GSCimbom
16/17 H:8 | Galatasaray 0-1 Trabzonspor | M.S | 22 Ekim
Murat Saylak

16/17 H:8 | Galatasaray 0-1 Trabzonspor | M.S | 22 Ekim Sayfa 68

Murat Saylak ·

Cevap
1,6K
Okunma
83,6K
Sayfa
68/79
CanlıGalatasaray01TrabzonsporM.S
Rahat kazanabileceğimiz bir maçı kaybettik ve bunlara malzeme verdik, yazık ya.

CvZHZDnWEAAFWpK.jpg

S.tığım b.k bile sizden daha büyük

Küçük takım gibi oynayıp kendini büyük gören şerefsizler

Bu ateş üfleyerek sönmez

Bunun nedeni de bence sadece taraftar atmosfer ile falan aciklanamaz. Bugun muthis bir atmosfer vardi. Bence bu oyun karakteri ile alakali. fenerbahce yillardir kendi evinde cok ciddi tempolu oynuyor yenildikleri Bursa macinda dahi bizim bugun oynadigimizin 2 kati tempo yaptilar. Biz iceride cok baskili top oynamiyoruz

Fener aslinda belli bir sistemi olan takimdi gecen seneye kadar. 3'lu orta saha ve hucum bekleri. Buda bol ortali maclara sebep oluyor kadikoyde

Bizim beklerde ileriye cikmaktan aciz

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sigdursun iyi çıksa da çift forvete dönsek Eren'le. Böyle pres yapan, top tutan bir elemandır umarım. Sneijder, Josue falan bu 10 numaralarla yürümez bu sistem.

Bugün zaten toplam yetmiş dakika falan 4-4-2 oynadık ve patladık

Problem bence çift forvet değil

Takım iyi mücadele etti maçı domine etti ama üretkenlik yoktu

Biraz daha hızlanmamız lazım o zaman üretkenlik de çözülecektir

Bu ateş üfleyerek sönmez

Son düzenleme:
Stadla ilgisi yok,ASY'de de böyleydik hatta istatistiklerimiz daha kötüydü.İç saha performansımız çok kötü değil ortalama ama Fener'le kıyaslarsak mesela geride kaldığımız bariz.Adamlar 15 senede 5 kez iç sahada namağlup sezon bitirmiş,bizim sadece 1 mesela,o da 2001-2002.

İç saha standardımız belli.13 galibiyet,2 beraberlik 2 mağlubiyet-41 puan.Veya 13 galibiyet,3 beraberlik,1 mağlubiyet-42 puan.Bu tarz bir şeyler her sene.Deplasmanda buna 30 puan veya üzerini ekleyebilirsek şampiyon oluyoruz,ekleyemezsek olamıyoruz.
Kupa maçlarında bu takımları hizaya dizip ayaklarını titreten biz, lig maçında 3 puanlı sistemde aynı takımlara yenilip konusturan biz. Tsli oyunculara sor kadıköy mü tt arena mı diye arena derler. Şuraya bak kac haftadır ölmüş ts bizden 3 puan aldı. Şimdi biz şu ölmüş dediğimiz feneride ayağı kaldırırız kadıköyde onlarda bi coşar. Sonra gelir bjk de gecen sene olduğu gibi 3 puan alır gider.

T@patalk ????

Trabzon halkına cahil deyince bana ceza verince birileri burda kupa ödülü almıştır umarım.

Bide bu Trabzon'daki uğur Bizim alt yapıdan çıkmış bir başka brütos. Ts in tarihini okuyacaksınız diyor herife bak. Len Galatasaray in tarihini okumaya başlasan ömrün yetmez düdük tenceresi seni. Sinirlendim akşam akşam şuna

Gecen sene surunen takimin iki transferle toparlanmayacagini ogrenmek gerekiyordu bugune nasipmis.

Ts maçına artık takılmayın
Artık paramız var trasfer sezonu açılsın hunharca harcayalım nazifoğlu yapsın transferi zenci olsun koşsun

Bu mevcut kadroda sneijder çok lüks kalıyor zaten ne yaptığıda belli değil kaç maçtır.
352ye döndük ama sağ kanatta semih vardı. Oyuncuya laf etmiyorum onu o şekle getirene laf ediyorum.
Podolski 90 dk ne akla hizmet sahada kaldı?
Ortada eren gibi forvet var ama adam gibi orta yapacak 1 tane kanat oyuncusu yok.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Trabzon halkına cahil deyince bana ceza verince birileri burda kupa ödülü almıştır umarım.

Bide bu Trabzon'daki uğur Bizim alt yapıdan çıkmış bir başka brütos. Ts in tarihini okuyacaksınız diyor herife bak. Len Galatasaray in tarihini okumaya başlasan ömrün yetmez düdük tenceresi seni. Sinirlendim akşam akşam şuna
Ulan karektersiz it !
Sen Galatasarayın tarihinde okuyamadan boğulursun siz kimsiniz ulan, en yakın rakibini kupalarla boğmuş ve sadece futbol değil koca köklü bu ülkenin dışa açılan penceresi markası. 1 maç aldınız hırbolar bi yeriniz kalkmasın

T@patalk ????

Onda da bruno alves atılmıştı yoksa fener bizden iyi oynuyordu. O maçtada bjkden yine biri atılmıştı sanırım ama doğru fena değildik. Tt arenada üstünlük kuramıyoruz bence

Atılmasaydı renktaş,bizim problemimiz değil ki o? :)

Veli atıldı 60'lı dakikalarda ama zaten ikinci yarıdan itibaren üstündük oyunda,golü de 49'da Melo ile bulmuştuk.

İstatistiklere bir göz gezdirdim de,son 30 senedeki içerdeki lig maçlarında Trabzonspor'a 7 kez kaybetmişiz daha önce,bu da 8. si.Bu 7 sezonun 4'ünde şampiyon olmuşuz.Diğer 3 sezon da,2004,2011 falan erkenden koptuğumuz seneler.Yani buna göre bu istatistik,ya şampiyonluk alametimiz olacak ya da erkenden kopuşun.

Geri
Üst Alt