Yetiş Ya Muhammet Yetiş Ya Mevlüt!

basliga bak cay demle

ama icerigine kismen katiliyorum, eren derdiyok veya m.demir süper olur

umut bulut trabzona verilsin

Umut çok kötü.

Yani tüm suç Burak'ta ? Drogba'nın kaçırdığı pozisyonlarıda izle o zaman boş vaktinde.Ayrıca asıl siz tanımadığınız futbolcular hakkında yorum yapıyorsunuz.Sen Muhammet Demir'in ismini bilmezken ben onun maçlarını takip ediyordum.Potansiyeli olduğu doğru ama sakatlık sorunu var bize yarar sağlamaz.Keza Mevlüt'te 2 hafta yerin dibine sokarlar burda.

O bahsettiğin adamlara da yorum yapmadım. Yapmadığım yorumları yapmış gibi davranıp boş mesaj atma.Gösterdiğim tepki senin millete "Burak kadar kafanıza taş düşsün" diye yaptığın hıyarca yorum.

Ayrıca senin hangi maçlarda puan kaybettiğimizden haberin bile yoktur.TÜM suç Burak'ta da demedim.Ama katkısı büyük puan kayıplarında.Adamı mükemmel topçu olarak lanse edenlerin sorunu bu.Vasat

M.Demir çok fazla sakatlık yaşıyor bir nevi müzmin sakat.Yoksa Bursa onu bırakmazdı.Ben sadece Mevlüt'ü isterim diğerleri hiç kimse bizim kalitemizde değil.Zaten Fenerde iyi forvet olmadığı için 4 yabancıyla oynuyor.

O bahsettiğin adamlara da yorum yapmadım. Yapmadığım yorumları yapmış gibi davranıp boş mesaj atma.Gösterdiğim tepki senin millete "Burak kadar kafanıza taş düşsün" diye yaptığın hıyarca yorum.

Ayrıca senin hangi maçlarda puan kaybettiğimizden haberin bile yoktur.TÜM suç Burak'ta da demedim.Ama katkısı büyük puan kayıplarında.Adamı mükemmel topçu olarak lanse edenlerin sorunu bu.Vasat

Yav he he.Kişisel bir sorunun varsa halledelim özelden.Bana burda yok yere atar yapma.Üslubunu bilde konuş.

Forvetin yabancı olacak, şöyle Sow tarzı dinamik, santrafor gibi santrafor almak lazım. Yedeğe de Muhammed'i koyarız, mis. Burak'ı da alan olursa şöyle üste gerekirse para vermek suretiyle Katar Ligine falan yollayabilsek keşke.

Ozan-Aydın 3 gün katıksız ban. :topsy_turvy:

Burak Yılmaz

Umut Bulut

Mevlüt Erdinç

Cenk Tosun

Mustafa Pektemek

Koca ülkenin başka forveti yok.

Mevlüt gelsin 2 ay dolmadan göndermek için yer ararız. Hiç mi izlemiyorsunuz maçlarını.

Muhammet de hem daha pişmemiş hem de ciddi sakatlıklar yaşadı.

Neyse gelişme var Sow, Emenike gibi topçuları öven başlıklar hortlamıyor en azından..

çok değil daha 1 2 ay önce mevlüt için denmedik laf kalmamıştı. kağnı gibi şöyle böyle.

gelse 2 gün sonra çöp, lesh ve üzerinden komisyon alındı kesin o yuzden transfer edildi gibi laflar söylenir.

gerçi bugün selçuk'a istanbul ağır gelmiş trabzon'a yollayalım noktasına kadar geldik. gerisi boş..

Komik

Adamın futbol konuşmaktan anlaması atar, gider.Millete başınıza taş düşsün diyen kişinin usluptan bahsetmesi daha da komik

Komik olan birşey varsa oda sensin.Neyse siz kendi çapınızda Burak'a sallamaya devam edin.Daha uzun yıllar burda reyiz.Sizde alışırsınız yavaş yavaş..

tamam burakı umutu satalımda mevlüt muhammet demir nedir onlar gelecekse ben buraka razıyım hiç değilse gol atıyor mevlütle muhammeti toplasan burakın yarım sezonda ki sayısına ulaşamaz zenci forvet şart adam gibi sapasağlam çevik

Bu akşam maçı izlemedim ama konuya ortadan dalayım... Galatasaray 2. Bir Elmander bulursa ve bu oyuncu daha bitirici olursa bu takımı kimse tutamaz. Sniejder 15 golü rahat atar. Bu oyuncu kim bilmiyorum ama ciğeri sağlam olan biri olmalı.

M.demir o fizikle Hakan şükürün hiç bişeyi olamaz kendinize gelin iyice sapıttınız...

Geri
Üst Alt