Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.693
- 109.517
- 4.878
2 tane Hatay usulü durum istedim protein ağırlıklı beslenmek önemlibende hayvan gibi diyet yapıyorum ama 3 kilo aldım tersten diyet yapıyorum sanırım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2 tane Hatay usulü durum istedim protein ağırlıklı beslenmek önemlibende hayvan gibi diyet yapıyorum ama 3 kilo aldım tersten diyet yapıyorum sanırım
aynen öyle2 tane Hatay usulü durum istedim protein ağırlıklı beslenmek önemli
HHahahahaha imzaaynen öyle
![]()

natural misinAnlik form durumum. 7-8 kg fazlaligim var göbek civarinda . Ama okadar olacak 3 cocuk babasiyim sonucta
Ekli dosyayı görüntüle 208473
Eskiden protein tozu kullaniyordum, 3-4 senedir biraktim onu danatural misin
Anlik form durumum. 7-8 kg fazlaligim var göbek civarinda . Ama okadar olacak 3 cocuk babasiyim sonucta
Ayi Volkana benzetirler (malesef)Jimmy Durmaz'a benzettim renktaşım
Boy kaç reizAnlik form durumum. 7-8 kg fazlaligim var göbek civarinda . Ama okadar olacak 3 cocuk babasiyim sonucta
Kesin vardırbu vefat eden bodycinin vefatının nedenleri arasında steroidle bi alaka var mıdır?
Var , beyin anevrizması geçirmiş steroidin tetikleme ihtimali çok yüksek yazılanlara görebu vefat eden bodycinin vefatının nedenleri arasında steroidle bi alaka var mıdır?
İkimizde steroidle alakası var diyoruz Ünsal reis Bok varda kullanıyorlar anlamında demişkarar verin beyler var mı yok mu