Cem Öztürk
Kırmızı Üye
- 24 Aralık 2009
- 1.153
- 0
- 1.146
Cevap: YGS ve LYS Hakkında
gençlik çok ya nasıl harcarız diye uğraşıyorlar
gençlik çok ya nasıl harcarız diye uğraşıyorlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
mat. cevaplarını nerden baktın abi nereden öğrenebilirim
valla öylesine girdim sonuçlarım şöyle bilenler yorumlarsa sevinirim
türkçe : 34-6
tarih : 17-1
cografya: 8-6
felsefe : 7-2
mat: 8-0
fen 5-0
başka çözmedim barajı geçerim heralde
Nasıl geçti?
hedefim ilk 1000, 10 yanlışım var.
Zor sınavdı,sınava hazırlanırken fazla kasmamıştım zaten. 2 yıllık geçişi kullanırım artık. Denemelerde çözdüm soru tipinde pek soru yoktu o yüzden afalladım. Bir ara s..... YGS'sini diyip çıkasım geldi ama çıkmadım.![]()
soru kalıpları çok değişmiş yahu
bide anlatım bozukluğu yazım yanlışı felan yoktu
Evet yine Ygszade olduk iyimi50 tane deneme çözmüşümdür sınava toplasan tüm denemelerde olumsuz paragraf soru tipinden 15 bilemedin 20 soru çıkmıştır. Bi ara 15. soruydu galiba sokayım sınava deyip kalkasım geldi,ben böyle düşünürken kızın teki yan sırada bayıldı. Hırbonun teki sınavımı iptal edin diye saçmalamaya başladı resmen kabus gibiydi.Dersanede demişlerdi aslında soru hazırlayan ekip değişti soru tarzları farklı olur filan ama bu kadarını beklemiyordum. Be insafsızlar insan 1 tane anlatım bozukluğu sormaz mı? Bir tane parağrafta olumlu yargı sormaz mı? Klasiktir anlam akışını hangisi bozar,paragraf ikiye bölünse hangisiyle baslar falan fistan... Ama yok artık sorularda varılamaz,çıkarılamaz maz mez görmekten daraldım. son 15 dakıkada Matematike geçtim ama ne fayda.
Üstteki parağrafta kısaca soruları hazırlayanlara saygılarımı sunuyorum![]()