- 26 Kasım 2012
- 179.093
- 241.095
- 5.688
Winziç olur referee
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bence fenerin en istemeyeceği şey oldu turu geçse dahi bizim kaybedecegimiz birsey yokki ama adamlar seri basiyken kendilerini yormadan İskenderun gibi takımla.oynamak varken neden derbi istesinler o yüzden çoğu isyan ediyorBu muhabbet belli oldugu ilk gunde yazdim emindim bu eslesmenin olacagina.
99 topa bjk ts yazip 1 tanesine fener yazsalardi, gene fener cikacakti kurada yani
Makssat kadikoy deplasmaninda kufur kiyametli ve gollu galibiyet alip bizi krize sokmak
Aynı düşüncedeyim.Bu maçı ayarlayıp koydular önümüze bunu da bunlara yediremezseniz bırakın gidin alın size fırsat bütün herşeyi unutturma şansı vurun geçin
Bence fenerin en istemeyeceği şey oldu turu geçse dahi bizim kaybedecegimiz birsey yokki ama adamlar seri basiyken kendilerini yormadan İskenderun gibi takımla.oynamak varken neden derbi istesinler o yüzden çoğu isyan ediyor
Bizim için 8jk derbisi çok daha önemli eğer o maçta istediğimizi alirsak ozaman kupa maçında elensek bile etkilemez bizi
120 senede bu kulübün böyle bütçeye çıkmışligi da yok zaten.Tutma dostum o zaman bu takımı burada ne işin var anlık başarılarla orgazm olacaksan Avrupa'da bir ton kulüp ver her sene başarılı olan onu tutabilirsin.
120 yıllık kulup sanki 118 senedir başarılı da bu sene başarısız gelmiş nerden vuruyor. Önce yaşadığın ülkenin dinamiklerini bilmen lazım