Vücut Geliştirme ve Yağ Eritme

Definasyon yerine bulk görünmeyi daha çok seviyorum. Kağıt gibi deri olayına nasıl ulaşırız Salih'im. Bu definasyon işine de ağırlık vermeyi düşünüyorum.
Sen de benim kafadansın aferim, kağıt gibi deri olayını bırak güçlü olmaya bak, kışın doğal bulk olur zaten yaza doğru biraz süzülürsün tamamdır

Pehlivan vücudu iyidir sesko pehlivan gibi ol

35 yaşına geldim dayı oturmaktan hala kız gibi tabi genetik pay da mevcut ama

okla işaretlediğim bölgelerin 2si de aslında

Ekli dosyayı görüntüle 313610
kral çalışma dışında bi şey yok
aylar sürer benim de aynen böyleydi sanki bi ip var parmaktan oraya

çalışmaya devam
bilek çalışmasını falan çok kafaya takma
normal vücut kuvvetlendikçe oralar da kuvvetlenir ama aylar sürcek yani ona yapçak bi şey yok

Yaklaşık 5 sene olimpik halter ve bodybuilding antrenmanları yaptım -ki öyle böyle değil baya araştıra araştıra, kafayı taktığım bi dönemdi.

Son 2 senedir tamamen keyfime göre çalışıyorum.

Vücut geliştirme, beslenme vs sorusu olan varsa seve seve yanıtlarım yardımcı olma maksatlı
Hafif clean bulk besleniyorum başlangıçta bir dönem cut yaptım zayıf yağlı bir görünüm vardı yağ oranı 20 den düşürdüm şuan baya bi açıldı vücut ama 3 aydır ölçü alamıyorum beslenme güzel ağırlık artışı var görsel değişim göremiyorum nerede hara ediyor olabilirim

Hafif clean bulk besleniyorum başlangıçta bir dönem cut yaptım zayıf yağlı bir görünüm vardı yağ oranı 20 den düşürdüm şuan baya bi açıldı vücut ama 3 aydır ölçü alamıyorum beslenme güzel ağırlık artışı var görsel değişim göremiyorum nerede hara ediyor olabilirim

Renktaş açıkçası ne boyunu ne kilonu vs hiçbir şey bilmeden cevap vermem çok zor.

yok lazim olsa rahat erişe biliyorum
ama yavaş yavaş aklımdan geciyor basmak
senelerdir aralıksız gymdeyim, yag orani 10%, görünümdem memnunum ama artık fazla gelişme olmuyo, tavsiye edermisin senin tecrüben nedir
Üroloğa git testo seviyeni ölçtür duruma göre karar verirsin renktaş yap ya da yapma demek bana düşmez. Daha fazlasını istiyorsan testo dışında bir yol yok zaten…

Myostatini ekarte etmenin bi yolunu bulursanız forum ahalisi hepiniz ya Hulk'a ya da belçika mavisine dönersiniz

9c628a40dbefc94e9cfaad3b0d73106b.webp

*O yüzden tavsiye edilmez. 😃

Geri
Üst Alt