- 10 Mart 2013
- 120.844
- 152.896
- 4.938
Haince bir yaklaşım olarak görüyorum.
Surekli hezimete ugramak hosunuza gidiyor herhalde Erman Bey.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Haince bir yaklaşım olarak görüyorum.
Tasvip etmemizin mumkun olmadigi 1 aksiyon
Bu posttan sonra Sarper Bey ile yeniden bir sulh müzakeresi için görüşmelere başlamam gerektiğini üzülerek anlamış bulunduğumu belirtmekte bir beis görmüyorum.Tasvip etmemizin mumkun olmadigi 1 aksiyon
Bilir kisi misin?Tasvip etmemizin mumkun olmadigi 1 aksiyon
Aslında genç organizatörümüz @Batuhan Aydemir kardeşim bizi kırmaz ve 104'ü açabilir diye düşünüyorum.
Tasvip etmemizin mumkun olmadigi 1 aksiyon
Eurovision sayesinde mutlu oldugunu gormek beni sevindiriyor Yufus
Surekli hezimete ugramak hosunuza gidiyor herhalde Erman Bey.
Oyle mi gozukuyor disardan?Eurovision sayesinde mutlu oldugunu gormek beni sevindiriyor Yufus
Yani bu bakış açısı ile B. Arda Aycan ağabey de yarışmanın şikebahçesi mi olmuş oluyor kardeşim?Ikiye hatta Üçe katlandigini goruyorum.Yarismanin bjksi olmussun agabey.
Kürsüyü de görürüz elbet bir gün Sayın Arslaner siz merak etmeyin ki daha önce defalarca aldığım şampiyonluk ve derecelerim de mevcut hamdolsun. Ayrıca castinle mastinle falan kürsü göreceğime hiç görmeyeyim daha iyi.
Yarışma düzenleme konusuna gelirsek ben işten elimi eteğimi çektim. Bundan sonra zor gibi.
80-90lardan tayfun&izel-çelik-ercanla falan katılmak lazım kardeş yaşı kemale ermiş kesimden zırnık alamıyoruz.@İbrahim Toy un şarkısını daha yukarlarda görmek isterdim. Çok hoş bir şarkı.
Yok mu 104. Yarısmayı duzenleyecek 1 babayiğit.[/QUOTE Batuhan Aydemir
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi