Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.693
- 109.517
- 4.878
Böyleyiz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Pandemiden önce fit olmaya yakındim pandemi o bu derken acayip kilo aldım maalesef. +20 kilo almisimdir pandemiden sonra. Uyku için takviye alıyordum bıraktıktan sonra iştahım açıldı ipin ucunu kaçırdım maalesef şimdi de toparlayamiyorum@Serdar Ünsal Dayıyla iletişime geçip antrenman listesini alabilirsin kanks![]()
Böyle deme kanks sen 1 başla gerisi gelir.Yoksa işin sonu fena mı fenaPandemiden önce fit olmaya yakındim pandemi o bu derken acayip kilo aldım maalesef. +20 kilo almisimdir pandemiden sonra. Uyku için takviye alıyordum bıraktıktan sonra iştahım açıldı ipin ucunu kaçırdım maalesef şimdi de toparlayamiyorum
Koşacaksın reis ve kardiyo antrenmanlarını yapacaksın.Ben spor salonuna gitmeden 1,5 ayda 12 kilo verdim.İstesem daha da zorlardım ama bu ayar benim için gayet yeterli..vücut yağ ölçüm cihazına göre %23.6 yağ oranım var macfit'te %19 ölçtü ama o yanlıştı zaten göbek var %19 olsa fit dururdum yağ yakmak baya zor günde bin kalori alıyorum her gün biraz biraz gidiyor varsa yağ yakıcı tavsiyelerine açığım
valla bende spor salonuna gitmeyi bırakacağım hiç sevmiyorum salon ortamını kalabalık oluyor en güzeli dışarda koşup yürümek gibi bende baya bi kilo verdim ama bi yerde tıkandım zorlamak lazımKoşacaksın reis ve kardiyo antrenmanlarını yapacaksın.Ben spor salonuna gitmeden 1,5 ayda 12 kilo verdim.İstesem daha da zorlardım ama bu ayar benim için gayet yeterli..
Evinde spor yapacağın 1 yer varsa reis dumbbell ve halter seti al evinde yap daha kârlı oluyo.İlerleyen zamanlarda da ağırlıkları alırsın extradan..valla bende spor salonuna gitmeyi bırakacağım hiç sevmiyorum salon ortamını kalabalık oluyor en güzeli dışarda koşup yürümek gibi bende baya bi kilo verdim ama bi yerde tıkandım zorlamak lazım
Liste miste yok. Bam bam gidiyorum muradim@Serdar Ünsal Dayıyla iletişime geçip antrenman listesini alabilirsin kanks![]()
Ne kdr surede oldu rengim.Liste miste yok. Bam bam gidiyorum muradim
Rts 16-17 senedir yapiyorum vucut gelistirmeyi. Tabi arada gitmedigim seneler oldu totalde 12-13 sene yapmisimdirNe kdr surede oldu rengim.
Biraz anlat hikayeni bakalım,
Seni bu yola iten sebepler nelerdi
Spor gecmisin nedir.
Hangi urunleri kullandin
Beslenme planın neydi
2 haftada Türkiye'de kesin bi 5 kilo almışımdır. Daha tartıya çıkma cesaretim olmadı, gece eve varınca tartıya çıkınca nasıl bir şok yaşayacağım bakalım.Böyleyiz
Aşırı sıcaklar azaldıkça performans artıyor. 5-6 dakika molaları da ekleyince 2:33 civarı bir süre.Ekli dosyayı görüntüle 220519Ekli dosyayı görüntüle 220520Ekli dosyayı görüntüle 220521

Dikkatli kullanalim reis.

Abi ben 68 kilo oldumPandemi öncesi 78 kilo < % 11-12 yağ oranındaydım, iki diz sakatlığı pandemi dönüşünde oldu ve toparlayamadım.
Yine de vücut şekli fazla kaybetmiyor az çok spor geçmişiniz boyunca ve daha kolay eski halinize dönebiliyorsunuz sıkı bir şekilde uzatıyorsunuz.