- 26 Ocak 2021
- 34.985
- 33.624
- 2.183
Kolpadir %90 bu iş bizde osimhene vakit sınırı verecek bir organ yok. Eylul de okay dese tamam deriz %95
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Vallahi ben bilmiyorum nasıl olacak? Büyük kulüplerden teklif gelse durmaz giderdi. Arabistan a gidecek olsa bir şekilde anlaşır giderdi. Büyük ihtimal şu dünya kulüpler kupasında oynayan bir takımdan teklif bekliyor. Oradan teklif gelmezse tamam diyecek diye düşünüyorum…Surecin uzamasi özbekin hoṣuna gidiyordur
Basta zaten saldi haberi önceligimiz kaleci ve osi transferi diye. Böylece kimse yangin da yapmaz transferler nerde diye
Duṣmeyin kardeslerim dusmeyin. Osinin bize gelmeyecegini 90% imiz biliyor zaten. Hadi osi tamam dese bu beceriksizler bonservisini alamaz
Para kalmayınca neyle alacaksın?Diyelim ki 15'ine kadar Osi dönüş yapmadı. Biz de gidip yerine birini aldık.
Tarih oldu Eylül 1.
Osi kimseyle anlaşamadı ve bizimkilere haber gönderdi beni alın diye. Almayacak mıyız mesela.
Bonservisi elinde olsa o dediğin mantıklı olurBi umut varsa Son güne kadar bile beklenir..
Şampiyonlar liginde başarı istiyorsak osimhen kesinlikle bizde olmalı
Son saate kadar bile olsa bekleyeceksin .. onun yarısı kadar bile birisini bulamayız
Para kalmadı seni alamıyoruz diyeceğimize inanıyorsun yani.Para kalmayınca neyle alacaksın?
Sadece istemekle olsaydı.
Fazla naz aşık usandırır
Gelme gelirsen küfür ederiz
coman osimhen gs camiasına hayırlı olsun zorlu bir süreçti
Diyelim başka bir forvet aldık, isim önemli değil ama iyi biri diyelim işte mesela Lukaku, Vlahovic, Arokodare gibi birini ve 20 küsur milyon para verdiğimizi düşün, kaleci de aldık 15-20 milyona ve 2-3 başka oyuncu daha.Para kalmadı seni alamıyoruz diyeceğimize inanıyorsun yani.
Diyelim başka bir forvet aldık, isim önemli değil ama iyi biri diyelim işte mesela Lukaku, Vlahovic, Arokodare gibi birini ve 20 küsur milyon para verdiğimizi düşün, kaleci de aldık 15-20 milyona ve 2-3 başka oyuncu daha.
Oldu 2 Eylül, Osimhen'i kimse almadı ve bize WhatsApp'ten beni alın diye mesaj attı.
Şimdi 20 küsur milyona aldığın forvete ne anlatacaksın? Adam Icardi ile rekabet ederim diye gelmiştir belkide şimdi kusura bakma o kadar para verdik sana ama Osimhen'i de aldık artık mi diyeceğiz? Öyle bir lüksümüz var mı bizim? Bu beleşe alınmış Batshuayi transferine benzemez.
Eylül ayına kadar o tarz pahalı bir forvet alırsak zaten Osimhen'in bonservisini almak imkansız olacaktır finansal anlamda.
Şunu dedin resmen.
Öyle bir durumda Osimhen'i almazsan Fener alır. İzlersin sonra cümbüşü.
Alper reyiz.Yav mantıklı birşey sordum, hangi parayla olacak o transfer bir anlat ve beni ikna et.
Osimhen'i çantada keklik 60 kusur milyon para mı çıkacağını zannediyor sunuz anlamıyorum ki?
Öyle bir para varsa, başka biri alındığında para azalmiyor mu yoksa biz PSG falan mi olduk?
Anlatamadim galiba.Alper reyiz.
Osimhen son 5 dk kala bile 'he' desin, Osimhen'i alırsın.
20'ye Arakodere aldım seni almıyom dersen, osimhen'i alamadığı için kendini aklamaya çalışan fb'in söylediği en nesiri - fb saçmalığına (yalanına) döner iş.
Zaten 20 verdiğin topçu bile kabul eder öyle bir durumu.
Öyle bir durumda oyuncuyu kiralarsın zaten bir gün kalmış.Anlatamadim galiba.
Hangi parayla olacak o kimse bana mantıklı bir açıklama yapmadı henüz. Bizim sınırsız bütçemiz varda ben mi bilmiyorum.
Ayrıca 20 verdiğin topçuya durumu nasıl anlatacaksın dedin ya...Anlatamadim galiba.
Hangi parayla olacak o kimse bana mantıklı bir açıklama yapmadı henüz. Bizim sınırsız bütçemiz varda ben mi bilmiyorum.
Kiralık verirlerse anca olabilir zaten , ama Napoli tapusuyla göndermek isterse biz zor alırız öyle bir durumda onu demek istedim.Öyle bir durumda oyuncuyu kiralarsın zaten bir gün kalmış.
Kiralamak için gereken o para da bir türlü bulunur. Limit için diyorsan da, limit konusunun da etrafından dolanacak binbir türlü yol var.
Sorun nedir?
Tabi alacağın isme bağlı, şimdi En-Nesyri öyle kendini kanıtlamış büyük bir isim değil ama olurda Lukaku veya Vlahovic tarzı biri alınırsa Osimhen defteri bizde kapanır.Ayrıca 20 verdiğin topçuya durumu nasıl anlatacaksın dedin ya...
Eylül 2'ye kalan transferin bonservisi 35-40'lara düşer.Kiralık verirlerse anca olabilir zaten , ama Napoli tapusuyla göndermek isterse biz zor alırız öyle bir durumda onu demek istedim.
Tabi alacağın isme bağlı, şimdi En-Nesyri öyle kendini kanıtlamış büyük bir isim değil ama olurda Lukaku veya Vlahovic tarzı biri alınırsa Osimhen defteri bizde kapanır.
Sen sen sen var ya çok tehlikeli bir adamsın Alperimi acun ılıcalı tuzağına çekmişsin Mertom.Para kalmadı seni alamıyoruz diyeceğimize inanıyorsun yani.