# Veysel Sarı

B_0b0a720f97bd7370f2a6e10631aebafc.jpg

Gayet iyiydi Sabriden kat kat iyidir.Penaltı pozisyonlarında attığı çalımları sabri kariyerinde atamadı üst üste

Birçok mevkide oynayabilecek kapasitede bir oyuncu.Ama sağ bek dışında şuan için düşünülmesini istemem.

Soğukkanlılığı, sertliği ve istekliliği çok önemli bizim için. Sağ koridorda çoğu zaman yalnız kaldı bu yüzden top kaybı çok normal. Seneye yabancı değişikliğe uğramazsa ilk on birin değişmez ismi olacaktır.

defansif olarak çok iyiydi aynı şeyleri ofansta söyleyemem ama penaltıyı yaptırdı

yaw bir buna bak bir sabriye .. adam futbolu ben biliyorum rahat olun diyor oburu deli dana gibi bakin ben neler yapa biliuorum diyor

defansif olarak çok iyiydi aynı şeyleri ofansta söyleyemem ama penaltıyı yaptırdı

Onun sebebi de Burak'ın kafasına göre oynaması.Adam ileri çıkıyor verkaç yapacağı paslaşacağı kanat oyuncusu Burak başka yerlerde.

Bir de helal olsun koca kanadı tek başına savundu.Önünde Burak hiç yoktu zaten.İlk maçtan çok olumlu sinyaller verdi...

eboue yolla bilir malum yabanci sinirindan dolayi .. Veysel efendiye guveniyorum o bolge artik ona emanet

Biraz daha basit oynaması lazım. Çok tuttu topu ayağında bugün birkaç pozisyonda. Ama mücadeleci ve iyi bir oyun sergiledi. En iyi seçenek sağda. En azından Eboue, Sabri, Salih gibi performansı inişli çıkışlı değil standardı var.

Veysel beni şaşırttı açıkcası. Pek ümitli değildim. Helal olsun.

Bir yandan da üzülüyorum. Madem Veysel'i almayı düşünyorduk, o zaman neden 2.7 milyon verip Salih'i aldık.

ce1b2db09c1111e3b339122b33de9e6a_8.jpg

emreutkucan 21 dakika önce

Derbi zaferi sonrası kardeşim @veyselsari88 ve ben mutluyuz. Şükürler olsun. #88#galatasaray#galatasarayfamily#galatasaraymylife#cimbom#sarıkırmızı #derbizaferi

Orta sahada Ceyhun'un yerine görmek istiyorum.Selçuk'un yerine de Emre'yi koyduk mu tamamdır.

iyiydi. mücadeleden kaçmaması kafasını korkusuzcca tekmeye uzatması + puan.

Telles gibi inşallah üstüne koyarak devam edecek.

Bu Veysel oynar gibi..

Gucsuz geldi bana biraz en ufak darbede yerlerde. yarari olacak gibi salihten iyi verim aliriz en azindan. sabriyi keserse kral olur gozumde zaten. tebrikler iyi mac cikardi.

tapatalk

Geri
Üst Alt