Arda Kuyumcu
Büyük Kaptan
Sırada Trabzon var.
Bence Bjk'nin ekstra aldığı puan yok,bizim ilk ekstra puanımız da bugünkü galibiyet.Rize'yi son dakikada yendiler ama herkes fikstüre 3 yazıyordu zaten.Yalnız iki takımın da 7. haftada halen namağlup durumda olması tuhaf.
Bizim Karabük ve bjknin Rize maçı son dakikada gol olduğu için ekstra oldu bence ama ikisine de maçtan önce 3 puan yazıyordum tabii.Orada haklısın.

Bjk'nin ilk yarıda puan kaybetme olasılığının bulunduğu 5 maç var bence.
Gençlerbirliği (D)
Başakşehir
Fenerbahçe (D)
Bursaspor
Osmanlıspor (D)
Bu beşlide,2 mağlubiyet 1 beraberlik yani 7 puan kaybetseler minimum,güzel olur bizim için.
KoYDuK Mu????

Gençlerbirliği (D)
Başakşehir
Fenerbahçe (D)
Bursaspor
Osmanlıspor (D)
Bu beşlide,2 mağlubiyet 1 beraberlik yani 7 puan kaybetseler minimum,güzel olur bizim için.
Gençler deplasmanı içerdeki Napoli maçından önce,Başak maçı içerdeki Benfica maçından sonra ve Fb deplasmanı da Kiev deplasmanından önceymiş.
Fb'ye ve Gençler'e yenilip Başak'la berabere kalırlar bence.Hamza da sürpriz yapabilir.
Gençlerbirliği (D)
Başakşehir
Fenerbahçe (D)
Bursaspor
Osmanlıspor (D)
Bu beşlide,2 mağlubiyet 1 beraberlik yani 8 puan kaybetseler minimum,güzel olur bizim için.
Gençlerbirliği (D)
Başakşehir
Fenerbahçe (D)
Bursaspor
Osmanlıspor (D)
Bu beşlide,2 mağlubiyet 1 beraberlik yani 8 puan kaybetseler minimum,güzel olur bizim için.
Gençler deplasmanı içerdeki Napoli maçından önce,Başak maçı içerdeki Benfica maçından sonra ve Fb deplasmanı da Kiev deplasmanından önceymiş.
Fb'ye ve Gençler'e yenilip Başak'la berabere kalırlar bence.Hamza da sürpriz yapabilir.
O degilde su fiksture bakinca kafam agridi
Cok stresli haftalar yasayacagiz.
Bugun bile son dklar feci stres yaptim
Sent from my iPhone using Tapatalk
Transfer lazım.. Stoper 2 tane. Hala bi sağ bek lazım diye düşünüyorum.Ben bu Cavandadan ümitli değilim.. Kanat oyuncusu lazım Yasinin yerine.
Bkz Reçete.
Şampiyonluk yarışı işte.Geçen sene kupaydı tek hedef tabi.