Yeni Yabancı Kuralına 6+2+2 Formülü

6+2+2 gelirse başak ne yapacak merak ediyorum. adamların elle tutulur 1-2 yerlisi var sadece, kadronun hepsi yabancı

şenoldan daha çok emine ve tayyip erdoğan çifti rahatsız bu durumdan
1 gün emine ve tayyip erdoğan çifti maç izliyorlar. sayın emine erdoğan hazretleri, sayın eşi, rte hazretlerine, "bey, bunlardan hangisi türk takımı hebsi yabancı" diye söyleniyor. Ondan sonra tayyip erdoğan hazretlerinin içine sinmiyor bu durum. daha sonra tffye bir şekilde baskı yapıyor, sonra kamuoyu derken istiklal marşını kim okuyacak lafları havada uçuşuyor. Şenol, sadece yabancı sınırını istemeyenler kadrosundan. ama emir daha büyük yerden geldiği için tffdeki kadroyu kendi cephelerinde bulunanları dolduruyorlar. çıkacak karar belli zaten.

bu arada emine ve tayyip erdoğan hazretlerinin maç izlediği ve böyle bir muhabbetin varlığı doğru.

Böyle bisey olursa hic hic bir yerli oyuncu almaylim. Baskalarina para kazandiracagimiza kendi altyapi oyuncularimizla gidecegi yere kadar gidelim

Bizim ülkenin morfini futboldur. Futbolu sürekli meşgul edecek meselelerle oyalamaları lazım ki milletin dikkati başka yere kaymasın. Futbolda herşey güllük gülistanlık olsa bu millet bu sefer ülkenin yönetiliş biçimini sorgulamaya eleştirmeye başlayacak. İşte o yüzden futbolla ilgilenen kesim hep bu safsatalarla kontrol altına alınıyor
.

Ulan be 6'si yahu. Muslera Luyindama Marcao derken 3 tanesi bitti bile.

Hepinize a..... K...... baska diyecek birsey bulamadim. Devlet destegi ile onun bunun takimi sampiyon oldu, ve fb ile bjk icin yabanci siniri yapildi simdi. Bildiginiz gibi bu arap partisi ve padisahi bir Galatasaray dusmanidir, kim buna oy veriyorsa o.c okadar!! Gelip burda Galatasarayliyim demesin. Skiplesin basaksehiri tutsun, gidin reisin mokonu yiyin.

Walla ben artik premie lig izleyecem, turk futbolun civisi cikti. Artik bir kurus degeri kalmadi

bu kadar salagi bir araya toplarsan ve ismini tff koyup yanina bi o kadar salagi alip ismini kulupler birligi koyarsan boyle karar gelir tabiki.

Salaklar ulkesi, Turkiye, ne yazikki.

3-5 kişi bein tv alıyordu onlarda kapatacak, çünkü Türk oyuncular leş... herkez korsan izler artık.

Alla alla öyle bir kaide mi var

Öyle bir kaide yok ama sistemle ilgili, hakemlerle ilgili o programlarda yorum yapmazlar. Maç sonu yayınlanan programda bir yorumcu vardı bir defa gördüm. Hakemleri yerin dibine soktu. Sonrasında bein'de görmedim onu.

Ama sabahları Mehmet Demirkol'un programı spor servisi benzeri bir program ve adam orada her şeyi söylüyor. Bu sözlerin de kurumsal bein sport kanalında paylaşması tesadüf değil, konuyla ilgili bir duruşu göstermektedir.

Geri
Üst Alt