- 29 Ağustos 2009
- 38.380
- 34.133
- 3.243
kilo alsam çok iyi kas kütlesine ulaşıcam
yagin yok mu berat
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kilo alsam çok iyi kas kütlesine ulaşıcam

Beyler göbek var bende yatmaktan göbek oldu, oruc tutuyorum. İftardan sonra aksamları 1 saat kossam eritmeye yardımcı olur mu ? İftarda çok yemiyorum
l-carnitine kullansam faydası olur mu olursa hangi marka kullanmalıyım?
Ben de bunu sormuştum cevap alamadım.
Arkadaşlar ben p90x programını yaptım. İlk tur bitti ilk etapta 8 kilo verdim bunun %90'ı yağ oldu.
3 ayın sonunda giden bu yağlardan sonra ilk 4 adonis kasım ortaya çıktı kollar, göğüs ve sırt belli oluyor ancak öyle hayallerde ki yada videolarda ki gibi muhteşem bir sonuç çıkmadı ancak 2 tur daha yaparsam o seviyelere gelebilecek bir potansiyel taşıyor program.
Programı hepinize tavsiye ederim.
beyler protein tozu ile ilgili görüşlerinizi alsam
Yeterince et yumurta vs. yiyorsan gereksiz.
BlueTapa
Biraz açarmısın?
Programmı nerden buldun, bir tur ne kadar sürüyor?
90% yağ eritebilmek için sırf su ve protein yemen lazım.
Eğer 8 kilo yağ yaktıysan azmine hayranım dostum.
BlueTapa
Hızlı sonuç istiyorsan gerekli. Protein tozu olmadan antrenmanın %50'si işe yarıyorsa protein tozuyla %70-80'e çıkarırsın kat kütlesindeki verimi. Sadece antrenmandan sonra kullansan yeter zaten şu an için. Eğer param var dersen sabah uyandıktan sonra kullanabilirsin. Gece kaybettiğin proteini sağlarsın kolayca kaslarında yıkım olmaz. Protein tozunun bi zararı yok. Optimum Gold Whey fena değil. Bir ölçekteki protein oranına bakarak karar verebilirsin alacağın zaman. Bilindik markalardan şaşmamak lazım.