Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yahu Akhisar'ın kontra sonrası direkten dönen topu gol olsa, maç daha ilk yarı da bitmişti. İki kişi basıyor, top sağ ayağında ama koşusu ters olmasına rağmen, koșunun sonunda o pası atmaya çalışıyor iki kişinin arasından. Daha neyi tartışıyoruz bilmiyorum ki.

Yahu Akhisar'ın kontra sonrası direkten dönen topu gol olsa, maç daha ilk yarı da bitmişti. İki kişi basıyor, top sağ ayağında ama koşusu ters olmasına rağmen, koșunun sonunda o pası atmaya çalışıyor iki kişinin arasından. Daha neyi tartışıyoruz bilmiyorum ki.
hani bunu bi sefer yapsa bişey demiyecem de geçen sezon da defalarca kez yaptı. buna hala iyi oyuncu diyen bikaç spor yazarı var konuştukları zaman ağızlarına kürek vurasım geliyor.

Bundan hala bir şey bekleyen ve ümit eden arkadaşların durumuna üzülüyorum. İlk gitmesi gereken kişidir Gomis ile birlikte, Galatasaray'da bunlar ile yol alınmaz.

balon feghouli ile klübü sömüren sorumsuz futbolcumsu..dursunun galatasarayı nasıl batırdığının numunesi...

Zaten Dursun Özbek gibi birine Belhanda'yı kilitlemek büyük başarı diye düşünmesin kimse, kilitleyemezse sorundu. 8 milyonu geçirdiler. İçimi acıttı.

Bu maç itibari ile öyle evet. Benim için şu kıl payı ile daha iyi idi falan bilmiyorum fazla zorlama geliyor ve takım adına bir anlam ifade etmiyor. Üzerlerine düşen minimum katkıyı dahi veremedi bu üç isim.

Katiliyorum Selcuk disinda Selcuk gayet iyi oynadi

Donk da cok pas hatasi yapti ama cok iyi isler de yapti

Donk - Selcuk onlerinde de Feghouli olacak transfer yapmazsak sanki

Neden hep sadece Dursun kötüleniyor?
Evet malin önde gideni idi, ama neden bir kere bile Tudor neden dur demedi diye sorgulanmiyor?
Fatih hocaya gelince suna su kadar verdirdi aldirdi deniyor ama bu takimi kuran, bu adamlari aldiran Tudor icin neden söylenmiyor bu?

Bir şey yazmaya gerek yok. Bıktım artık bu adamdan.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Belhandanın highlight üstadlarından biri istifa etmiş

Katiliyorum Selcuk disinda Selcuk gayet iyi oynadi

Donk da cok pas hatasi yapti ama cok iyi isler de yapti

Donk - Selcuk onlerinde de Feghouli olacak transfer yapmazsak sanki
Selcuk ile ilgili fikrine katilmiyorum.
Su kadar hakkini teslim edebilirim, bir kac iyi pas atti ama yine mesela mücadele yok.
Bu orta saha ile isimiz yas bana göre.
Bir degil, iki tane adam lazim bu orta sahaya veya bir transfer bir tane de genc bir oyuncuya güvenmek.
Ha hepsi veya en azindan biri toparlayip oynamaya baslar o zaman is degisir ama bence minimum bir tane adam gerekli.

Artık sadece gittiği günü sabırsızlıkla bekliyorum.
Eleştirmeden bıktım artık.

hani bunu bi sefer yapsa bişey demiyecem de geçen sezon da defalarca kez yaptı. buna hala iyi oyuncu diyen bikaç spor yazarı var konuştukları zaman ağızlarına kürek vurasım geliyor.
Ne yazikki öyle.
Orada iki rakibin bastigi her akli basinda oyuncu topa basar, geriye döner ve geriden oyun kurardi.
Cünkü pozisyon olarak etkili olamasak bile oyunu rakibin yari sahasina yiktigimiz anlardan idi, yani arka tarafta fazla oyuncumuz olmadigi malum, orada top kaybinin sonucunu hep beraber izledik.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt