Vücut Geliştirme ve Yağ Eritme

@Serdar Ünsal Dayıyla iletişime geçip antrenman listesini alabilirsin kanks :D
Pandemiden önce fit olmaya yakındim pandemi o bu derken acayip kilo aldım maalesef. +20 kilo almisimdir pandemiden sonra. Uyku için takviye alıyordum bıraktıktan sonra iştahım açıldı ipin ucunu kaçırdım maalesef şimdi de toparlayamiyorum

Pandemiden önce fit olmaya yakındim pandemi o bu derken acayip kilo aldım maalesef. +20 kilo almisimdir pandemiden sonra. Uyku için takviye alıyordum bıraktıktan sonra iştahım açıldı ipin ucunu kaçırdım maalesef şimdi de toparlayamiyorum
Böyle deme kanks sen 1 başla gerisi gelir.Yoksa işin sonu fena mı fena :D

vücut yağ ölçüm cihazına göre %23.6 yağ oranım var macfit'te %19 ölçtü ama o yanlıştı zaten göbek var %19 olsa fit dururdum yağ yakmak baya zor günde bin kalori alıyorum her gün biraz biraz gidiyor varsa yağ yakıcı tavsiyelerine açığım

vücut yağ ölçüm cihazına göre %23.6 yağ oranım var macfit'te %19 ölçtü ama o yanlıştı zaten göbek var %19 olsa fit dururdum yağ yakmak baya zor günde bin kalori alıyorum her gün biraz biraz gidiyor varsa yağ yakıcı tavsiyelerine açığım
Koşacaksın reis ve kardiyo antrenmanlarını yapacaksın.Ben spor salonuna gitmeden 1,5 ayda 12 kilo verdim.İstesem daha da zorlardım ama bu ayar benim için gayet yeterli..

Koşacaksın reis ve kardiyo antrenmanlarını yapacaksın.Ben spor salonuna gitmeden 1,5 ayda 12 kilo verdim.İstesem daha da zorlardım ama bu ayar benim için gayet yeterli..
valla bende spor salonuna gitmeyi bırakacağım hiç sevmiyorum salon ortamını kalabalık oluyor en güzeli dışarda koşup yürümek gibi bende baya bi kilo verdim ama bi yerde tıkandım zorlamak lazım

fiyatlar uygun olsa ameliyatla aldırıcam valla inatçı yağları eritmek çok zor

valla bende spor salonuna gitmeyi bırakacağım hiç sevmiyorum salon ortamını kalabalık oluyor en güzeli dışarda koşup yürümek gibi bende baya bi kilo verdim ama bi yerde tıkandım zorlamak lazım
Evinde spor yapacağın 1 yer varsa reis dumbbell ve halter seti al evinde yap daha kârlı oluyo.İlerleyen zamanlarda da ağırlıkları alırsın extradan..

Ne kdr surede oldu rengim.

Biraz anlat hikayeni bakalım,

Seni bu yola iten sebepler nelerdi
Spor gecmisin nedir.
Hangi urunleri kullandin
Beslenme planın neydi
Rts 16-17 senedir yapiyorum vucut gelistirmeyi. Tabi arada gitmedigim seneler oldu totalde 12-13 sene yapmisimdir

Nasil basladigima gelirsek hangi yildi hatirlamiyorum turkiyede gunes gecmisti ve 4-5 gunluk surede 6-7kg vermistim. Ozamanlar kiloluydum 90-95kg falan, simdiki kilom 74 civari(boy 170cm) ve isvece dönunce antreman yapmaya karar verdim

Beslenmeme dikkat etmiyorum acikcasi, canim ne isterse onu yerim. Abur cubur cok severim, hafta sonlari dozunu kacirirm mesela. Bu arada 7-8kg fazlam var karin bölgesinde ama dert etmiyorum acikcasi

Pek takviye kullanmasamda. Arada whey gold protein tozu kullanmisligim var. 3-4 senedir hic birsey kullanmadim ama

Benim hikayem böyle

09/10/2023 tarihinde başladığım diyette 26/10/2023 tarihi itibariyle -9 kg vermiş bulunuyorum.

Vatana millete hayırlı olsun :red:

Pandemi öncesi 78 kilo < % 11-12 yağ oranındaydım, iki diz sakatlığı pandemi dönüşünde oldu ve toparlayamadım.

Yine de vücut şekli fazla kaybetmiyor az çok spor geçmişiniz boyunca ve daha kolay eski halinize dönebiliyorsunuz sıkı bir şekilde uzatıyorsunuz.
Abi ben 68 kilo oldum

Geri
Üst Alt