Younes Belhanda’nın Noter Onaylı Yeminli Tercümeli Röportajı

Ver 2 aylil maasini feshet edeceksen boyle sacma bi neden olamaz

Yönetim yanlış yapmış bu açıklama yerine belhandanin saçma sapan paslarından oluşan bir video hazırlasak insan hakları mahkemesi bile bizi haklı bulurdu büyük acemilik var ortada.

Dogrulari soylemis ama BeIN’e verdigi roportaji izledigimde uslubu dogru degildi.

Ilk kez doğru bir iş yapmışlar.

Tamam doğru demiş falan ama sen bunu onlara söyleyeceksin, kamera karşısında değil.

İstediğin maaşı almadın diye böyle yaptın.

Çalıştığı kurumu böyle medya önünde eleştirmesin, kontrat var, buna uyulup yol verilmiş.

Aldığın paralar yeter, başka kapıya.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

ben anlamadım yani ne var bunda? puan kaybetmiş bir oyuncu olarak isyan ediyor. napsın parti mi yapsın adam puan kaybı geldi diye.

böyle bir saçmalık olamaz. takımı kötü etkileyecektir bu durum çünkü belhanda haklı. tazminatını da alsın söke söke. enayiliktir bu.

-Hkaret yok ama rencide var.
-Zemin konusunda yönetimi eleştirebilirsin ama sosyal medya vs. işlerine girmemesi lazımdı.
-Sonuç olarak düşünce doğru uslup yanlış

zemin işi falan bahane sözleşmesi uzatılmadı diye kinlenmiş yönetime onu kustu. yoksa o herif sözleşmesinin bittiği ortamda takımı da zemini de zerre takmaz.

yönetim açık açık şampiyon olmayalım diye böyle bi hamle yapmıştır bize cıkıp tvlerde fetocu diye sallayanlarla ortak bi hareke planı gibi

Aramızda hiç profesyonel sözleşme yapmamış arkadaşlar var herhalde.

Çalıştığı kurumu öyle aşağılayan açıklamalar yapamazsın.

Benimde is yeri ile sözleşmede böyle bir detay var.

İşten çıkarabiliriz seni diye madde var oyle bir şey yaparsam.

Yılda 5 milyon alıp indirime yanaşmadın birde stat için fedakarlık mı bekliyorsun.Pandemi dönemi kulübün gelirleri üçte bire düşmüş o beğenmedikleri falcao bile indirim yaptı senin yarı ücretini alan oyuncular yaptı sen yapmadın paragöz herif

Birde çıkmış yönetimi eleştiriyor.Bu yönetim seni şimdiye kadar kırk kez göndermeliydi zaten geç bile kaldılar

Fifa ciddi ciddi transfer yasağına kadar (eğer mümkünse) her cezayı verebilir. Adam haklı olduğu halde şahsi egolarını tatmin etmek için adamı yollamışlar.

Yılda 5 milyon alıp indirime yanaşmadın birde stat için fedakarlık mı bekliyorsun.Pandemi dönemi kulübün gelirleri üçte bire düşmüş o beğenmedikleri falcao bile indirim yaptı senin yarı ücretini alan oyuncular yaptı sen yapmadın paragöz herif

Birde çıkmış yönetimi eleştiriyor.Bu yönetim seni şimdiye kadar kırk kez göndermeliydi zaten geç bile kaldılar

Adam. İlk defa doğru bir iş yapmış onda da kovuldu

Geri
Üst Alt