Oğuzhan Sesko
Baba Gündüz
- 11 Ağustos 2009
- 80.257
- 91.144
- 5.093
Commander'da %30 indirim kuponunu kaçırmışız. Tadlar kaçık.şuan kullanıyorum knk gofret ve browni güzel. analiz raporu gönderiyor herifler güvenilir baya.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Commander'da %30 indirim kuponunu kaçırmışız. Tadlar kaçık.şuan kullanıyorum knk gofret ve browni güzel. analiz raporu gönderiyor herifler güvenilir baya.
14 ay düzenli spor yapmıştım 1 yıl ara verdim, 1 ay önce yeniden başladım düzenli yapıyorum.önerilere hazırım.
78 kilo idim 1.5 2 ayda evde 10 kg verdim hatta şöyle bir sıkıntı oldu metabolizma aşırı hızlandı normal yaşamaya devam ettim yine kilo veriyordum
spora başladım metabolizma hızı yüksek diye yesemde kilo vermeye devam ettim şuan anormal yiyiyorum + kilo aldırıcı gainer içiyorum o şekilde ayda 1 kg alabiliyorum anca
Yok üstad.kilo mu almak istiyorsun seskom
Yok üstad.
Üstat senin derdin bence başka. Ben anladım işi.Yok üstad.
Yok. İnsanın adı çıkmasın yaÜstat senin derdin bence başka. Ben anladım işi.![]()
Aşısı tüketmiyorum zaten.O gönderdigin fistik ezmesi cok yüksek kalorili, diet veya vücüt gelistiriyosan tavsiye etmem
Yav bırak bu işleri 3 günlük dünyada demir kaldırıp mı indirecen1 kg whey protein kac lira tr de
2kgsini 3kya aldım1 kg whey protein kac lira tr de
2kgsini 3kya aldım
Yav bırak bu işleri 3 günlük dünyada demir kaldırıp mı indirecen
Az önce 900 gramı 1035 liraya geldi.tr sartlari icin pahaliymis, burdada ayni fiyata denk geliyo
üstad senelerdir yapiyorum, saglik icin önemli yas ilerliyor