Zaniolo İstanbul’a Geldi | Sağlık Kontrolünden Geçti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geldiği bilinsin diye 1-2 foto düşer basına onun dışında kulüp herhangi bir video foto falan paylaşmaz diye düşünüyorum.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bu kdr para verdiğimize göre nelsonu satıp seneye kaan abdül duosu ile oynuyacağız. mı?
NABY KEITA SÜRPRİZİ!

Ali Naci Küçük:
Galatasaray'ın bir transfer ayağı da İngiltere'de. Liverpool'da şans bulamayan Naby Keita için girişimler yapılıyor.

"RAKAMLAR KORKUNÇ!"

Okay Karacan:
Zaniolo için konuşulan rakamlar korkunç. Anladığım kadarıyla Galatasaray şampiyonluğa çok inanıyor ve Şampiyonlar Ligi kadrosunu şimdiden kurmaya çalışıyor. Resimden anladığım bu. Kimse doğru düzgün transfer yapmamışken Galatasaray'ın Zaniolo ve Naby Keita'yı getirmesi halinde benim anladığım gelecek yılın kadrosunun kurulduğu. Konuşulan rakamlara inanamıyorum. Maddi durumlar ortada...

şöyle bir diyalog var reis

NABY KEITA SÜRPRİZİ!

Ali Naci Küçük:
Galatasaray'ın bir transfer ayağı da İngiltere'de. Liverpool'da şans bulamayan Naby Keita için girişimler yapılıyor.

"RAKAMLAR KORKUNÇ!"

Okay Karacan:
Zaniolo için konuşulan rakamlar korkunç. Anladığım kadarıyla Galatasaray şampiyonluğa çok inanıyor ve Şampiyonlar Ligi kadrosunu şimdiden kurmaya çalışıyor. Resimden anladığım bu. Kimse doğru düzgün transfer yapmamışken Galatasaray'ın Zaniolo ve Naby Keita'yı getirmesi halinde benim anladığım gelecek yılın kadrosunun kurulduğu. Konuşulan rakamlara inanamıyorum. Maddi durumlar ortada...

şöyle bir diyalog var reis

Spekülatif bir diyalog gibi

baba musleranın sakatlıgı şu an verilen 2 hafta araya denk geldi zaten.3 maç kacıracak dediler musleraya
Tamam oyleyse iyi yani ben daha uzun olur diye korkmustum

Son bilmem kac senedir Musleranin sakatlandigi ve kacirdigimiz sampiyonluklari aklimdan gecmisti

İnsanoğlu olarak bazen kibre kapılıyoruz. Kendimizi çok beğeniyoruz. Ya da gereksiz şeyler için kendimizi dertlendirdikçe dertlendiriyoruz. Bir bakmışsın ölmüşsün, üç günlük dünya sözü harbi doğru. Allah'ın rızasından, yaptığımız iyiliklerden ve erdemli davranışlardan başka ne götürebiliriz ki öbür tarafa.
Bu kısım dışında hepsine katılıyorum.

bizim son zamanlarda sevinclerimiz hep kursagımızda kaldı zaten.güzel günlerde nasip etsin Allah basarıları
Futbol konusunda sevinçlerin kursakta kalması falan bunlar dert değil Sergen gördüğün üzere.

Önce Hatay'a götürelim. Erzak dağıtır. Yardım lazım.

Transfer mransfer umrumda değil şu an. Eve ne zaman geçeriz veya geçebilir miyiz onu düşünüyorum.
Aslinda tek bi futbolcu degil,takim halinde biseyler yapabilir takimlar

kulüp sadece transfer yapmıyor bilginize

Ben eminim ki ligde ilk ic saha macinin hasilati depremzede vatandaşlarımızlara gonderilecek. Erden Timur ve Dursun Ozbek'te gonderir para yani kimse neden transfer yapiliyor demesin.

Zaniolo, Coutinho....

Bunlar güzel isimler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt