Hakkı Çiçek
Büyük Kaptan
- 6 Haziran 2009
- 26.010
- 1.469
- 1.853
Cevap: # Zurab Khizanishvili
Ne lugano'mu? haha
Ne lugano'mu? haha
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hawaii'den Florya'ya
Galatasaray'ın Blackburn Rovers'tan transfer etmeyi planladığı Gürcü stoper Zurab Khizanishvili ile en kısa sürede resmi sözleşmeye imza atacağı ifade edildi.
Gürcü oyuncunun Havaii'den tatilden dönmesini bekleyen Galatasaray yönetimi, Blackburn Rovers'a 2.5 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek. Khizanishvili ise bu transferden yıllık 1.4 milyon euro kazanacak.
Geçtiğimiz sezon Premier Lig'de sadece 5 maçta görev alabilen Zurab Khizanishvili ile 3 yıllık sözleşme imzlamasını beklenen Galatasaray'ın oyuncunun tatil dönüşünde resmi sözleşmeye imza atması bekleniyor.
Gürcü Milli Takımı'nda 57 maç oynayan Zurab Khizanishvili, 2003'te Glasgow Rangers'a transfer oldu. Ardından 2005'te Blackburn Rovers'a geçti.
Öte yandan Fransız basın organı L'Equipe'de yer alan haberde Marsilya'nın yeni sportif direktörü José Anigo'nun, Servet'in transferini dondurduğunu açıklamasına rağmen çalışmalar büyük bir gizlilik içerisinde yürütülmeye devam ediyor.
Şayet Galatasaray, Marsilya kulübü ile Servet'in transferi konusunda anlaşma sağlarsa, Ajax'ta oynayan İspanyol futbolcu Oleguer ve West Ham United'da oynayan Avustralyalı futbolcu Neill ile görüşmelere başlayacak.
20.06.2009
Kaynak : Sporx.com
Eğer bu haber doğruysa,bizim yönetim Khizanishvili ile Oleguer'i getirirse bir tek şey derim bu yönetime 'Allah belanızı versin'..
bir şeyide tam yapın be yönetim bu adam gelsin havaalanına gidip yuhlarım rijkaadr ı getirdiler küçük dağları ben yarattım havasında yönetim adam alın ulen adam
bir şeyide tam yapın be yönetim bu adam gelsin havaalanına gidip yuhlarım rijkaadr ı getirdiler küçük dağları ben yarattım havasında yönetim adam alın ulen adam