# Zurab Khizanishvili

Cevap: # Zurab Khizanishvili

geçen sezon transferler iyidi td secimi iyi değildi bu sene tam tersi galiba birde bu kulubü adnana polatta daha iyi yönetçek adam yok diyonuz ya

Hawaii'den Florya'ya

Galatasaray'ın Blackburn Rovers'tan transfer etmeyi planladığı Gürcü stoper Zurab Khizanishvili ile en kısa sürede resmi sözleşmeye imza atacağı ifade edildi.

Gürcü oyuncunun Havaii'den tatilden dönmesini bekleyen Galatasaray yönetimi, Blackburn Rovers'a 2.5 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek. Khizanishvili ise bu transferden yıllık 1.4 milyon euro kazanacak.

Geçtiğimiz sezon Premier Lig'de sadece 5 maçta görev alabilen Zurab Khizanishvili ile 3 yıllık sözleşme imzlamasını beklenen Galatasaray'ın oyuncunun tatil dönüşünde resmi sözleşmeye imza atması bekleniyor.

Gürcü Milli Takımı'nda 57 maç oynayan Zurab Khizanishvili, 2003'te Glasgow Rangers'a transfer oldu. Ardından 2005'te Blackburn Rovers'a geçti.

Öte yandan Fransız basın organı L'Equipe'de yer alan haberde Marsilya'nın yeni sportif direktörü José Anigo'nun, Servet'in transferini dondurduğunu açıklamasına rağmen çalışmalar büyük bir gizlilik içerisinde yürütülmeye devam ediyor.

Şayet Galatasaray, Marsilya kulübü ile Servet'in transferi konusunda anlaşma sağlarsa, Ajax'ta oynayan İspanyol futbolcu Oleguer ve West Ham United'da oynayan Avustralyalı futbolcu Neill ile görüşmelere başlayacak.

20.06.2009

Kaynak : Sporx.com

Mod tarafından düzenlendi.

bu adamı alacağımızı düşünmüyorum. Rijkaard da yönetimde daha teknik ve devamlılığı olan tecrübe kazanmış ( uluslararası alanda ! ) bir oyuncu alıcaktır. Bu nedenle Senderos yada Barçanın yedekleri daha mantıklı gibime geliyor. Cacares yada herneyse adı

böyle oyuncularla bir çuval inciri berbat ederler yok zurabmış, oleguermiş...

şimdi de heralde bu teknik direktörle nasolsa şampiyonuz diye düşünüyorlar...

böyle adamları alcağımıza yapmayalım transfer falan istemiyorum...

ayrıca stoper bölgesine iki yabancı transfer etmek büyük aptallık olur bu kadar bölgede takviyeye ihtiyaç varken...

Zurab haberleri iyice azdı, bu demek oluyor ki 1-2 gün içinde bomba bir stoper geliyor.. Ben Galatasaray'ın blackburnde 5 maç oynamış bir adamı almayacağına %100 eminim. Sağ gösterip sol vurmaya hazırlanıyor yönetim..

--------

Bu etiketler öldürecek beni.. :D:D

git git, gitmelisin artık seni istemediğimizi bilmelisin, go home yankee pardon khizanishvili, gürcü, haydi khizanishvilililili lili lilii, kazandibhi, naptın haldun, tezahürat da yapılmaz bu isimle, züper tıraşşşşvili , zurab değil puyol,

bizim böyle ikinci sinif oyunculara ihtiyacimiz yok keske meira gitmeseydi

bir şeyide tam yapın be yönetim bu adam gelsin havaalanına gidip yuhlarım rijkaadr ı getirdiler küçük dağları ben yarattım havasında yönetim adam alın ulen adam

Bu herif gelirse yılların en büyük saçma transferi olur. Allah korusun ve imkan ihtimal vermiyorum bu kazmayla ilgilenildiğine(Umuyorum)

Khizanishvili seneye Galatasaray forması giyecek bu kesinleşti gibi bir şey kendinizi avutmayın ; Rijkaard falan istemiyor diye...

Takımımız Galatasaray'ın Blackburn Rovers'tan transfer etmeyi planladığı Gürcü stoper Zurab Khizanishvili ile en kısa sürede resmi sözleşmeye imza atacağı ifade edildi.

Gürcü oyuncunun Hawaii'den tatilden dönmesini bekleyen Galatasaray yönetimi, Blackburn Rovers'a 2.5 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek. Khizanishvili ise bu transferden yıllık 1.4 milyon euro kazanacak.

Geçtiğimiz sezon Premier Lig'de sadece 5 maçta görev alabilen Zurab Khizanishvili ile 3 yıllık sözleşme imzlamasını beklenen Galatasaray'ın oyuncunun tatil dönüşünde resmi sözleşmeye imza atacağı belirtildi.

Gürcü Milli Takımı'nda 57 maç oynayan Zurab Khizanishvili, 2003'te Glasgow Rangers'a transfer oldu. Ardından 2005'te Blackburn Rovers'a geçti.

Öte yandan Fransız basın organı L'Equipe'de yer alan haberde Marsilya'nın yeni sportif direktörü José Anigo'nun, Servet'in transferini dondurduğunu açıklamasına rağmen transfer çalışmaları büyük bir gizlilik içerisinde yürütülmeye devam ediyor.

Şayet Galatasaray, Marsilya kulübü ile Servet'in transferi konusunda anlaşma sağlarsa, Ajax'ta oynayan İspanyol futbolcu Oleguer ve West Ham United'da oynayan Avustralyalı futbolcu Neill ile görüşmelere başlayacak.

Kaynak: Webaslan.com

Yahu bu adam zaten tatil için Türkiye'de değilmiydi ? Hangi ara Hawaii'ye gitti de geri geliyor.

Pazartesi günü açıklanacak ve büyük ihtimalle Sezon açılışına katılacak pazartesi günü...

Çok süper adam bu yahu defansı toparlar ve Serveti kesinlikle aratmaz daha ne istiyoruz anlamadım ki 2 sene önce Bouzid geliyodu şimdi EPL den adamlar getiriyor yönetim daha neyi tartışıyoruz...:eek:

Geçen transferler süperdi Hoca vasattı bu sene Hoca süper transferler vasat dicem ama ortada transfer yok

Eğer bu herif gelirse Takımımızın karizma yine gider.

Geri
Üst Alt