# Zurab Khizanishvili

Cevap: # Zurab Khizanishvili

Gerçekten Zurab konusuna gelince bilgim yok bu futbolcu hakkında pek inanmak istemiyorum geleceğine,ama gelirsede kucak açmak zorundayız...

Peki sence Blackburn Ayhan'i, Baris'i, Sabri'yi, Emre Asik'i, Mehmet Güven'i.... kadrosunda ister mi?? Blackburn'un kadrosundaki cogu oyuncu bizde banko oynayabilecek düzeyde. Premier Lig'deki bir cok oyuncu gibi. Oyuncularin isimlerini tanimayabilirsin ama Ingiltere ligini yakindan takip etseydin böyle yazmazdin. Su adini bir türlü ögrenemedigim ve ögrenmek istemedigim stoperi ben de takimda görmek istemem, cünkü zaten kisitli yabanci alabiliyoruz ve aldigimiz yabancilar elimizdeki yerlilerden kat kat üstün olmali ki aldigimiza degsin, ama bu adam Türk olsaydi bizde banko oynardi belki de.

Ayhan Emre Barış bu adamlar Türk Yabancı deil...Zaten sende demişsin...

Ya başarı isteniyorsa Servet neden satılıyor....Servetin yerine layık gölülen adam bu mu:confused:

Zaten Servet kalitesinde Türk yok Yabancı oyuncu olarak bu oyuncuyu almak intahar yahu...:mad::mad:

yuh be yabancı hakkımızı böyle 3.sınıf oyuncularla mı dolduracağız???

vizyonla alakalı degil bu.Her oyuncuyu isimli alacak kadar butcemiz yok renktas.Bazen gozden kacmıs-performansı dustugu icin gözde olmayan oyuncularıda alıp kullanabilmek lazım.Bunu yaparken de iyi incelemek -arastırmak lazım.Eger sadece sıfatlara bakarsak Coloccini'de PL'de kume dusen bir takımın oyuncusu.Transfer edilse kac kisi itiraz eder.Zurab alınırsa yanına kesin 1 yabancı defans daha alınır.

Ya Epl ye Transfer olmak için Kendi milli takımında yüzde 80 olman lazım...

Başka adam bulamadıkları için almışlardır bu adamı...Gürcü milli takımın zaten kalitesi ne kadar...(alternatif olsun diye)

Bizde yabancı sınırlaması olduğu için yabancıları mümkün olduğunca kaliteli tutmak zorundayız...

Alternatifler Türk olmak zorunda...

Altarnatif için alınsa hadi dicem gene kalitesi vardır

Yönetimin alacagını sanmıyorum umarım beni yanıltmazlar..

Ayhan Emre Barış bu adamlar Türk Yabancı deil...Zaten sende demişsin...

Ya başarı isteniyorsa Servet neden satılıyor....Servetin yerine layık gölülen adam bu mu:confused:

Zaten Servet kalitesinde Türk yok Yabancı oyuncu olarak bu oyuncuyu almak intahar yahu...:mad::mad:

Servet'i su durumda satmamak enayilik olur, hele Servet gitmek icin bir taraflarini yirtarken. Servet iyi oyuncu, halihazirdaki en iyi Türk stoperi belki ama öyle aman aman bir oyuncu olmadigini hepimiz biliyoruz. Tam bir "kel ölür sırma saçlı olur, kör ölür badem gözlü olur" durumu..

Takımımız Galatasaray'ın Blackburn Rovers'tan transfer etmeyi planladığı Gürcü stoper Zurab Khizanishvili ile en kısa sürede resmi sözleşmeye imza atacağı ifade edildi.

Gürcü oyuncunun Hawaii'den tatilden dönmesini bekleyen Galatasaray yönetimi, Blackburn Rovers'a 2.5 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek. Khizanishvili ise bu transferden yıllık 1.4 milyon euro kazanacak.

Geçtiğimiz sezon Premier Lig'de sadece 5 maçta görev alabilen Zurab Khizanishvili ile 3 yıllık sözleşme imzlamasını beklenen Galatasaray'ın oyuncunun tatil dönüşünde resmi sözleşmeye imza atacağı belirtildi.

