GSCimbom
16/17 H:8 | Galatasaray 0-1 Trabzonspor | M.S | 22 Ekim
Murat Saylak

16/17 H:8 | Galatasaray 0-1 Trabzonspor | M.S | 22 Ekim Sayfa 71

Murat Saylak ·

Cevap
1,6K
Okunma
83,6K
Sayfa
71/79
CanlıGalatasaray01TrabzonsporM.S
Aynen. Ne kadar super oldugunu zaten Fatih Hocam Bey zamaninda kazandigimiz kupalardan gorebiliyoruz.
6 sampiyonluk
1 uefa kupası üstelik yenilgisiz.
Şampiyonlar iyi çeyrek final katılımı.
......

Fatih Terimin systemi de ayrıca bam bam dan öte bir sistemdir. Savunma anlamında zafiyetleri bulunan etkili hucum systemi. Detaylı system analizini yazardım da futboldan zaman kaybı olacak bir çok üye için.

7 maçta 5 galibiyet almıştık ve hiç biri kolayca olmadı. Sahada lider yok, lideri geçtim koordinasyon da yok belirli sürelerde yapılanlar ve bireysel performanslarla sezon gitmez.

Bugün ilk kayıp haftaya ikinci kaybın gelmesi de olası. Takıma sezon başından beri güvenemiyorum ama umarım yanılırım.

Antalya maçında ilk sinyali vermiştik zaten.Ölmüş ts ye pozizyon bulamadık koskoca 90 dakka.Sneijder böle oynamaya devam edecekse sene sonu yolları ayırmak en iyisi olacak.Rezalet futbol oynuyor 1 senedir.Selçuğu filan bişey demeye gerek yok zaten bitik.Cavanda leş.Ocak ayında stoper ve sağ bek almazssak şampiyonluk zora girer.

Son iki senedir rezil trabzonu kendi evini yenemeyen keriz takima Galatasaray denir...

Boyle kimseye ev sahibi korkusu yasatamazsin. Hala cok sinirliyim

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ayrica koskoca takimda dogru duzgun orta acamayan oyunculara selamlarimi iletiyorum. Yeminle ben daha iyi orta acarim

Trabzonspor resmen çıkış maçını oynadı,tehlikelidir ligde sürekli kötü oynayan takımlarla oynamak avantaj gibi gözüksede dezavantajdır,bence fazla moral bozmaya gerek yok lakin
1-Cavanda gerçekten Sabri'den kötü futbolcu 1 maçla değerlendirme diyebilirsiniz ama gerçekten bariz adam bizim takımda oynayacak kapasitede değil.
2-Podolski,Sneijder gerçekten yokları oynadı böyle bir coşkuda çok daha etkili oynayabilirlerdi,
3-Bu takımın tek yıldızı var kaleciyi saymam futbolda yıldız ''Bruma''
4-De Jong in Selçuk out olmalı tek topları çok daha kısa ve çabuk oynuyor
5-Semih Kaya gerçekten rezalet bir stoper,Serdar'a niye Dünyaları verdik yedekte oturuyor Semih'ten ölüsü bile daha kalitelidir Serdar'ın..

Stoper,sağ bek sorunu her zaman başımızı ağrıtacak devre arası mutlaka 2 kaliteli adam şart..

Aynen. Ne kadar super oldugunu zaten Fatih Hocam Bey zamaninda kazandigimiz kupalardan gorebiliyoruz.

Senin fatih hocana ve sistemine avrupa sampiyonasindan beri her takim sokup cikartiyor.

GS da da 150 milyon euroluk kadro kurunca 75 milyon euroluk futbol ile sampiyon oluyor evet ama canaydin donemi gibi 60 milyon euroluk kadro olunca 10 milyonluk futbol oynatiyor.

Avrupa maçlarını izliyorum adamların boy ve fizik güçleri inanılmaz omuz omuza da yıkılmıyorlar ayrıca ayakları da inanılmaz yumuşak stoperden tut forvete kadar herkes sağdan sola oyunu ileriye doğru yıkıyor bizim takımdaysa hiçbir futbolcu öyle değil maç 0-1 hala yan pas yapıyoruz ya da laubali davranıyoruz

Carole - Linnes - Cavanda - Sabri bunlardan hiçbirisinin fizik güçleri ve avantajı yok sadece Carole'un tek bir artısı var bilekleri çok iyi ve iyi pozisyon alıyor ama son 2 hafta da izlediğim carole da büyük düşüş var gençler maçında da bu maçta da kademeye girmedi adamlarını bıraktı.

