# Zurab Khizanishvili

Cevap: # Zurab Khizanishvili

rijkaart tan veto yemiş bi isim, servetde gidiyor diyorlar o zaman cok iyi bir yabancı süpriz isim bizi bekliyor olmalı... hadi artık hareket gormek istiyoruz...

rijkaart tan veto yemiş bi isim, servetde gidiyor diyorlar o zaman cok iyi bir yabancı süpriz isim bizi bekliyor olmalı... hadi artık hareket gormek istiyoruz...

Yok ya bizimkiler hareket siz bu aralar cok fazla bir seyler olacak ama belli..(iyi veya kotu)

Bizimkiler F5in transferlerinin bitmesini bekliyor galiba,teknik direktörüde sonradan bulmuşlardı.Heralde f5in transferlerini gölgede bırakacaklar

Şota kefilmiş.Övmüş iyi futbolcu demiş.

O kadar iyiyse kendi takımına al o zaman Şota Bey

Bizimkiler F5in transferlerinin bitmesini bekliyor galiba,teknik direktörüde sonradan bulmuşlardı.Heralde f5in transferlerini gölgede bırakacaklar

Fenerbahçe resmen şov yapıyor.Gerçekten kaliteli isimler aldılar.Bizde hala tık yok.Ama şu bir gerçekki Fenerbahçe bu isimlerin çoğunu öldürüp diğer sene Anadolu kuluplerinin yolunu tutarlar, takasta kullanırlar.Özer i harcarlar Bekir i harcarlar.Ama Topuz ve Bilica forma giyer.Artık bizim icraata geçmemiz lazım.Sona kalan transferlerden takım zarar görüyor.

Fenerbahçe resmen şov yapıyor.Gerçekten kaliteli isimler aldılar.Bizde hala tık yok.Ama şu bir gerçekki Fenerbahçe bu isimlerin çoğunu öldürüp diğer sene Anadolu kuluplerinin yolunu tutarlar, takasta kullanırlar.Özer i harcarlar Bekir i harcarlar.Ama Topuz ve Bilica forma giyer.Artık bizim icraata geçmemiz lazım.Sona kalan transferlerden takım zarar görüyor.

İyi iyi taraftarlarımız rakiplere bakıp ''bizde hala tık yok''diyor.Demekki yakın zamanda transfer olacak.:D

Ozer i harcayacaklarina inanip hayal kurmayalim.Aykut Kocaman Ozer i harcatmaz ondan en iyi sekilde yararlanicaklardir..:mad:

Ya arkadaşlar yönetim hakkında bizimkilerde hala tık yok demek yanlış olur ve sürekli tranfer istemek insafsızlık olur, kulübün mali durumu ortada, lütfen sabırlı olalım.Transfer yapmazlarsa da canları sağolsun.

Niye Fenerbahce'nin her transferine ayni gun karsilik vermek zorunda miyiz? Daha bir haftalik bir sure var takimin toplanmasina. Birakin onlar sezon oncesi gazlarini alsinlar.

Bu kim Allah aşkına ya. Güldürmesinler adamı. İngiltere'lere kadar gitmişken, cebinde paran varsa Coloccini'yi al gel, beceremezsen Barça'dan kiralık stoper iste, Henrique - Cacares versin birini. ;)

Zurab Khizanishvili bu adamın ismini bile görmek nedensiz geriyor beni :S

Ya arkadaşlar yönetim hakkında bizimkilerde hala tık yok demek yanlış olur ve sürekli tranfer istemek insafsızlık olur, kulübün mali durumu ortada, lütfen sabırlı olalım.Transfer yapmazlarsa da canları sağolsun.

Taraftarı bu beklentiye yönetim yönelendiriyor.Her açıklamalarında taraftarı ümitlendirici demeçler veriyorlar.Madem sıkıntı var bunu yapmayacaksın.Ben ve bir çok Galatasaraylı yönetimden gayet memnun.Nede olsa bizde taraftarız.En büyük rakibimiz harıl harıl transfer yaparken bizim sessiz oluşumuz insanı üzmüyor değil.Umarım en kısa zamanda artık bizde harekete geçeriz.Özer konusunda çok pişman olacağız.Adamı neredeyse bedavaya almışken gitti avcumuzun içinden.En çok üzüldüğüm transferleri

Niye Fenerbahce'nin her transferine ayni gun karsilik vermek zorunda miyiz? Daha bir haftalik bir sure var takimin toplanmasina. Birakin onlar sezon oncesi gazlarini alsinlar.

Ben Fenerbahce nin transferlerine cevap verelim diye birşey söylemedim.Adamlar iyi transfer yaptılar dedim.Bizde ihtiyacımız olan bölgelere iyi transfer bekliyoruz.Taraftar olarak bu en doğal hakkımız

Geliyormuymuş Kziyanshasdkjsdfdlkjfli?

Kim bu ya? Uzak dursun. :)

eğer Servet yollanacaksa hemen khnizizvili yerine kayseriden Eren Güngor u 3-5 verip almamız lazım... birde hem sagbekte hem stoperde oynayabilecek Song gibi saglam bi adam getirirlerse süper olur.

aslında takımda yunan,gürcü,ermeni bi isim yerine avrupa da büyük bir takımda futbol oynamış tecrübeli bir isim daha iyi olur...

transferi bitmiş sanırım.yine yanlış transfer.ereni almak varken.

Geri
Üst Alt