Younes Belhanda’nın Sözleşmesi Feshedildi

Taraftara küfür edildiğinde gitmesi lazımdı.

Ama geç olsun da güç olmasın. Çok iyi oldu.

23704.jpg

Hocam bu orta saha ile ne yapabileceğiz ki? Neyi başaracağız bu orta saha ile onu anlamiyorum.
Yok da öyle bir konuşuyorsunuz ki
'' Şu şu oldu ya artık Galatasaraylılığımı askıya alıyorum '' diyenlerden bir farkı kalmıyor.
Biz futbolcu fanı mıyız ? Yoksa Galatasaray taraftarı mıyız ? bunun bilincinde olmak lazım
Anket başlığında kararın yanlış olduğunu , hiç değilse bile alternatifli kadro için Belhanda'nın bizim için önemli olduğunu söyledim
Ama ilk yarı daha kötü bir kadro vardı takımda. Şimdi aynı inançla yola devam etmek gerek. Yandık, bittik dememek lazım

Gosterilen gerekce mide bulandirici, kulubun halini ortaya sermekte

Yok da öyle bir konuşuyorsunuz ki
'' Şu şu oldu ya artık Galatasaraylılığımı askıya alıyorum '' diyenlerden bir farkı kalmıyor.
Biz futbolcu fanı mıyız ? Yoksa Galatasaray taraftarı mıyız ? bunun bilincinde olmak lazım
Anket başlığında kararın yanlış olduğunu , hiç değilse bile alternatifli kadro için Belhanda'nın bizim için önemli olduğunu söyledim
Ama ilk yarı daha kötü bir kadro vardı takımda. Şimdi aynı inançla yola devam etmek gerek. Yandık, bittik dememek lazım
Benim şu anda tek isteğim şampiyon olmak başka hiçbir şey istemiyorum.

Ya hadi abi hadi bos yapmayin gözünüzü seveyim bilip bilmeden konusuyorsunuz.
Takimda 4. sezonu ve biz de dunyanin parasini kazandi. Dunyanin parasi da bonservisi icin odendi. Gonderis sekli dogru olmayabilir ama maglup olacagimiz zamani dort gozle bekliyorsan bos yapan sensin o zaman. Oyuncular gelip gecici, aslolan Galatasaray’dir.

maglup olacagimiz zamani dort gozle bekliyorsan
Hangi taraftar böyle bir şeyin olmasini ister ki? Ben Galatasaray'ın şampiyon olmasını her şeyden çok istiyorum. Ancak ola ki puan kayiplarinda orta sahamiz yetersiz falan gözükürse bu adamı arayacaklarını da biliyorum. Yani bu bir temenni değil.

Buna yillik ucreti disinda tazminat falan vermeyiz ins. 10 mac sabredemediler

inşallah uefadan fifadan ceza yemeyiz. şurada iki üç ay kalmış bırakırsın kadro dışı para cezası verir sezon sonu postalarsın. hele birde alacakları varsa ayıkla pirincin taşını.
melo rierayı dövdü bu kulüpte belhanda sadece biraz çenesini tutmamış.
belhandayı geldiğinden beri hiç tutan biri değilim ayrıca.

Hangi taraftar böyle bir şeyin olmasini ister ki? Ben Galatasaray'ın şampiyon olmasını her şeyden çok istiyorum. Ancak ola ki puan kayiplarinda orta sahamiz yetersiz falan gözükürse bu adamı arayacaklarını da biliyorum. Yani bu bir temenni değil.
Cumlenin sonuna smiley koyarsan ben oyle algilarim. Kendisi oynarken de orta sahamiz yetersiz gozukuyordu. Belhanda mi kurtacak bizi gecelim bu isleri. Ha sezon sonuna kadar takimda kalmasi lazimdi ama yapacak bir sey yok.

Gelecek olan yonetim bunu tutarmiydi acep.
Hoca kalsin derdi banko onlarda dinlerlerdi heralde. Kalan maclar icin eldeki rotasyon acisindan kotu oldu fakat ilerisi icin iyi oldu

Geri
Üst Alt