- 12 Temmuz 2009
- 60.911
- 24.282
- 3.138
Ben oyle dusunmuyorum daPena bosver Okan'dan fazlasi olmaz.
Muslera icinde 3-4 hafta dendi GSTV'de.
Muslera 3-4 haftada hazir olacaksa gerek yok dedigin gibi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben oyle dusunmuyorum daPena bosver Okan'dan fazlasi olmaz.
Muslera icinde 3-4 hafta dendi GSTV'de.
Zannetmem. Iki yerli stoper genelde facia oluyor.bu kdr para verdiğimize göre nelsonu satıp seneye kaan abdül duosu ile oynuyacağız. mı?
bu kdr para verdiğimize göre nelsonu satıp seneye kaan abdül duosu ile oynuyacağız. mı?

NABY KEITA SÜRPRİZİ!bu kdr para verdiğimize göre nelsonu satıp seneye kaan abdül duosu ile oynuyacağız. mı?
baba musleranın sakatlıgı şu an verilen 2 hafta araya denk geldi zaten.3 maç kacıracak dediler muslerayaPek sevinemiyoruz acikcasi
Kaleci de sart degil mi Musleranin durumu ne tam olarak bilen var mi
Pena kiralik gelmez mi
NABY KEITA SÜRPRİZİ!
Ali Naci Küçük: Galatasaray'ın bir transfer ayağı da İngiltere'de. Liverpool'da şans bulamayan Naby Keita için girişimler yapılıyor.
"RAKAMLAR KORKUNÇ!"
Okay Karacan: Zaniolo için konuşulan rakamlar korkunç. Anladığım kadarıyla Galatasaray şampiyonluğa çok inanıyor ve Şampiyonlar Ligi kadrosunu şimdiden kurmaya çalışıyor. Resimden anladığım bu. Kimse doğru düzgün transfer yapmamışken Galatasaray'ın Zaniolo ve Naby Keita'yı getirmesi halinde benim anladığım gelecek yılın kadrosunun kurulduğu. Konuşulan rakamlara inanamıyorum. Maddi durumlar ortada...
şöyle bir diyalog var reis
gelecek sene için kadro kuruluyor olabilirSpekülatif bir diyalog gibi
Tamam oyleyse iyi yani ben daha uzun olur diye korkmustumbaba musleranın sakatlıgı şu an verilen 2 hafta araya denk geldi zaten.3 maç kacıracak dediler musleraya
Bu kısım dışında hepsine katılıyorum.İnsanoğlu olarak bazen kibre kapılıyoruz. Kendimizi çok beğeniyoruz. Ya da gereksiz şeyler için kendimizi dertlendirdikçe dertlendiriyoruz. Bir bakmışsın ölmüşsün, üç günlük dünya sözü harbi doğru. Allah'ın rızasından, yaptığımız iyiliklerden ve erdemli davranışlardan başka ne götürebiliriz ki öbür tarafa.
Futbol konusunda sevinçlerin kursakta kalması falan bunlar dert değil Sergen gördüğün üzere.bizim son zamanlarda sevinclerimiz hep kursagımızda kaldı zaten.güzel günlerde nasip etsin Allah basarıları
Denk gelisler dikkat cekici,ondan dedimBu kısım dışında hepsine katılıyorum.
Futbol konusunda sevinçlerin kursakta kalması falan bunlar dert değil Sergen gördüğün üzere.
Aslinda tek bi futbolcu degil,takim halinde biseyler yapabilir takimlarÖnce Hatay'a götürelim. Erzak dağıtır. Yardım lazım.
Transfer mransfer umrumda değil şu an. Eve ne zaman geçeriz veya geçebilir miyiz onu düşünüyorum.
kulüp sadece transfer yapmıyor bilginize