- 12 Haziran 2011
- 72.162
- 21.744
- 2.893
şu densiz kavası(gavat demedim kavas dedim) -jebem ti mayku- bana nispet olsun diye mi paylaştın? Alıntı yapsana direk
Arnavutça küfür ha? Adamın anasına niye sövüyorsun?
Arnavut'um, ulu orta sövme öyle.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
şu densiz kavası(gavat demedim kavas dedim) -jebem ti mayku- bana nispet olsun diye mi paylaştın? Alıntı yapsana direk
boşnakça sövdük, densiz lafını boşnaklara ettiği hakarete ithafen kullandımArnavutça küfür ha? Adamın anasına niye sövüyorsun?
Arnavut'um, ulu orta sövme öyle.
Gözümüzün pası siliniyor iyi oynadı mı. Takımın en iyi 3 oyuncusundan biri, takıntılı ruh hastaları hariç herkes görebiliyor bunu. Diğer 2 si donk ve linnes tabi ki
-jebem ti mayku- niye diyorsun @Can BÜYÜK'e?boşnakça sövdük, densiz lafını boşnaklara ettiği hakarete ithafen kullandım
admin sen ne diyorsun? Ben rok denilen zararlıya diyorum, dalga geçiyorsunuz heralde ?simdi belhandayi sevmiyor diye baskasinin anasina sirpca kufur etmek ne kadar dogru?
Gavat demeyip yine de kufur etmek neyin kafasişu densiz kavası(gavat demedim kavas dedim) -jebem ti mayku- bana nispet olsun diye mi paylaştın? Alıntı yapsana direk
NEDEN KÜFÜR ETTİN LAN ADAMIN ANASINA? HA?admin sen ne diyorsun? Ben rok denilen zararlıya diyorum, dalga geçiyorsunuz heralde ?
Öyle gözüküyo.burası insanların anasına küfredilen bir forum mu
Sen durumu coook yanlis anlamissin.. vur dedik lan oldur demedikCEVAP VER LAN!
Biz öyle azıcık ucundan iş yapmayız Musap.Sen durumu coook yanlis anlamissin.. vur dedik lan oldur demedik
efendilik arıyorsan beyaz show'u ara o sana efendilik yapar ?burası insanların anasına küfredilen bir forum mu
O Program bitti, yine yırtamadın.efendilik arıyorsan beyaz show'u ara o sana efendilik yapar![]()