# Yekta Kurtuluş

Selcuk veya Yekta'dan biri bugün fazlalikti, bunu gördük. Haftaya Selcuk yerine oynasa daha verimli olur.

Ekstra is yapmadi pek ama fena degildi.

Bence fazla pas hatası yaptı. Pasın şiddetini ayarlamayı beceremedi bir türlü.

Bir futbolcunun yapamayacağı şeyleri sürekli denemeye çalışması gibi aptalca bir şey olamaz. İki metre öteye düzgün pas atamayan Yekta ara pası ve uzun pas deneyerek bunu sürekli yapıyor.

Ayrıca tek yaptığı topu alıp rakibin baskı yaptığı bölgeye pas atmak, top ayağımdan çıksın da ne olursa olsun mantığında. Bize verebileceği tek katkı durmadan deli gibi pres yapmak, başka bir şey beklemiyorum.

93 senedir düzenli oynamayan hatta yedek bile oynatılmayan adam için gayet yeterli performans sergiledi.

fena değildi ara sıra tek pası aksatsa da genel olarak iyidi

Uzun pas atamıyorsun hacı deneme boş yere. :sleeping:

Bu bizde hastalık oldu uzun pas hastalığı.. Herkesin derdi asist yapmak top oynamak değil.. Dün mükemmele yakın oynadı hatta Selçuk u gölgede bıraktı ama gel gör ki 50 metere arapası aypmaya kalktı.. Biraz daha güveni gelince tekrar denedi yine yine denedi ama malesef rakibe gitti hepsi

Bir süredir girmeye vaktim olmadı foruma...Son maçtaki performansı övülmüştür diye ummuştum, yanılmışım...Maç temposundan bunca zaman uzak kalmış olduğu hesaba katılırsa, orta sahaya Süper Ligden alınabilecek her oyuncudan daha faydalı olacağını gönül rahatlığıyla iddia ederim...Takım topu kazandığında pas istasyonu arayan her futbolcunun rahatlıkla topu atabileceği şekilde pozisyon almasını bildi, aldığı topları da genellikle basit ve olumlu kullandı ki oynadıkça artacak özgüvenle daha iyisini de yapacaktır...

Hamit in yerine sağ dış-iç oynamasını istemiştim, icabederse de Selçuk u yedekler diye düşünüyordum, sağolsun İmperatore yürüyebildiği müddetçe Hamiti sahaya sürmekte inat etti...Şöyle bir kadroda Yekta yı ancak Melo yokken en defansif orta saha oyuncusu olarak oynatmak gibi saçmalıklara katlanmak zorunda kalmayacağız artık diye umuyorum...

Yektayi bende begenirim. Top teknigi, paslari hic de fena degildir. Basit oynuyor. Ama hiz ve hareketlilikte zayif kaliyor.

Yekta nın yeteneğine birşey demiyorum ama maçta izlerken ruhla oynamıyormuş hissi beriyor bana.

Bir süredir girmeye vaktim olmadı foruma...Son maçtaki performansı övülmüştür diye ummuştum, yanılmışım...Maç temposundan bunca zaman uzak kalmış olduğu hesaba katılırsa, orta sahaya Süper Ligden alınabilecek her oyuncudan daha faydalı olacağını gönül rahatlığıyla iddia ederim...Takım topu kazandığında pas istasyonu arayan her futbolcunun rahatlıkla topu atabileceği şekilde pozisyon almasını bildi, aldığı topları da genellikle basit ve olumlu kullandı ki oynadıkça artacak özgüvenle daha iyisini de yapacaktır...

Hamit in yerine sağ dış-iç oynamasını istemiştim, icabederse de Selçuk u yedekler diye düşünüyordum, sağolsun İmperatore yürüyebildiği müddetçe Hamiti sahaya sürmekte inat etti...Şöyle bir kadroda Yekta yı ancak Melo yokken en defansif orta saha oyuncusu olarak oynatmak gibi saçmalıklara katlanmak zorunda kalmayacağız artık diye umuyorum...

:005::005:

Yekta daha bir soğuk geliyor bana bilmiyorum normalde oyuncu olarak beğendiğimde bir oyuncuydu ama maçı izlerken bana diğer futbolculara göre daha farklı geliyor.

bana da öyle geliyo..ama yekta oynaya oynaya çözer o problemi...formaya da soğudu çünkü oynamaya oynamaya

Yekta daha bir soğuk geliyor bana bilmiyorum normalde oyuncu olarak beğendiğimde bir oyuncuydu ama maçı izlerken bana diğer futbolculara göre daha farklı geliyor.

Olabilir renktas, algidir bu saygi duyarim :) Ama ben bunu mac eksikligine baglarim. Adam son 2 senede hic iki mac arka arkaya oynamamistir herhalde, sen ben olsak bizde temkinli oluruz ve hata yapmamaya calisiriz vs. Yani bence Yekta bu takimda kalmali onca yetersiz YERLI oyuncu icinde. :encouragement:

Geri
Üst Alt