YGS ve LYS Hakkında

Cevap: YGS ve LYS Hakkında

gençlik çok ya nasıl harcarız diye uğraşıyorlar

ygs türkçe sorularını hazırlayan her kimse allah belasını versin

valla öylesine girdim sonuçlarım şöyle bilenler yorumlarsa sevinirim

türkçe : 34-6

tarih : 17-1

cografya: 8-6

felsefe : 7-2

mat: 8-0

fen 5-0

başka çözmedim barajı geçerim heralde

Baraj 180, bu netlerle YGS-3 puan türünden 300'ü geçersin hocam..

seneye ben de giriyorum. bizimki zor olmaz umarım

türkçe4y1b mat3y fen4y sos7y1b mat ve fen beklediğimden de kötü geldi çok saçma yanlışlar yapmışım :) 135,5 net yapıyor genelde 140ları geçerdim ama hayırlısı bakalım kafayı dağıtıp en yakın zamanda lys'ye dönmek lazım bu sınav biraz da sıralama turuydu asıl yarış lys.

Zor sınavdı,sınava hazırlanırken fazla kasmamıştım zaten. 2 yıllık geçişi kullanırım artık. Denemelerde çözdüm soru tipinde pek soru yoktu o yüzden afalladım. Bir ara s..... YGS'sini diyip çıkasım geldi ama çıkmadım. :)

Türkçe sorularını hazırlayanların allah belasını versin. Her sınavda dalga geçerek 25-30 dk'da yaptığım türkçeyi 45-50 dk'da zor yaptım.... Zaten Türkçe'nin ilk 15-20 sorusundan sonra bitmişti sıvav benim için, Matematik, fen'e kendimi vererek yapamadım... Sosyal zaten boş kaldı. Doğru düzgün hazırlanmamıştım ama böyle bir sınav beklemiyordum. İlk defa girdiğim bir sınav böyle kötü geçti. Artık bu seneden umudum kalmadı, lys'ye girmeyi düşünmüyorum. Seneye stresim artacak ama yapacak birşey kalmadı. Adam gibi çalışıp gelecek seneki sınavda işleri böyle şansa bırakmamam lazım.

Asıl üzüldüğüm nokta, türkçe'nin saçmalığı hariç kolay bir sınavdı. Orda sınavın başında birkaç soruda bataklığa saplanmasaydım, hiç değilse LYS ' için umudumu koruyacak bir sonuç alırdım.

Zor sınavdı,sınava hazırlanırken fazla kasmamıştım zaten. 2 yıllık geçişi kullanırım artık. Denemelerde çözdüm soru tipinde pek soru yoktu o yüzden afalladım. Bir ara s..... YGS'sini diyip çıkasım geldi ama çıkmadım. :)

soru kalıpları çok değişmiş yahu

bide anlatım bozukluğu yazım yanlışı felan yoktu

Bütün çalışmalarım boşaymış bir yıl boyunca .. ben bu netleri zaten sene başında yapıyordum son denemelerde 430lara çıktım güvenim geldi bu sınav çok farklıydı yetiştiremedim bile..

Dersaneye, özel derslere boşuna gittim geldim. Sınavda afallayıp kaldım... Çok farklı oluyormuş gerçek sınav... OKS,askeri lise, bursluluk gibi eskiden girdiğim resmi sınavlarda böyle olmamıştı. Elimden gelenin en iyisini yapıp, gerekli puanları almıştım. Şimdi mal gibi kaldım sınavda.... Bu sınavda böyle olacağını düşünmemiştim...

Evet yine Ygszade olduk iyimi :) 50 tane deneme çözmüşümdür sınava toplasan tüm denemelerde olumsuz paragraf soru tipinden 15 bilemedin 20 soru çıkmıştır. Bi ara 15. soruydu galiba sokayım sınava deyip kalkasım geldi,ben böyle düşünürken kızın teki yan sırada bayıldı. Hırbonun teki sınavımı iptal edin diye saçmalamaya başladı resmen kabus gibiydi.Dersanede demişlerdi aslında soru hazırlayan ekip değişti soru tarzları farklı olur filan ama bu kadarını beklemiyordum. Be insafsızlar insan 1 tane anlatım bozukluğu sormaz mı? Bir tane parağrafta olumlu yargı sormaz mı? Klasiktir anlam akışını hangisi bozar,paragraf ikiye bölünse hangisiyle baslar falan fistan... Ama yok artık sorularda varılamaz,çıkarılamaz maz mez görmekten daraldım. son 15 dakıkada Matematike geçtim ama ne fayda.

Üstteki parağrafta kısaca soruları hazırlayanlara saygılarımı sunuyorum :D

460 puan civarı oldu. Hedefimin biraz altında oldu ama yine de iyidir

Dersanelerdeki deneme sorularını hazırlayanda, gerçek YGS sınav sorularını hazırlayanda yine aynı dersane hocaları. Asıl skandal su ki madem gerçek sınav bu kadar zor, niye en basından beri bu zorluk seviyesi tavan yapmıs sorulara hazırlamıyorlar öğrencileri ?

Sınavı kazanan mutlaka olacaktır onları canı gönülden tebrik ederim ama asıl kazanan ÖSYM ve dersane hocaları oldu.

Evet yine Ygszade olduk iyimi :) 50 tane deneme çözmüşümdür sınava toplasan tüm denemelerde olumsuz paragraf soru tipinden 15 bilemedin 20 soru çıkmıştır. Bi ara 15. soruydu galiba sokayım sınava deyip kalkasım geldi,ben böyle düşünürken kızın teki yan sırada bayıldı. Hırbonun teki sınavımı iptal edin diye saçmalamaya başladı resmen kabus gibiydi.Dersanede demişlerdi aslında soru hazırlayan ekip değişti soru tarzları farklı olur filan ama bu kadarını beklemiyordum. Be insafsızlar insan 1 tane anlatım bozukluğu sormaz mı? Bir tane parağrafta olumlu yargı sormaz mı? Klasiktir anlam akışını hangisi bozar,paragraf ikiye bölünse hangisiyle baslar falan fistan... Ama yok artık sorularda varılamaz,çıkarılamaz maz mez görmekten daraldım. son 15 dakıkada Matematike geçtim ama ne fayda.

Üstteki parağrafta kısaca soruları hazırlayanlara saygılarımı sunuyorum :D

Küfür haznemi genişlettim o sorulardan.:asd:

Geri
Üst Alt