Tier 1 Yönetimden Osimhen'e Deadline: 15 Gün Süresi Kaldı

Kolpadir %90 bu iş bizde osimhene vakit sınırı verecek bir organ yok. Eylul de okay dese tamam deriz %95

Surecin uzamasi özbekin hoṣuna gidiyordur

Basta zaten saldi haberi önceligimiz kaleci ve osi transferi diye. Böylece kimse yangin da yapmaz transferler nerde diye

Duṣmeyin kardeslerim dusmeyin. Osinin bize gelmeyecegini 90% imiz biliyor zaten. Hadi osi tamam dese bu beceriksizler bonservisini alamaz
Vallahi ben bilmiyorum nasıl olacak? Büyük kulüplerden teklif gelse durmaz giderdi. Arabistan a gidecek olsa bir şekilde anlaşır giderdi. Büyük ihtimal şu dünya kulüpler kupasında oynayan bir takımdan teklif bekliyor. Oradan teklif gelmezse tamam diyecek diye düşünüyorum…

Bu yaz sezonunda beklediğim ve olmasını net istediğim tek isim kendisi. Ama yine de transfer sezonunun sonuna kadar bekleyelim demem. Kibar bir dille söylenen şu olmuştur. Osiciğim biz seni çok istiyoruz biliyorsun. Transferindeki son durum nedir? Düşündüğün teklifleri aldın mı? Evet bir kaç olasılık var dediyse de tamam o zaman 15 güne kadar bize bir haber ver ona göre sen de mağdur olma bi de mağdur olmayalım önümüze bakalım denmiştir.

Diyelim ki 15'ine kadar Osi dönüş yapmadı. Biz de gidip yerine birini aldık.

Tarih oldu Eylül 1.

Osi kimseyle anlaşamadı ve bizimkilere haber gönderdi beni alın diye. Almayacak mıyız mesela.
Para kalmayınca neyle alacaksın?

Sadece istemekle olsaydı.

Bi umut varsa Son güne kadar bile beklenir..

Şampiyonlar liginde başarı istiyorsak osimhen kesinlikle bizde olmalı

Son saate kadar bile olsa bekleyeceksin .. onun yarısı kadar bile birisini bulamayız
Bonservisi elinde olsa o dediğin mantıklı olur

Para kalmadı seni alamıyoruz diyeceğimize inanıyorsun yani.
Diyelim başka bir forvet aldık, isim önemli değil ama iyi biri diyelim işte mesela Lukaku, Vlahovic, Arokodare gibi birini ve 20 küsur milyon para verdiğimizi düşün, kaleci de aldık 15-20 milyona ve 2-3 başka oyuncu daha.

Oldu 2 Eylül, Osimhen'i kimse almadı ve bize WhatsApp'ten beni alın diye mesaj attı.

Şimdi 20 küsur milyona aldığın forvete ne anlatacaksın? Adam Icardi ile rekabet ederim diye gelmiştir belkide şimdi kusura bakma o kadar para verdik sana ama Osimhen'i de aldık artık mi diyeceğiz? Öyle bir lüksümüz var mı bizim? Bu beleşe alınmış Batshuayi transferine benzemez.

Eylül ayına kadar o tarz pahalı bir forvet alırsak zaten Osimhen'in bonservisini almak imkansız olacaktır finansal anlamda.

Diyelim başka bir forvet aldık, isim önemli değil ama iyi biri diyelim işte mesela Lukaku, Vlahovic, Arokodare gibi birini ve 20 küsur milyon para verdiğimizi düşün, kaleci de aldık 15-20 milyona ve 2-3 başka oyuncu daha.

Oldu 2 Eylül, Osimhen'i kimse almadı ve bize WhatsApp'ten beni alın diye mesaj attı.

Şimdi 20 küsur milyona aldığın forvete ne anlatacaksın? Adam Icardi ile rekabet ederim diye gelmiştir belkide şimdi kusura bakma o kadar para verdik sana ama Osimhen'i de aldık artık mi diyeceğiz? Öyle bir lüksümüz var mı bizim? Bu beleşe alınmış Batshuayi transferine benzemez.

