve dengeli veriyorum her ay tahlillerimi yaptırıyorum ona göre yeni diyet listesi çıkarttırıyorum.. Öyle sıkmayla belki hızlı verirsin ama ciddi kayıpların olabilir ilerisiyle veya sağlığınla ilgili lütfen uzman eşliğinde yapın..
ye baskan bos ver dolapta piza varsa yenir NOKTA
bismillah nann dolapta pizza var yapmayın nann

o salamlar domuz eti bence...
4 te 3 yaparım beyler geçerim diyen beri gelsin.
Benin senin yaptığın şekilde yapamadım. Olmadı yani. Hergün düzenli yemek programı ve spor. Ama olmadı.
Daha sonra bir müddet body(vücut geliştirme) çalıştım. Orada bir çocuk yapıyordu bu dediğim programı. Daha sonra rahatsızlığımdan ötürü bıraktım spor salonunu. Kilo vs alında ben denedim yattığım yerden. Gayet başarılı oldu. İsteyen deneyebilir![]()
yogurtsuz manti da mi varmis ilgincz