⚽ ZTK 24/25 C Grubu H:3 | Galatasaray 0-0 Konyaspor | MS | 27 Şubat | ATV

gidilir yav niye gidilmesin - maksat o tür adamları zaten kulübede oturmaya karşılık maaş verelim modunda değil , sürekli değerlendirmekle olur. As oyuncuların maç ekisiği - sakatlık dönüşü form tutma gibi kullanılır. Okan hoca bunu beceremiyor ama - sahada bir anda 5 6 oyunculuk değişiklik zaten mantıklı değil. hep öyle yapıyor habuki 5 dakikda takımın tüm vaziyeti maçta değişiyor - ligde de yaptı bunu çok defa.

FA cupta ingilterede belli maçlar harici hepsi aynı şeyleri yapıyor.

Pep Phil Foden'ı sadece ligde saha sürerek çıkarmadı en kaba örnek aklıma gelen.

Mourinho bile Yusuf'u Kupa ve AVL ile takıma entegre etti (çocukta iyi cevap verdi tabi buna )

mesela bu maç Konya hurraa diye davranmayacaktır ya da canını dişine takıp oynamayacaktır çünkü heriflerin derdi ligde kalmak şu an mesela. olursa olur derler - tutarsa tutar modunda olacaklardır.
ben kendimi anlatamadım yaw.

şöyle özetleyeyim,

takımın amiral oyuncularını bu kupa için asla riske etmem. bunu diyorum sadece. 1 dk bile süre vermem.

cuesta ile, eyüp ile, metehan ile, yusuf demir ile, kutucu ile, berkan ile falan oynanacaksa zaten benim için bir sorun yok. bu şekilde kupa alabiliyorsak, ilerleyebiliyorsak isterim tabiki. yeni oyuncu da keşfedilebilir bu süreçte.

ancak kupada ilerlediğinde eninde sonunda fb, bjk, ts'den biri denk gelecek ve yedek ağırlıklı kadro ile çıkamayacaksın. mecburen amiral oyuncularını riske edeceksin.

böyle yıpratıcı bir şampiyonluk yarışının ve şampiyonluğun direkt cl gruplarına girmek demek olduğu bir sezonda, buna gerek yok.

ben kendimi anlatamadım yaw.

şöyle özetleyeyim,

takımın amiral oyuncularını bu kupa için asla riske etmem. bunu diyorum sadece. 1 dk bile süre vermem.

cuesta ile, eyüp ile, metehan ile, yusuf demir ile, kutucu ile, berkan ile falan oynanacaksa zaten benim için bir sorun yok. bu şekilde kupa alabiliyorsak, ilerleyebiliyorsak isterim tabiki. yeni oyuncu da keşfedilebilir bu süreçte.

ancak kupada ilerlediğinde eninde sonunda fb, bjk, ts'den biri denk gelecek ve yedek ağırlıklı kadro ile çıkamayacaksın. mecburen amiral oyuncularını riske edeceksin.

böyle yıpratıcı bir şampiyonluk yarışının ve şampiyonluğun direkt cl gruplarına girmek demek olduğu bir sezonda, buna gerek yok.
orada hemfikiriz

dediğim gibi ama öyle bir maç bjk ya da fener ile yarı final ya da final öncesi olmaz (zaten kurada her şekilde hallederler o durumu)

he TS falan denk gelsin istemem tabi ama - onların tek AVL bileti budan geçiyor bu sezon özelinde - onlar önemseyecektir o hedefte.

yoksa dediğin gibi ihtiyacın olmadığı hiç bir maç kullanmayabilirsin amiral oyuncuları - orada hemfikiriz.

ben zaten ağırlıklı Gökdeniz Eyüp ortasahası izlemek istiyorum şuralarda. ne bileyim Kutucu forvet gayette yeterli olur.

Hamle oyuncuları bu kulvarda bile maç götüremeyecekse - normal bir maçta nasıl güveneceksin. Ben o açıdan ele alınmasını istiyorum ZTK nın hep. Yenilip eleneceksen gençlerinle elen.

şöyle ek yapayım;

bu akşam biz konya'yı 1 farkla yendik, başak eyüp'ü 2 farkla yendi diyelim. gayet olabilir değil mi? son derece doğal iki sonuç olurdu.

bu durumda gs grubunda 2. oluyor ve zaten aşırı zor fikstürüne bir de %75 ihtimalle bir derbi deplasmanı ekleniyor. (muhtemelen fb de grubunu 1. bitireceği için).

gerek var mı?

bence yok.

normalde 270 m'luk takım bundan korkar mı? sebepleri malum. ben korkuyorum açıkçası.

Türkiye cup fln istemiyoruz
Balta ve kerestelerle çıkıp elenin
#Anlaşıldı mı
* bariz en iyi seçenek, elenmek. (kafa rahat, haftada 1 maç, tek kulvara düşüyoruz)
* ikinci iyi seçenek, kazanıp lider olmak. (en azından olası bir derbi eşleşmesinden şu aşamada kurtuluyoruz böylece. ancak bir sonraki turda büyük olasılıkla yine bir derbi ihtimali olacak)
* en boktan seçenek ise, grupta 2. olmak. (fikstüre %75 ihtimalle bir derbi ekleniyor. hem de deplasmanda)

bak gör başak-eyüp maçında da öyle bir skor olacak ki, biz ikinci olacağız kesin. :)

baya vasat maç olacak bence ama en azından gençleri izlemek keyifli oluyor

Bolu maçından keyif almayan olmamıştır (gol yediğimiz dk ya kadar olan kısım hariç tabi)
takım ciddi bir stress boşalması yaşadı. bana inanabilirsin çok güzel bir maç olacakk

tıpkı 90 lardaki gibiii şu tarz süslemeler de görebiliriz.
1740654400631.webp

ne olacak bu cimbomun konya deplasmani oyy oyyy

2 aydır top oynamıyoruz biraz emare görsek iyi olurdu skordan bağımsız.

Yeni transfer Arda'yı stoperde kullanıp Cuesta'yı sağ bekte kullanmaya çalışmalıyız bence.Cuesta'nın her stoper oynadığı Maç'ta yenilme ihtimalimiz yüksek bence yav :D

Beinin 11 çıkarsa Yusuf Erdoğan 1 gol 1 asist
bizim onbiri (lige olumsuz etkisinin minimum olacağını düşündüğümden) beğendim.

benim anlamadığım, konya ligde deli gibi zor durumda ve kalan maçları da bir hayli zor. bu maça neden as kadrosuyla çıkıyor ki?

As kadroyu oynatmak gibi bir DY'lik yapmayız umarım.

Geri
Üst Alt