Eylül ayına kadar o tarz pahalı bir forvet alırsak zaten Osimhen'in bonservisini almak imkansız olacaktır finansal anlamda.

Şunu dedin resmen. :asd:

Öyle bir durumda Osimhen'i almazsan Fener alır. İzlersin sonra cümbüşü.

Şunu dedin resmen. :asd:

Öyle bir durumda Osimhen'i almazsan Fener alır. İzlersin sonra cümbüşü.

Yav mantıklı birşey sordum, hangi parayla olacak o transfer bir anlat ve beni ikna et.

Osimhen'i çantada keklik 60 kusur milyon para mı çıkacağını zannediyor sunuz anlamıyorum ki?

Öyle bir para varsa, başka biri alındığında para azalmiyor mu yoksa biz PSG falan mi olduk?

Yav mantıklı birşey sordum, hangi parayla olacak o transfer bir anlat ve beni ikna et.

Osimhen'i çantada keklik 60 kusur milyon para mı çıkacağını zannediyor sunuz anlamıyorum ki?

Öyle bir para varsa, başka biri alındığında para azalmiyor mu yoksa biz PSG falan mi olduk?
Alper reyiz.

Osimhen son 5 dk kala bile 'he' desin, Osimhen'i alırsın.

20'ye Arakodere aldım seni almıyom dersen, osimhen'i alamadığı için kendini aklamaya çalışan fbli siyah tişörtlü herifin söylediği en nesiri - fb saçmalığına (yalanına) döner iş.

Zaten 20 verdiğin topçu bile kabul eder öyle bir durumu.

Icardi ve Osimhen'i birlikte doya doya izlemek istiyorum

Alper reyiz.

Osimhen son 5 dk kala bile 'he' desin, Osimhen'i alırsın.

20'ye Arakodere aldım seni almıyom dersen, osimhen'i alamadığı için kendini aklamaya çalışan fb'in söylediği en nesiri - fb saçmalığına (yalanına) döner iş.

Zaten 20 verdiğin topçu bile kabul eder öyle bir durumu.
Anlatamadim galiba.

Hangi parayla olacak o kimse bana mantıklı bir açıklama yapmadı henüz. Bizim sınırsız bütçemiz varda ben mi bilmiyorum.

Anlatamadim galiba.

Hangi parayla olacak o kimse bana mantıklı bir açıklama yapmadı henüz. Bizim sınırsız bütçemiz varda ben mi bilmiyorum.
Öyle bir durumda oyuncuyu kiralarsın zaten bir gün kalmış.

Kiralamak için gereken o para da bir türlü bulunur. Limit için diyorsan da, limit konusunun da etrafından dolanacak binbir türlü yol var.

Sorun nedir?

Öyle bir durumda oyuncuyu kiralarsın zaten bir gün kalmış.

Kiralamak için gereken o para da bir türlü bulunur. Limit için diyorsan da, limit konusunun da etrafından dolanacak binbir türlü yol var.

Sorun nedir?
Kiralık verirlerse anca olabilir zaten , ama Napoli tapusuyla göndermek isterse biz zor alırız öyle bir durumda onu demek istedim.

Ayrıca 20 verdiğin topçuya durumu nasıl anlatacaksın dedin ya...
Tabi alacağın isme bağlı, şimdi En-Nesyri öyle kendini kanıtlamış büyük bir isim değil ama olurda Lukaku veya Vlahovic tarzı biri alınırsa Osimhen defteri bizde kapanır.

Kiralık verirlerse anca olabilir zaten , ama Napoli tapusuyla göndermek isterse biz zor alırız öyle bir durumda onu demek istedim.

Tabi alacağın isme bağlı, şimdi En-Nesyri öyle kendini kanıtlamış büyük bir isim değil ama olurda Lukaku veya Vlahovic tarzı biri alınırsa Osimhen defteri bizde kapanır.
Eylül 2'ye kalan transferin bonservisi 35-40'lara düşer.

Guessa ve Mitaitadze mi nedir bunlar kanat da oynuyordu hatta Mitautadze forvet arkası da oynuyordu.
Guessa çok pahalı da Mitautadze 15 + 5 gibi bitse onu alıp Osi'yi beklerdik.

Geri
Üst Alt