Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Erkan Zengin ve Sercan derken hangi Sercan? Yıldırım mı?
Erman olacaktı o
Denesin İmparator...
Hayır şu maçta
Drogba
Erman Sneijder Amrabat
yapmak çok mu zor?
Amrabat'ı hoca hiç sağ kanatta oynatır mı? Terim adamı sol açık olarak bellemiş hocanın takıntıları var illa Şaş gibi ters ayak oynatacak. Bence halbuki Venlo'da ve PSv'de sağ açık oynadı Amrabat sağ kanatta daha hızlı akar, orta açarken sağ ayağıma alacağım diye vakit kaybetmez ama imparator 2 senede 2 maçta 45 dk sağ açıkta denedi o da mecburiyetten.
H.Şaş'ı Şaş yapan aslında Lucesculu sezondu, 2002-2003'te hoca ısrarla hasan'ı solda denedi sağ açığımız yokken. Gerets'le şampiyon oldugumuz sezon Hasan Şaş sağ açıkta oynadı. Yani hoca Amrabat'ı sağ açıkta denese haşa günaha girecek sanki, çok esnek hoca çoook
Bize Sneijder gibi futbolcu fazla arkadas.
Bize Burak gibi takim arkadasina tek pas
atamayan, 90 dakika eli belinde onune atilacak
topu bekleyen adam lazim. Bize top ayagina
geldigi zaman yapisan 30 saniyede cikmayan. Bir
calimladigi adami bir daha calimlayan adamlar
lazim. Biz topu kosturan adamlari sevmeyiz.
Cunku gormeyiz bile bu adamlarin ne isler
yaptiklarini, cunku topu ayaklarinda tutup ben
burdayim demezler.
Su macta Sneijder’in attigi toplari goremeyen
adamin Sneijder’e on yargisi vardir bunun baska
aciklamasi yoktur. bu oyuncularin oldugu takimda dikkat etmeZsen neler yaptiklarini goremezsin. dikkat etmek ve gormek icinde futboldan anlamak ve oyunu iyi okumak gerek. evet tam randiman alamadigimiz dogrudur yaninda baltalar kazmalar var. art niyetli yorum yapanlar icin bi msj yaziyim dedim
buraki cok severim bilirsiniz
Ben sneijder olsam sezon sonu avrupadan gelen ilk teklife giderdim. ne işim var böyle kalitesiz bir ligde.
Biraz Sneijder'de de sorun var gibi geliyor bana Sneijder Dünya'nın en iyi AMC'lerinden biri değil mi? Bizde MC gibi oynuyor yani Inter'deki son 2 yılındaki gibi ilk yarı sadece bir kere topu istediği yerde aldı Drogba'ya çok güzel bir pas attı onun dışında ne zaman görsem ya orta saha çizgisinin az ilerisinde ya da gerisinde Selçuk'un top alması gereken yerlerden top alıyor yani öyle gereksiz yerlerde top alıyor ki o bölgede Hagi de olsa Messi de olsa tehlikeli olamaz ki. Sneijder de olamıyor tabiki geliyor alıyor yandakine veriyor ileri gidip geri geliyor topu alıyor yandakine pas veriyor. Doğru yerde oynamıyor Sneijder şuan maçlarda da etkili olamadığını ve kötü oynadığını görünce sinirlenip rakibe sert giriyor. Hangi sistemle oynayacaksak oynayalım ama oyunu Sneijder'in üstüne kuralım yoksa Sneijder her maç böyle fazla göze batmayan maçlar çıkarır. Elimizde Sneijder varsa en iyi şekilde kullanmak lazım.