Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gidip hocaya anlatin derdinizi o zaman burda birbirinize viy viy yapmaktansa hacivat gibi
her hafta kadroda herif
yoksa su arap bu mal digeri beyinsiz fln diye tum takimi elden mi gecirelim
kadromuzda bulunan bi herif nihayetinde essek kadar para da aliyor, transfer sezonunda da degiliz
onceki takiminda da kanatta oynamis
adama alternatif pozisyon bulmaktan daha dogal ne olabilir
Mevcut sakatlıklar olmasa elimizin en kuvvetli olduğu bölge mi doğru alternatif?

Mevcut sakatlıklar olmasa elimizin en kuvvetli olduğu bölge mi doğru alternatif?

neresi kuvvetli 2 tane adam var yedegi bile yok
gary iyi oynamiyor
onyekurunun da hangi kanatta daha iyi oldugu belli degil. o da kopuk oynuyor
onlarin yerine oynasin demiyorum simdi biri icat cikarabilir
ama kanat ya da kanat adjacent bi yerde daha naptigini bilir gibi durdu dun

neresi kuvvetli 2 tane adam var yedegi bile yok
gary iyi oynamiyor
onyekurunun da hangi kanatta daha iyi oldugu belli degil. o da kopuk oynuyor
onlarin yerine oynasin demiyorum simdi biri icat cikarabilir
ama kanat ya da kanat adjacent bi yerde daha naptigini bilir gibi durdu dun
Rodrigues bugün kötü ise yarın düzelir. Onyekuru var, Yunus oynadığı zaman fena işler çıkarmadı, Linnes bile oynar iddiasındayım. Bu adamı kanata aldığın zaman merkezi ne yapacaksın, madem bu adam kanat olarak daha iyi, eski takımında da öyleymiş diyenler var, o zaman merkeze neden başka oyuncu almadın, vs. vs. vs. Neresinden baksan elinde kalıyor. Bu adam için aklıma gelen tek alternatif var o da yedek kulübesi. Alır genç bir oyuncuyu oynatırım bunu oynatmam.

Ahh emre ahhh.. cilizsin felan ama direk kaleye gidip gol atiyorsun..

Hatta daha da ileri gidiyorum, genç bir oyuncuya yedek kulübesinde oturup oyuna girme fırsatı veririm bunu 18'e bile almam. Bak daha da ileri gidiyorum, genç bir oyuncuya A takım ile antrenman şansı veririm bunu tesislere bile almam. Takımı sattığı ve yaktığı yetti artık.

gidip hocaya anlatin derdinizi o zaman burda birbirinize viy viy yapmaktansa hacivat gibi
her hafta kadroda herif
yoksa su arap bu mal digeri beyinsiz fln diye tum takimi elden mi gecirelim
kadromuzda bulunan bi herif nihayetinde essek kadar para da aliyor, transfer sezonunda da degiliz
onceki takiminda da kanatta oynamis
adama alternatif pozisyon bulmaktan daha dogal ne olabilir

Hoca elinden gelse, mecbur kalmasa zaten ne yapacağını geçen sene ligin ikinci yarısına bunu yedek başlatarak gösterdi Ndiaye gidene kadar. Sonrasında mecbur kaldı.

Bu sene de transfer yasağı ıvır zıvır CL’de 21 oyuncu muhabbetinden dolayı yine mecbur, maaşından dolayı şutlayamadılar da. Hele ki dün sakatlıklardan dolayı başka seçeneği yoktu. Muhtemelen ilk yarıda 3 kişiyi değiştirmek zorunda kalmasak ikinci yarıya bile başlamazdı.

Galatasaray seviyesinde olmayan bir adamı illa oynatmak için 10du 8di 6ydı, kanattı, ıvırdı zıvırdı muhabbetleri baydı artık 2 senedir. Futbol iyi futbolcuyla oynanır demişler. Adamın topçu olup olmadığı tartışılmalıyken 2 senedir bu muhabbetler hakikaten baydı. Disiplin noksanlığı, iş ahlakı noksanlığı, gamsızlık da cabası.

Buna şöyleydi böyleydi, bilmem ne demek Tarık Çamdal’ı oynatmaya çalışmakla eşdeğer. İkisi de topçu değil.

Bu arada zorunluluktan bile olsa oynaması konusunda hocayı haklı bulduğum falan da yok, ısrarı yanlış. Kötü oynayan topçu olduğunda anında “şu genç oynasın” diyenlerden değilim ama hakikaten şu yetenekli olduğu söylenen gençlerimizden birisi oynasa bundan fazla katkı verir. Barış Özbek bile fazla katkı verir gerçi bundan.

Eşşek gibi para alması da oynaması için geçerli sebep değil bu arada. Çok para vererek yaptığımız hatayı, para verdik oynamalı deyip takıma tek katkısı olmayan adamı sahaya sürerek kapatamayız. Yeni bir hata yapmış oluyoruz.

