⚽ ZTK 19/20 Son 16 M:1 | Rizespor 1-1 Galatasaray | MS | 15 Ocak | ATV

Bugün ilk 11 baslamayan yabancilari inceledigimizde hocanin planlari arasinda yer almayan oyuncular bellI:

Nagatomo
Mariano
Nzonzi
Belhanda
Andone (Sakat ama soru isareti)

Digerleri:
Muslera (Dinlendiriliyor)
Saracchi (Lisansi yok)
Onyekuru (Lisansi yok)
Sekidika (Lisansi yok)
Luyindama (Lisansi iptal ediliyor)

Hoca Diagne'yi pek tutmuyor gibi ama mecburuz o adami cagirmaya. Bir sezonda 3 farkli takimda forma giyemiyor. Brüj kadro disi birakmis.

Kafa ütüleme car car:
a) Kulüpler, ilk resmi müsabakalarından 24 saat öncesine kadar A Takım Listesini TFF’ye ibraz etmek zorundadır.
b) A Takım Listesi birinci transfer ve tescil dönemi içerisinde müsabakalardan 24 saat önce kulüpler tarafından yukarıdaki koşullar dâhilinde revize edilebilir.
c) A Takım Listesinin ikinci transfer ve tescil dönemine kadar geçerli olacak şekilde, birinci transfer ve tescil döneminin bitimini takip eden iki gün içerisinde TFF’ye ibraz edilmesi zorunludur.
d) İkinci Transfer ve Tescil Döneminin başlangıcından itibaren kulüpler A Takım Listelerini yukarıdaki koşullar dâhilinde resmi müsabakalardan 24 saat öncesine kadar revize edebilirler.
Revize: yeniden ele alma, gözden geçirme işi.
Kaynak: https://www.tff.org.tr/Resources/TF.../2019-2020-ilan-edilmesi-gereken-hususlar.pdf

Körü körüne alıntılamada koyulaştırdığım yerin ne anlama geldiğini öğren. Birinci transfer sezonunda tescil ettiğin kadroda kişiler takımdan ayrılmaları halinde lisansları sona erer. Diğer türlü eğer oyuncuyu gönderemediysen transfer döneminin bitişinde kadro tescil döneminde istediğin kişinin lisansını iptal edebilirsin. Buna örnekte Babelin gidişi kadroya Linnesin yazılışı,veya Yusuf Günayın kadrodan ayrılacak arkadaşları bekliyoruz demesi gibi hani savunduğunuz yönetimde bunu dedi bak.

Hoca çok istediği Saracchiyi bilerek yazmadı. Buna sen cidden kendini inandırdıysan sana tek diyeceğim allah yardımcın olsun.

Takımın şu an sağ bek rotasyonunda 1 numara Mariano olur. Kötü, formsuz ne derseniz diyin ama her türlü Linnes ve Şener’in önünde. Linnes’i çok severim müthiş bir profesyonel ama durum şimdilik bu şekilde.

Körü körüne alıntılamada koyulaştırdığım yerin ne anlama geldiğini öğren. Birinci transfer sezonunda tescil ettiğin kadroda kişiler takımdan ayrılmaları halinde lisansları sona erer. Diğer türlü eğer oyuncuyu gönderemediysen transfer döneminin bitişinde kadro tescil döneminde istediğin kişinin lisansını iptal edebilirsin. Buna örnekte Babelin gidişi kadroya Linnesin yazılışı,veya Yusuf Günayın kadrodan ayrılacak arkadaşları bekliyoruz demesi gibi hani savunduğunuz yönetimde bunu dedi bak.

Hoca çok istediği Saracchiyi bilerek yazmadı. Buna sen cidden kendini inandırdıysan sana tek diyeceğim allah yardımcın olsun.
Tamam. Kuralları koyan yerden sana kaynak getiriyorum, hala kendi dediğini kanun gibi savunuyorsun. Orada istediğin zaman revize edebilirsin diyor. Senin koyulaştırdığın yer en son ne zaman yapacağını belirtiyor.

Tamam. Kuralları koyan yerden sana kaynak getiriyorum, hala kendi dediğini kanun gibi savunuyorsun. Orada istediğin zaman revize edebilirsin diyor. Senin koyulaştırdığın yer en son ne zaman yapacağını belirtiyor.

Kuralları koyan yerin açıklamasını okuyamıyorsun ki. E ne oldu bak hoca ne Marianoyu ne Nagatomoyu oynatmıyor düşünmüyor işte ne yani inat mı etti bunlarla vedalaşmadan ben yenilere lisans çıkarmam diye ? Bu ne kadar saçma bişey bunu düşünmüş olamazsın ciddiyim fenerli kafası bu.

Kuralları koyan yerin açıklamasını okuyamıyorsun ki. E ne oldu bak hoca ne Marianoyu ne Nagatomoyu oynatmıyor düşünmüyor işte ne yani inat mı etti bunlarla vedalaşmadan ben yenilere lisans çıkarmam diye ? Bu ne kadar saçma bişey bunu düşünmüş olamazsın ciddiyim fenerli kafası bu.
Sen okuduğunu anlamıyorsun, o yüzden ben bu tartışmayı seninle sürdürmek istemiyorum. Zira hakarete yakın bir konuşma tarzın var, saygısız bir davranış bu.
Teşekkür ederim vaktin için.

Sen okuduğunu anlamıyorsun, o yüzden ben bu tartışmayı seninle sürdürmek istemiyorum. Zira hakarete yakın bir konuşma tarzın var, saygısız bir davranış bu.
Teşekkür ederim vaktin için.

Kafa ütüleme car car diyip,revizenin altına birde açıklamasını koyan biri için fazla masum ayağına yatıyosun. Hayal dünyanla baş başa kal arkadaşım kafanda üret dur sen örneğiyle açıkladım onu bile anlamamak için ısrar ettin,ne yaparsan yap

Bu arada nasıl bir.manyakliktir bu Emre'yi 11e almış çocuğun bacağının kırıldığı yerde hatırlatmak istiyor anlaşılan cidden pes

Kafa ütüleme car car diyip,revizenin altına birde açıklamasını koyan biri için fazla masum ayağına yatıyosun. Hayal dünyanla baş başa kal arkadaşım kafanda üret dur sen örneğiyle açıkladım onu bile anlamamak için ısrar ettin,ne yaparsan yap
Alıntılamazsan beni sevinirim.

Derbilerde mi baya iyiydi ? 1 tane fener maçında gol attı kendini kandırma. Arenada yediğimiz 2.gol kendi bölgesinden geldi mesela.

Linnesin Galatasaray CV'si parlak değil ki. Bana öyle yuvarlak kelimelerle "derbilerde falan" diyerek boşa savunuyosun. Bak ben dedim 4 veya 5.sezonu bana iyi oynadığı 5 maç söyle sağ bekte ?
Linnes, bizim Beklerin şu anda kötü olmasından dolayı bize seksi geliyor göze.l

Ama bu bir gerçeği değiştirmiyor. Büyük takim Bek'i değildir. Bize bir sınıf düşük geliyor.

Şu anda bulunan Bek ve parasal durumundan dolayı Linnesin Geri dönüşü büyük umut ve ışıklar ile beraberinde olmaktadır...ama gerçekleri unutmayalım.
Seneye 1 tane Üst düzey Sağ Bek transferi şarttır.

Kaldigin yerden devam et diyor
Ama anlamazsiniz zorlama yani
Adamın orada nerdeyse futbol hayatı bitiyordu kaldığın yerden devam et demek sadece hayal olur emre tam 90 dk için hazır olsa bile Su maçta kısa süre oynatsa kafiydi su lanet rize stadında nekadar uğursuzluk varsa bizi buluyor zaten

Linnes, bizim Beklerin şu anda kötü olmasından dolayı bize seksi geliyor göze.l

Ama bu bir gerçeği değiştirmiyor. Büyük takim Bek'i değildir. Bize bir sınıf düşük geliyor.

Şu anda bulunan Bek ve parasal durumundan dolayı Linnesin Geri dönüşü büyük umut ve ışıklar ile beraberinde olmaktadır...ama gerçekleri unutmayalım.
Seneye 1 tane Üst düzey Sağ Bek transferi şarttır.

Bak sen 1-2 ay sonra Linnes başlığına nasıl sallıyor olacaklar orda.

Adamın orada nerdeyse futbol hayatı bitiyordu kaldığın yerden devam et demek sadece hayal olur emre tam 90 dk için hazır olsa bile Su maçta kısa süre oynatsa kafiydi su lanet rize stadında nekadar uğursuzluk varsa bizi buluyor zaten
Başka sakatlığımız olmuş muydu burada?

Geri
Üst Alt