Younes Belhanda’nın Sözleşmesi Feshedildi

2021 yılında sikimsonik bir zeminde takımı oynatırsan takımın oyuncusu da (sicili temiz olmasa da) çıkar başkası da laf eder. Yönetim hata yapma hakkını çoktan doldurdu. Suratlarına tükürülse yarabbi şükür diyilecek kıvamdalar farkında değiller.

Yönetim ne hatası yapmış bir anlat inanlar da bilsin.

Her sene kış ayları bizim zeminimiz kötüdür bu yarım asırdır böyle şimdi mi akıllara gelmiş.

Belli ki belhandanın ipini tutanlar iyi algı yapmış ki nefret edilen oyuncu şimdi baştacı ediliyor.

FIFA Belhandayi hakli bulur

Yönetim ne hatası yapmış bir anlat inanlar da bilsin.

Her sene kış ayları bizim zeminimiz kötüdür bu yarım asırdır böyle şimdi mi akıllara gelmiş.

Belli ki belhandanın ipini tutanlar iyi algı yapmış ki nefret edilen oyuncu şimdi baştacı ediliyor.

Belhanda'yı baş tacı falan eden yok. Cehennemin dibine kadar yolu var. Ancak ne demek her sene kış ayları bizim zemin kötüdür. Niye böyle bir durumu kabullenelim yahu? Çok daha kötü, çok daha soğuk iklimlerde de top oynanıyor bizimki gibi saha neden oralarda yok?

Yönetim hatası nedir biliyor musun? Mustafa Cengiz son açıklamasında evet saha kötüydü ama çok da şey değil kötü zeminde de kazandık demesi. Bu hedef şaşırtmacadır. Kötü zeminde de kazandık diye bir açıklama bahane öne sürülemez. Sen sahayı düzgün hale getireceksin, önlemini alacaksın. Özrü kabahatinden büyük.

Yerine gelecek olanlar iyi olduğundan demiyorum ama Mustafa Cengiz yönetimi basiretsiz, pısırık, iş bilmez, bu kulübü hak ettiği şekilde yöneten bir yönetim değildir. Bozuk saat bile günde 2 kere doğruyu gösterir. Bu da o misal. Yaptıkları 1-2 doğru 5-6 yanlışı götürmüyor.

bide noterin resmi tercümesini yayinladir ve belhanda'nin söylediklerinde hic bisey yok :hehe: instagram twitter'de zaman geciciklerine gelsinler zemine baksin demis. resmen kafayi ucurmus bu yönetim

Siyaset yapmıyoruz biz burada galatasaray halkın takımıdır siyasete alet etmeyin.

Demokrasi yokmuşmuş.Hiç bir kurumda çalışmamış insanlar kendini hemen belli ediyor.
Hiçbir kurumda çalışmamış demişsiniz keşke karşılıklı oturup iş tecrübelerimi size anlatabilsem ama uzatmayacagim benim mesajımda siyaset de yok nasıl bu kanıya vardınız anlamadım adam zemini eleştiriyor ve gönderiliyor bana son derece ilkel geldi bu hamle" Galatasaray başkan takımıdır" teorisini güçlendiriyor bu da demokrasiye ters ben bunu demiştim siz ne anladınız çözemedim

bide noterin resmi tercümesini yayinladir ve belhanda'nin söylediklerinde hic bisey yok :hehe: instagram twitter'de zaman geciciklerine gelsinler zemine baksin demis. resmen kafayi ucurmus bu yönetim
Yonetim koc'un karsisinda girdigi ezik psikolojiyi belhanda uzerinden telafi etmeye calisti.

ŞAKA MISINIZ LAN SİZ ŞAKA MI BU ALOOOOOOOOOOO??? LAN YENİ UYANDIM BU HABER NE BİRİSİ ŞAKA DESİN LÜTFEN BU NE

Sezon sonu dehlesek daha iyiydi. Orta sahadaki diger mahmutlardan randiman alamadik

Bu yönetim kendi çıkarlarını kulübün çıkarlarının üstüne koyuyor hepsi yalaka

Geri
Üst Alt