- 18 Şubat 2011
- 139.925
- 62.574
- 5.478
Selcuk veya Yekta'dan biri bugün fazlalikti, bunu gördük. Haftaya Selcuk yerine oynasa daha verimli olur.
Ekstra is yapmadi pek ama fena degildi.
Ekstra is yapmadi pek ama fena degildi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Uzun pas atamıyorsun hacı deneme boş yere. :sleeping:
3.5 senede 45 mac yapmis cok az bir sayi..
Yekta nın yeteneğine birşey demiyorum ama maçta izlerken ruhla oynamıyormuş hissi beriyor bana.
Bir süredir girmeye vaktim olmadı foruma...Son maçtaki performansı övülmüştür diye ummuştum, yanılmışım...Maç temposundan bunca zaman uzak kalmış olduğu hesaba katılırsa, orta sahaya Süper Ligden alınabilecek her oyuncudan daha faydalı olacağını gönül rahatlığıyla iddia ederim...Takım topu kazandığında pas istasyonu arayan her futbolcunun rahatlıkla topu atabileceği şekilde pozisyon almasını bildi, aldığı topları da genellikle basit ve olumlu kullandı ki oynadıkça artacak özgüvenle daha iyisini de yapacaktır...
Hamit in yerine sağ dış-iç oynamasını istemiştim, icabederse de Selçuk u yedekler diye düşünüyordum, sağolsun İmperatore yürüyebildiği müddetçe Hamiti sahaya sürmekte inat etti...Şöyle bir kadroda Yekta yı ancak Melo yokken en defansif orta saha oyuncusu olarak oynatmak gibi saçmalıklara katlanmak zorunda kalmayacağız artık diye umuyorum...
O ruhu son zamanda sen Melo disinda kimde görüyorsun ki, Yekta da olsun?
Yekta daha bir soğuk geliyor bana bilmiyorum normalde oyuncu olarak beğendiğimde bir oyuncuydu ama maçı izlerken bana diğer futbolculara göre daha farklı geliyor.
Yekta daha bir soğuk geliyor bana bilmiyorum normalde oyuncu olarak beğendiğimde bir oyuncuydu ama maçı izlerken bana diğer futbolculara göre daha farklı geliyor.