Kenan Ünal
Cezalı
Rahat kazanabileceğimiz bir maçı kaybettik ve bunlara malzeme verdik, yazık ya.
![]()
S.tığım b.k bile sizden daha büyük
Küçük takım gibi oynayıp kendini büyük gören şerefsizler
Bu ateş üfleyerek sönmez
Rahat kazanabileceğimiz bir maçı kaybettik ve bunlara malzeme verdik, yazık ya.
![]()
Bunun nedeni de bence sadece taraftar atmosfer ile falan aciklanamaz. Bugun muthis bir atmosfer vardi. Bence bu oyun karakteri ile alakali. fenerbahce yillardir kendi evinde cok ciddi tempolu oynuyor yenildikleri Bursa macinda dahi bizim bugun oynadigimizin 2 kati tempo yaptilar. Biz iceride cok baskili top oynamiyoruz
Biraz degil abi baya geriyiz. Sorun ne bilmiyorum ama itiraf etmeliyim ki dolu bir saracoglu baskisini yaratamiyoruz ben bunu mecidiye koyden ayrilisimiza bagliyorum. Semt taraftarini kaybettik...
Birde oyuncularimiz vurdum duymaz.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sigdursun iyi çıksa da çift forvete dönsek Eren'le. Böyle pres yapan, top tutan bir elemandır umarım. Sneijder, Josue falan bu 10 numaralarla yürümez bu sistem.
Hiç alakası yok.İstatistikler ASY'de daha kötüydü.
Kupa maçlarında bu takımları hizaya dizip ayaklarını titreten biz, lig maçında 3 puanlı sistemde aynı takımlara yenilip konusturan biz. Tsli oyunculara sor kadıköy mü tt arena mı diye arena derler. Şuraya bak kac haftadır ölmüş ts bizden 3 puan aldı. Şimdi biz şu ölmüş dediğimiz feneride ayağı kaldırırız kadıköyde onlarda bi coşar. Sonra gelir bjk de gecen sene olduğu gibi 3 puan alır gider.Stadla ilgisi yok,ASY'de de böyleydik hatta istatistiklerimiz daha kötüydü.İç saha performansımız çok kötü değil ortalama ama Fener'le kıyaslarsak mesela geride kaldığımız bariz.Adamlar 15 senede 5 kez iç sahada namağlup sezon bitirmiş,bizim sadece 1 mesela,o da 2001-2002.
İç saha standardımız belli.13 galibiyet,2 beraberlik 2 mağlubiyet-41 puan.Veya 13 galibiyet,3 beraberlik,1 mağlubiyet-42 puan.Bu tarz bir şeyler her sene.Deplasmanda buna 30 puan veya üzerini ekleyebilirsek şampiyon oluyoruz,ekleyemezsek olamıyoruz.
Daha kotuydu ama bizim kadrolarda kotuydu 2000-2011 arasi. Tt arenada ustunluk sebebi iyi kadroya sahip olmamizdi.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ulan karektersiz it !Trabzon halkına cahil deyince bana ceza verince birileri burda kupa ödülü almıştır umarım.
Bide bu Trabzon'daki uğur Bizim alt yapıdan çıkmış bir başka brütos. Ts in tarihini okuyacaksınız diyor herife bak. Len Galatasaray in tarihini okumaya başlasan ömrün yetmez düdük tenceresi seni. Sinirlendim akşam akşam şuna
Onda da bruno alves atılmıştı yoksa fener bizden iyi oynuyordu. O maçtada bjkden yine biri atılmıştı sanırım ama doğru fena değildik. Tt arenada üstünlük kuramıyoruz bence