Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.454
- 19.359
- 2.633
Steroids almayın gençler sonunuz Bariş Savaş gibi olur aman diyeyim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
koçum neredelerdesin ya 2 yıldırçok kendimi yormaktan basit şekilde göbeğimi nası eritebilirim hayırlı çarşambalar alex yordanov
Şu simit bölgesi denen bel çevresi yağlarından muzdaribim.
7.5 kilo aldım yazın başına göre. Tamam aldık bir halt ettik kabul ediyorum ama sanki hepsi de direkt belime yapışmış gibi. Biraz homojen dağılsın değil mi yok. Diyet + sporun zamanı geliyor da geçiyor.
Konuyu görünce aklıma geldi.
Tam üç hafta olmuş şunu yazalı. Yazdıktan sonra ertesi gün spora başladım. Biraz da yediklerimi azaltmaya çalıştım. Ekmeği unu şekeri tatlıları tamamen kestim. İçtiğim su miktarını da bayağı arttırdım. Bu süreçte 2.5 kilo gitti kaldı 5 kilo.
Sen güç ver yarabbim diyorum. Gerçekten tatlılar olmayınca bu hayatın tadı yok.
Yemeği kısarak nasıl size yaptın ?4-5 ay M giyordum, şimdi L/XL arası
Egzersizi sürekli yapıp teknigi doğru yapınca kaslarım büyüdü. Kilo vermek için de yemek porsiyonun 60%ı yiyince kilo vermeye başladım. Protein yoğurt varken shake de gerek kalmıyor
Protein kullanımı her gün belirli x gram üzerinde tuttum, tutuyorumYemeği kısarak nasıl size yaptın ?
Hard antrenman sever misin?4-5 ay M giyordum, şimdi L/XL arası
Egzersizi sürekli yapıp teknigi doğru yapınca kaslarım büyüdü. Kilo vermek için de yemek porsiyonun 60%ı yiyince kilo vermeye başladım. Protein yoğurt varken shake de gerek kalmıyor
Bizim burada kadınlar yoga pantsle egzersiz yapiyorlarHard antrenman sever misin?
Biz de full tayt var Şükrü'cüğümBizim burada kadınlar yoga pantsle egzersiz yapiyorlar
Sizde de öyle mi
Bende yaz boyu yüzdüm her gün ve iyi beslendim, vücud formu düzeldi ama size aynı kaldı.Protein kullanımı her gün belirli x gram üzerinde tuttum, tutuyorum
yani guclendirme egzersizi önemli. bunu bilinen method veya calisthenics, vs. başarabilirsin.Bende yaz boyu yüzdüm her gün ve iyi beslendim, vücud formu düzeldi ama size aynı kaldı.
Tatilden geldim bir türlü spora başlayamadım.
Ön kol omuz ve bilek iyi duruyor fakat üst göğüs ve sırtta eksiklik mi var ustad sanki
Protein yoğurt bildiğimiz yoğurt değil mi4-5 ay M giyordum, şimdi L/XL arası
evet ama aralarında ciddi kalite farkı var kimi şekeri doldurup protein der kimi dogal yogurt satar. kiloya dikkat etmek için dogal yogurt tercih ederim, markette taninmis markalar vardir, pınar falanProtein yoğurt bildiğimiz yoğurt değil mi
Birde beslenme düzenini tam bi anlatsana reis
Bi günün bu şekil nasıl geçiyor mesela