Giren şemsiyeyi açmaya çalışmadan sene sonunda gerekirse beleşe bir yere verip en azından kurtulduğumuz maaşını kar saymalıyız. O zamana kadar da takıma zarar vermesini önlemeliyiz.

Modern koşan defansa yardım eden on numara nanesi var ya, bugüne kadar kaptırıp rakibi kontra atağa çıkardığı pozisyonlarda depar atıp hatasını telafi etmeye çalıştığını görmedim.

Bence de kanat rotasyonuna katılmalı, faydalı olabileceği gibi hiç olmazsa merkezde yaptığı feci pas hataları bertaraf edilmiş olur. Tabi bu dediğim geçici bir çözüm, Hoca ille de oynatacaksa orada oynasın bari. Başlamasını hiç istemediğim Belhanda hikayesinin ilk fırsatta sonlandırılması öncelikli tercihimdir...

Kadroda herkes tam sağlamken merkezin Donk-Fernando-Ndiaye olmasından yanayım, Ndiaye daha önde oynamalı. Sakatlık-ceza gibi durumlarda da Feghouli düşünülmeli ki oyun zekası ve pas alışverişleri Belhanda' nın çok üstündedir; o da kanat oynamak için gerekli hız ve dinamizm bakımından çok yetersiz...

Fernando, Feg, Onyekuru ve Emre sakatken her maç oynayacağı realitesiyle yüzleşelim. @Altan Günaydın ahbabımda bunca yoklukta zaten oynayacak bari kenarda oynasın hem riski azalır hem de belki performansı artar biraz diyor

Dün ilk yarı rakibin yarı sahasında, sırtı kaleye dönük arkasında rakip oyuncu, hangi akla hizmet ise artık topu kontrol altına alıp geriye doğru gideceğine dönerek vurmaya çalıştı. Salladığı tekme Allah'tan boşa gitti, eğer rakibe gelse Palabıyık gibi bir hakem ne yapardı bilmiyorum.

Fernando yerine sen sakatlansaydin

Bu adamın, Fifa 18'de uzaktan şut yeteneğini 81 yapan editör kör oldu.

Belki 50 defa söyledim ama yine söyleyeyim bunu ve feghouliyi ne yapıp edip satmamız lazım yoksa bu kazığı çıkarmak gittikçe zorlaşır. O parayla bütün eksiklerimizi kapatırız

Galatasaray'da sık sık eleştirilen isimlerden biri olan Belhanda'nın performansına da değinen yazarımız Ali Ece, "Maçın ikinci yarısında çok iyi bir Belhanda vardı. Belhanda'dan beklentimiz yüksek olduğu için eleştiriyoruz" dedi.

Hatta daha da ileri gidiyorum, genç bir oyuncuya yedek kulübesinde oturup oyuna girme fırsatı veririm bunu 18'e bile almam. Bak daha da ileri gidiyorum, genç bir oyuncuya A takım ile antrenman şansı veririm bunu tesislere bile almam. Takımı sattığı ve yaktığı yetti artık.
Iyiki sen T.D. değilsin

Beyler, kabul edelim saha içinde pimi çekilmiş bir bombayla oynuyoruz. Saha içinde fevri hareketleri var. Her an rakibe kafa, dirsek, tekme atacakmış gibi. Öfke kontrolü problemi var sanırım. Kaybettiği toplar yüzünden kalemizde tehlikeler görüyoruz. Ne Sneijder ne de Selçuk -formda döneminde- orta sahada bu kadar basit top kaybıyla oynamıyordu. Dün yediğimiz golün mimarı kendisiydi şüphesiz. Hiç Ozan falan demeyin şimdi. Lokomotiv maçında, kaptırdığı toptan sonra N'Diaye mecburen rakibin yakaladığı boş alanı değerlendirmemesi için faul yapmak zorunda kaldı. İlerleyen dakikalarda, ikinci sarıdan oyun dışı kaldı. Porto maçında N'Diayeden yararlanamadık. Devre arasında, üçe beşe bakılmadan gönderilmeli. Kendi ayağımıza kurşun sıkmaya devam etmeyelim !

9 numara mi oynatiriz kanat alternatifi olarak mi kullaniriz bilemem ona hoca karar versin.

Ben olsam fareyi daha atar bu herifi sola koyarsın zaten nagatomo bildirmeyi yapiyor. Bu herifi ne zaman görsem savunma yaparken hep sol kanatta bekliyor. Maiconu forvete koyan adam bu yukarıda dedigimi akıl eder heralde olması daha olası durum sonucta.
Tek forvet oynuyoruz 10 numaraya da bir genç koyup denemek lazım. Altyapıdaki çocuklar ayaklarına hakim çocuklar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt