103. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | ŞAMPİYON ALP BASMA !!

Aslında genç organizatörümüz @Batuhan Aydemir kardeşim bizi kırmaz ve 104'ü açabilir diye düşünüyorum.

Elimde maalesef office uygulamaları yok ağabey, yani görsellik açısından problem olabilir, bunu çözebilirsem tabi ki açabilirim ama dediğim gibi office uygulamaları olmadığı için ben açmasam daha uygun diyebilirim.

Surekli hezimete ugramak hosunuza gidiyor herhalde Erman Bey.
Z9NqMo.png

Yarışma için bu kadar uğraşan Tanju renktasimiz özel bir teşekkürü hak ediyor gerçekten. Emeğine sağlık. Birinci olan arkadaşı tebrik ederim. Liste son yarışmalara göre epey iyiydi. Şampiyonluk umudum açıkçası listeyi gördükten sonra kalmamıştı. Ama kesinlikle ilk beşe girerim diye düşünüyordum. Nitekim 6. olmuşum. Gerçi üçüncü de olabilirmişim. Puan farkı çok az. Napalım, sağlık olsun. Şampiyonluk başka bahara kaldı.

Kürsüyü de görürüz elbet bir gün Sayın Arslaner siz merak etmeyin ki daha önce defalarca aldığım şampiyonluk ve derecelerim de mevcut hamdolsun. Ayrıca castinle mastinle falan kürsü göreceğime hiç görmeyeyim daha iyi.

Yarışma düzenleme konusuna gelirsek ben işten elimi eteğimi çektim. Bundan sonra zor gibi.

Sanki çok düzenledin daha önce de elini eteğini çektin :D

Yok mu 104. Yarısmayı duzenleyecek 1 babayiğit.

nerede kalmıştık @ESC

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt