Vücut Geliştirme ve Yağ Eritme

Steroids almayın gençler sonunuz Bariş Savaş gibi olur aman diyeyim

Şu simit bölgesi denen bel çevresi yağlarından muzdaribim.

7.5 kilo aldım yazın başına göre. Tamam aldık bir halt ettik kabul ediyorum ama sanki hepsi de direkt belime yapışmış gibi. Biraz homojen dağılsın değil mi yok. Diyet + sporun zamanı geliyor da geçiyor.
Konuyu görünce aklıma geldi.
Tam üç hafta olmuş şunu yazalı. Yazdıktan sonra ertesi gün spora başladım. Biraz da yediklerimi azaltmaya çalıştım. Ekmeği unu şekeri tatlıları tamamen kestim. İçtiğim su miktarını da bayağı arttırdım. Bu süreçte 2.5 kilo gitti kaldı 5 kilo.

Sen güç ver yarabbim diyorum. Gerçekten tatlılar olmayınca bu hayatın tadı yok.

25 Kasım 2022'de şu son mesajı atmışım ve konuyu unutmuşum.

Aylar sonra diyebilirim ki 7.5 kilodan kurtulmak isterken toplamda 15 kilo verdim ve şu an durumumdan çok mutluyum. Tişörtlerden göbeğim fırlıyordu şimdi dümdüz tahta gibi.

4-5 ay M giyordum, şimdi L/XL arası

Egzersizi sürekli yapıp teknigi doğru yapınca kaslarım büyüdü. Kilo vermek için de yemek porsiyonun 60%ı yiyince kilo vermeye başladım. Protein yoğurt varken shake de gerek kalmıyor

Bende yaz boyu yüzdüm her gün ve iyi beslendim, vücud formu düzeldi ama size aynı kaldı.
Tatilden geldim bir türlü spora başlayamadım.
yani guclendirme egzersizi önemli. bunu bilinen method veya calisthenics, vs. başarabilirsin.

her hafta daha ağır agirlikla egzersiz yaparsan kesinlikle en az 6-8 hafta sonra kaslar büyümüş olur, olmazsa ya yeterince protein yemiyorsun ya da teknik dogru değil, vs.

teknik çok önemli

4-5 ay M giyordum, şimdi L/XL arası

Egzersizi sürekli yapıp teknigi doğru yapınca kaslarım büyüdü. Kilo vermek için de yemek porsiyonun 60%ı yiyince kilo vermeye başladım. Protein yoğurt varken shake de gerek kalmıyor
Protein yoğurt bildiğimiz yoğurt değil mi
Birde beslenme düzenini tam bi anlatsana reis
Bi günün bu şekil nasıl geçiyor mesela

Protein yoğurt bildiğimiz yoğurt değil mi
Birde beslenme düzenini tam bi anlatsana reis
Bi günün bu şekil nasıl geçiyor mesela
evet ama aralarında ciddi kalite farkı var kimi şekeri doldurup protein der kimi dogal yogurt satar. kiloya dikkat etmek için dogal yogurt tercih ederim, markette taninmis markalar vardir, pınar falan

her gunu bunu yerim misal. AH Magere franse kwark bestellen | Albert Heijn 100gramin 8i protein, 50kcal max, 0gr yag. x 5 etti 40gr protein.

beslenme duzenim çok değişik değil reis. kahvaltida tost ve 2 yumurta, oglen 500gr prot yogurdu quinoa diye biseyle karistirip yiyom, acikinca ekmek arasi ince tavuk filesi ve az yagli peynir. aksamlari porsiyonun 60% civarı yiyorum, uymadan önce de acikirsam 1 dilim tost

meyve pek yemiyorum aslında yemem lazim ama aciktiriyor :d

Geri
Üst Alt