- 23 Aralık 2008
- 64.991
- 62.834
- 5.103
güzel bir maç bizleri bekliyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
baya vasat maç olacak bence ama en azından gençleri izlemek keyifli oluyorgüzel bir maç bizleri bekliyor
ben kendimi anlatamadım yaw.gidilir yav niye gidilmesin - maksat o tür adamları zaten kulübede oturmaya karşılık maaş verelim modunda değil , sürekli değerlendirmekle olur. As oyuncuların maç ekisiği - sakatlık dönüşü form tutma gibi kullanılır. Okan hoca bunu beceremiyor ama - sahada bir anda 5 6 oyunculuk değişiklik zaten mantıklı değil. hep öyle yapıyor habuki 5 dakikda takımın tüm vaziyeti maçta değişiyor - ligde de yaptı bunu çok defa.
FA cupta ingilterede belli maçlar harici hepsi aynı şeyleri yapıyor.
Pep Phil Foden'ı sadece ligde saha sürerek çıkarmadı en kaba örnek aklıma gelen.
Mourinho bile Yusuf'u Kupa ve AVL ile takıma entegre etti (çocukta iyi cevap verdi tabi buna )
mesela bu maç Konya hurraa diye davranmayacaktır ya da canını dişine takıp oynamayacaktır çünkü heriflerin derdi ligde kalmak şu an mesela. olursa olur derler - tutarsa tutar modunda olacaklardır.
orada hemfikirizben kendimi anlatamadım yaw.
şöyle özetleyeyim,
takımın amiral oyuncularını bu kupa için asla riske etmem. bunu diyorum sadece. 1 dk bile süre vermem.
cuesta ile, eyüp ile, metehan ile, yusuf demir ile, kutucu ile, berkan ile falan oynanacaksa zaten benim için bir sorun yok. bu şekilde kupa alabiliyorsak, ilerleyebiliyorsak isterim tabiki. yeni oyuncu da keşfedilebilir bu süreçte.
ancak kupada ilerlediğinde eninde sonunda fb, bjk, ts'den biri denk gelecek ve yedek ağırlıklı kadro ile çıkamayacaksın. mecburen amiral oyuncularını riske edeceksin.
böyle yıpratıcı bir şampiyonluk yarışının ve şampiyonluğun direkt cl gruplarına girmek demek olduğu bir sezonda, buna gerek yok.
* bariz en iyi seçenek, elenmek. (kafa rahat, haftada 1 maç, tek kulvara düşüyoruz)Türkiye cup fln istemiyoruz
Balta ve kerestelerle çıkıp elenin
#Anlaşıldı mı
takım ciddi bir stress boşalması yaşadı. bana inanabilirsin çok güzel bir maç olacakkbaya vasat maç olacak bence ama en azından gençleri izlemek keyifli oluyor
Bolu maçından keyif almayan olmamıştır (gol yediğimiz dk ya kadar olan kısım hariç tabi)
Sağ kulvarı paspas yapar. Evlere şenlik.Beinin 11 çıkarsa Yusuf Erdoğan 1 gol 1 asist
bizim onbiri (lige olumsuz etkisinin minimum olacağını düşündüğümden) beğendim.Beinin 11 çıkarsa Yusuf Erdoğan 1 gol 1 asist
Kalleşlikle açıklayabiliriz bu durumubizim onbiri (lige olumsuz etkisinin minimum olacağını düşündüğümden) beğendim.
benim anlamadığım, konya ligde deli gibi zor durumda ve kalan maçları da bir hayli zor. bu maça neden as kadrosuyla çıkıyor ki?
Oklar olmasa o balonları görmeyecektim valla .takım ciddi bir stress boşalması yaşadı. bana inanabilirsin çok güzel bir maç olacakk
tıpkı 90 lardaki gibiii şu tarz süslemeler de görebiliriz.
Ekli dosyayı görüntüle 281101
5 orta sahanın hepsi solak. Planlama babacım