Younes Belhanda’nın Sözleşmesi Feshedildi

Bu durum bana birini hatırlattı.

Ne yanlışı arakadaşlar çıldırdınız mı siz

Galatasaray kimsenin çiftliği değildir madem maaşlı elemansın laflarına dikkat edeceksin.Varsa bir itirazın gider yönetime anlatırsın insanları medyanın önüne atmak ne zamandan bu yana mağdurluk oldu
ciftligin takendisiyiz ben emre akbabayi bekliyorum eger sözlesmesi uzatilirsa ozaman görün siz cümbüsü

a spor canlı yayında
Belhanda'nın floryadan çıkış görüntülerini verecekler

umarım takımdaki diğer araplar gerekli mesajı almıştır..!

...
..

.

yeminli tercümana falan boşa para vermeyin lan oğlum. :red:

@AliNaciKucuk: "Belhanda kararı teknik heyet bilgisi dahilinde alındı. Fatih Terim'in de bilgisi var. Yönetimin kararına saygı duyacaklarını ilettiler."

Rodop da bunu söyledi
Nevzat , hocanın haberi yok dedi
Bakalım kim haklı çıkacak

Bide yeminli tercüman çevirisi paylaşmışlar aahdsadgs

Siyaset yapmıyoruz biz burada galatasaray halkın takımıdır siyasete alet etmeyin.

Demokrasi yokmuşmuş.Hiç bir kurumda çalışmamış insanlar kendini hemen belli ediyor.

Ne yanlışı arakadaşlar çıldırdınız mı siz

Galatasaray kimsenin çiftliği değildir madem maaşlı elemansın laflarına dikkat edeceksin.Varsa bir itirazın gider yönetime anlatırsın insanları medyanın önüne atmak ne zamandan bu yana mağdurluk oldu

2021 yılında sikimsonik bir zeminde takımı oynatırsan takımın oyuncusu da (sicili temiz olmasa da) çıkar başkası da laf eder. Yönetim hata yapma hakkını çoktan doldurdu. Suratlarına tükürülse yarabbi şükür diyilecek kıvamdalar farkında değiller.

Happy Dance GIF - Happy Dance Silly GIFs

Geri
Üst Alt