Zaha, Kerem A. ve Abdülkerim, Gelen Teklifleri Değerlendirmek İstediklerini Menajerlerine Bildirdi

Benim fm oynadigim gibi kulup yönetiyorlar

Screenshot_20240806_192029_Samsung Internet.jpg

@Kubat Tokmakçı

Yerli oyuncuları nasıl satacağız biz daha lige 14 yerli bildirmemiz lazım. Yerli satış işi yaş bence. En son sayıyı tutturmak için taylanin falan kalmasi gerekiyor tarzı haberler vardı.

Evet sevgili okan hoca teteyi yolladin kerem gitmek istiyor zahayi gönderiyorsun yunus cok kötü eeee kim kanat oynayacak simdi??? Bu ne bicim planlama? Sen bu yönetimin oyuncu alabilecegini düsünüyormusun?

Kerem gitmiyorsa da kadro dışı bırakılabilir. Nazlı tripli oyuncu istemiyorum takımda. Ama Abdürrahim neden ayrılmak istiyor onu anlayamadım hocayla bir problem mi yaşadı acaba ?

Şu üçü gidebilir.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hepsi gitti de kanat eksiğimiz kaldı anasını satıyım. merak etmeyin hepsi kalır başımızda

Zaha gider. Kerem ve Bardakçı istenilen paralar verilmez ve kalır. Bir ihtimal Rusya'ya gitmeyi kabul ederlerse istenilen paralar verilir belki.

Zahanın gidişi bizi hiç bir şekilde negatif etkilemez ama yerlilerde gidişe göre bi plan yapıldığını sanmıyorum bu sezon da devam etmeliler en azından.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Şaşırtmayan gelişmeler. Takımın temeli E.Timur'u miğdeye indirdip cıvık sıçmaya başlayan yönetimin sadece taraftarda değil camiada da kredisi felan kalmadı, yakında gider bunlar. Az biraz kötü sonuca bakar, sonunda yine olan takıma, taraftara olacak malesef.

Adım kadar eminim yapılan bu yanlışlar olmasa güle oynaya geçirecektik bu sezonu, kahıra döndürdü iş bilmez, beceriksiz herifler.

Geri
Üst Alt