Gürcü Milli Takımı'nda 57 maç oynayan Zurab Khizanishvili, 2003'te Glasgow Rangers'a transfer oldu. Ardından 2005'te Blackburn Rovers'a geçti.

Öte yandan Fransız basın organı L'Equipe'de yer alan haberde Marsilya'nın yeni sportif direktörü José Anigo'nun, Servet'in transferini dondurduğunu açıklamasına rağmen transfer çalışmaları büyük bir gizlilik içerisinde yürütülmeye devam ediyor.

Şayet Galatasaray, Marsilya kulübü ile Servet'in transferi konusunda anlaşma sağlarsa, Ajax'ta oynayan İspanyol futbolcu Oleguer ve West Ham United'da oynayan Avustralyalı futbolcu Neill ile görüşmelere başlayacak.

Kaynak: Webaslan.com

şahsen bende haberi koydm ama bende asla istemiyorum bu futbolcuyu

Ya Epl ye Transfer olmak için Kendi milli takımında yüzde 80 olman lazım...

Başka adam bulamadıkları için almışlardır bu adamı...Gürcü milli takımın zaten kalitesi ne kadar...(alternatif olsun diye)

Bizde yabancı sınırlaması olduğu için yabancıları mümkün olduğunca kaliteli tutmak zorundayız...

Alternatifler Türk olmak zorunda...

Altarnatif için alınsa hadi dicem gene kalitesi vardır

Mantıklı bir fikir.Peki birde sole dusun PL de tum takımlar altyapıdan oyuncuları cat die koyarlar takıma.Bu adamda hicbir sey gormeseler alternatif olarak ingiliz-genç bir oyuncuyu takımda tutmazlarmıydı.Ya da yetersiz oldugunu dusunseler 5 sene boyunca takımda tutarlarmıydı sadece alternatif olarak ?? İsin bide sole bir boyutu var sanmıyorum ki adam geldiginde direk 5 senelik kontrat yapmıs olsun.Adamı takımda tutmuslar artı (emin degilim ama muhtemelen) kontrat ta yenilemisler.

Mantıklı bir fikir.Peki birde sole dusun PL de tum takımlar altyapıdan oyuncuları cat die koyarlar takıma.Bu adamda hicbir sey gormeseler alternatif olarak ingiliz-genç bir oyuncuyu takımda tutmazlarmıydı.Ya da yetersiz oldugunu dusunseler 5 sene boyunca takımda tutarlarmıydı sadece alternatif olarak ?? İsin bide sole bir boyutu var sanmıyorum ki adam geldiginde direk 5 senelik kontrat yapmıs olsun.Adamı takımda tutmuslar artı (emin degilim ama muhtemelen) kontrat ta yenilemisler.

Ya muhakkak kalitesi vardır ama bizde 11 oynuyacak kadfar kapasiteye sahip olduğunu düşünmüyorum...

15 tane yabancı hakkın olur kadro zenginliği diye bi ihtimal alırsın ama bu şekilde asla istemem. ama bu takımdan ne futbolcular geçti o da ayrı inamotolar almaguerler...

Takımımız zaten kaliteli oyunculardan oluşuyor. Servet'i sattık aynı paraya yerine kaliteli bir yabancı alabiliriz. Transfer bütçemiz ne kadar ise o paraya da 2 kaliteli oyuncu alabiliriz diye düşünüyorum ki bu da yeterlidir. F5 şimdiden(daha yabancı transferi yapmadı ) neredeyse 15 milyon euro harcadı. Bizim 20 milyon olsa artı Servetten gelen 8-8,5 milyon eder 28 milyon euro. Rahatlıkla 3 kaliteli oyuncu alınabilir. Zurab ile parayı sokağa atmayız inşallah. Bilinen kaliteli adamlar hedefimiz olmalı. Az transfer ama kaliteli transfer. Umarım böyle olur.

ne oldu ya renkdaşlar:m26:aldıkmı senderosu haha.gülüyorum oturduğum yerden sadece.

rijkard'ın bu transfere onay verçeğini sanmuorum

böyle havadan uçarsak yarın bi bakmışın çorumspordan şamil gelmiş:)

Merak etmeyin arkadaşlar sonunda 3 yabancı 2 yerli alınacak ama zamanı erken olursa herkez sevinecek bu duruma

Geri
Üst Alt