GSCimbom
16/17 H:7 | Gençlerbirliği 0-1 Galatasaray | M.S | 15 Ekim
Alper Altun

16/17 H:7 | Gençlerbirliği 0-1 Galatasaray | M.S | 15 Ekim Sayfa 67

Alper Altun ·

Cevap
1,4K
Okunma
62,9K
Sayfa
67/70
CanlıGençlerbirliği01GalatasarayM.S
Bence Bjk'nin ekstra aldığı puan yok,bizim ilk ekstra puanımız da bugünkü galibiyet.Rize'yi son dakikada yendiler ama herkes fikstüre 3 yazıyordu zaten.Yalnız iki takımın da 7. haftada halen namağlup durumda olması tuhaf.

Bizim Karabük ve bjknin Rize maçı son dakikada gol olduğu için ekstra oldu bence ama ikisine de maçtan önce 3 puan yazıyordum tabii.Orada haklısın.

Bizim Karabük ve bjknin Rize maçı son dakikada gol olduğu için ekstra oldu bence ama ikisine de maçtan önce 3 puan yazıyordum tabii.Orada haklısın.

Bjk'nin ilk yarıda puan kaybetme olasılığının bulunduğu 5 maç var bence.

Gençlerbirliği (D)
Başakşehir
Fenerbahçe (D)
Bursaspor
Osmanlıspor (D)

Bu beşlide,2 mağlubiyet 1 beraberlik yani 8 puan kaybetseler minimum,güzel olur bizim için.

Son düzenleme:
Tamam beyler elestirimizi yaptik simdi su gencler deplasmanindan puan almanin keyfini cikaralim

Koyduk Mu??

Sent from my iPhone using Tapatalk

2.yarı kötüydük.Yanlız şunu gözden kaçıranlar olmuş.İlk 25 dakka net 3 0 olurdu.O kadar iyi oynadık.Ne olduysa 1 0 öne geçince oldu.Takım bir anda durdu.Klasik riekering oyuncu değirştirmeme sorunu bu maçtada ayyuka çıktı.Herkes gördü.Yasin süründü tüm 90 dakka.Poldiyi 2.yarı başında onun yerine oyuna almalıydı.Üstüne nur topu gibi bir canlı bombamız oldu.Chedjou yetmezmiş gibi birde Cavanda çıktı başımıza.Şunu net belirteyim.Bu ikisinin oynadıgı her maçta gol yemiyorsak Muslera ya dua etmemiz lazım.Ama çok önemli bir 3 puandı.Fener maçına kadar kayıpsız gidersek ilk yarıyı rahat lider bitiririz.

Gençlerbirliği (D)
Başakşehir
Fenerbahçe (D)
Bursaspor
Osmanlıspor (D)

Bu beşlide,2 mağlubiyet 1 beraberlik yani 7 puan kaybetseler minimum,güzel olur bizim için.

Gençler deplasmanı içerdeki Napoli maçından önce,Başak maçı içerdeki Benfica maçından sonra ve Fb deplasmanı da Kiev deplasmanından önceymiş.

Fb'ye ve Gençler'e yenilip Başak'la berabere kalırlar bence.Hamza da sürpriz yapabilir.

Gençler deplasmanı içerdeki Napoli maçından önce,Başak maçı içerdeki Benfica maçından sonra ve Fb deplasmanı da Kiev deplasmanından önceymiş.

Fb'ye ve Gençler'e yenilip Başak'la berabere kalırlar bence.Hamza da sürpriz yapabilir.

Ben trabzon'dan da bir süpriz bekliyorum.Hem bizim maç için hem bjk maçı için.Biz de süpriz olmazsa bjk ye süpriz yapma ihtimalleri çok yüksek olur bence

Gençlerbirliği (D)
Başakşehir
Fenerbahçe (D)
Bursaspor
Osmanlıspor (D)

Bu beşlide,2 mağlubiyet 1 beraberlik yani 8 puan kaybetseler minimum,güzel olur bizim için.

O degilde su fiksture bakinca kafam agridi

Cok stresli haftalar yasayacagiz.
Bugun bile son dklar feci stres yaptim

Sent from my iPhone using Tapatalk

Transfer lazım.. Stoper 2 tane. Hala bi sağ bek lazım diye düşünüyorum.Ben bu Cavandadan ümitli değilim.. Kanat oyuncusu lazım Yasinin yerine.

Bkz Reçete.

Geri