Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bence alakası yok. Okan hoca adam gibi oynatsaydı lider olsaydık ne olacaktı. Fair play ile zor çıktık gruptan. Bence mevcut durumda çekilecek en iyi kura bu. F5 in bu fikstür yoğunluğunda iyi olacak. 1-2 hafta içinde, hem ligden hem avrupadan hem kupadan uzak kalıp kaosa girme ihtimalleri yüksek...Bu maçı ayarlayıp koydular önümüze bunu da bunlara yediremezseniz bırakın gidin alın size fırsat bütün herşeyi unutturma şansı vurun geçin
Ne ağlaması rtş fbliler bayram ediyorAcur ağlıyordur kurada neden ayar yapmadık diye. Bence hiçbiri beklemiyordu bunu
Sana degil genel bir tepkiydi oNe ağlayacağız arkadaşım. Üslübuna dikkat et tanımadığın insanlarla konuşurken.
Kupada final oynarsak en fazla 14 mac kaldiAdamların kadro geniş. Bizde 3 - 4 oyuncunun hiç alternatifi yok.
Sakatlık + cezalı filan derken lige havlu atarız.
Ben olsam Davin, Lemina, Osimhen oynatmam.
Morata, Sallai, Torreira filan oynasın
Ben ağlamıyorum şahsen. Fb iskenderun çekip biz derbi ile boğusacagimiza birbirimizi yiyelim derim.Ne ağlaması rtş fbliler bayram ediyor
Ağlayan biziz dikkat ediyosan