Stoperler desen lider ruhlu olmalı bizdekiler sorumluluk dahi almıyor chedjou bi nebze alıyor ama o da yetmez ara sıra dikine gidip sağa sola bindiren beklere göndermeliler ama bu bizde sezon başından beri hiç yok BÜYÜK TAKIMSAN BEKLERİN TEKNİK VE FİZİK AÇIDAN ÜST DÜZEY OLUP İLERİYE ÇIKACAK GERİ DÖNECEK biz savunma takımı değiliz ki carole defansı iyi olabilir ama geriye düştüğümüz maçlardaki katkıları çok ama çok az bir zamanlar eboue ve riera vardı çatır çatır sağdan soldan geliyorduk şimdi oyun resmen tıkanıyor domine ediyoruz ama boşa hiçbir etkisi yok

Valla transfer döneminde 2 tane taş gibi bek ve 1 stoper almamız lazım teknik, fizik ve hız bakımından avrupa standartların da yoksa bu böyle gitmez her geriye düştüğümüz maçta ilk golü bulana kadar(akhisar maçı hariç) oyunu açamadık karabük desen o oyuna rağmen 3 puan çok çok iyi geçen hafta desen muslera olmasa 1 puan bile alamayacağız tamam iyi hoş puan alıyoruz da eksikleri de göz ardı etmemek gerekiyor bir an önce çözümler bulmalıyız şimdiden devre arası için transfer planlaması yapılmalı BİZİM SORUNUMUZ GOL YOLLARI DEĞİL BİNDİRMEYEN BEKLER VE LİDER RUHLU STOPER OLMAMASIDIR :hat:

Son düzenleme:
Trabzonspor resmen çıkış maçını oynadı,tehlikelidir ligde sürekli kötü oynayan takımlarla oynamak avantaj gibi gözüksede dezavantajdır,bence fazla moral bozmaya gerek yok lakin
1-Cavanda gerçekten Sabri'den kötü futbolcu 1 maçla değerlendirme diyebilirsiniz ama gerçekten bariz adam bizim takımda oynayacak kapasitede değil.
2-Podolski,Sneijder gerçekten yokları oynadı böyle bir coşkuda çok daha etkili oynayabilirlerdi,
3-Bu takımın tek yıldızı var kaleciyi saymam futbolda yıldız ''Bruma''
4-De Jong in Selçuk out olmalı tek topları çok daha kısa ve çabuk oynuyor
5-Semih Kaya gerçekten rezalet bir stoper,Serdar'a niye Dünyaları verdik yedekte oturuyor Semih'ten ölüsü bile daha kalitelidir Serdar'ın..

Stoper,sağ bek sorunu her zaman başımızı ağrıtacak devre arası mutlaka 2 kaliteli adam şart..

Tesbitlerine katılıyorum.
Cavanda konusuna gelince, sagbek pozisyonunda "Sabrinin Laneti" var herhalde.
Onlarca adam geldi, gitti.. Veysel, Tarık, Salih, Linnes, Cavanda ilk aklıma gelenler.. Ebue hariç hiçbir oyuncu Sabri yi yedege cekemedi.

Avrupa maçlarını izliyorum adamların boy ve fizik güçleri inanılmaz omuz omuza da yıkılmıyorlar ayrıca ayakları da inanılmaz yumuşak stoperden tut forvete kadar herkes sağdan sola oyunu ileriye doğru yıkıyor bizim takımdaysa hiçbir futbolcu öyle değil maç 0-1 hala yan pas yapıyoruz ya da laubali davranıyoruz

Carole - Linnes - Cavanda - Sabri bunlardan hiçbirisinin fizik güçleri ve avantajı yok sadece Carole'un tek bir artısı var bilekleri çok iyi ve iyi pozisyon alıyor ama son 2 hafta da izlediğim carole da büyük düşüş var gençler maçında da bu maçta da kademeye girmedi adamlarını bıraktı.

Stoperler desen lider ruhlu olmalı bizdekiler sorumluluk dahi almıyor chedjou bi nebze alıyor ama o da yetmez ara sıra dikine gidip sağa sola bindiren beklere göndermeliler ama bu bizde sezon başından beri hiç yok BÜYÜK TAKIMSAN BEKLERİN TEKNİK VE FİZİK AÇIDAN ÜST DÜZEY OLUP İLERİYE ÇIKACAK GERİ DÖNECEK biz savunma takımı değiliz ki carole defansı iyi olabilir ama geriye düştüğümüz maçlardaki katkıları çok ama çok az bir zamanlar eboue ve riera vardı çatır çatır sağdan soldan geliyorduk şimdi oyun resmen tıkanıyor domine ediyoruz ama boşa hiçbir etkisi yok

Valla transfer döneminde 2 tane taş gibi bek ve 1 stoper almamız lazım teknik, fizik ve hız bakımından avrupa standartların da yoksa bu böyle gitmez her geriye düştüğümüz maçta ilk golü bulana kadar(akhisar maçı hariç) oyunu açamadık karabük desen o oyuna rağmen 3 puan çok çok iyi geçen hafta desen muslera olmasa 1 puan bile alamayacağız tamam iyi hoş puan alıyoruz da eksikleri de göz ardı etmemek gerekiyor bir an önce çözümler bulmalıyız şimdiden devre arası için transfer planlaması yapılmalı BİZİM SORUNUMUZ GOL YOLLARI DEĞİL BİNDİRMEYEN BEKLER VE LİDER RUHLU STOPER OLMAMASIDIR :hat:

Valla beklerin hucuma katkisi problemli evet.

2 cok iyi stoper sart ona da katiliyorum.

Bugun trabzon kalesine otobus cekti. Ofsayttan gol attilar. Penaltimizi yediler kimse konusmuyor bunlari.

Bu ulke herseyi sonuca gore degerlendiriyor her alanda. Sonuca gore 180 derece donuyor buyuk cogunluk. Tam bir omurgasizlik hakim.

Ben GS i bugunku trabzon gibi oynadigini gorsem yerden yere vururdum.

Bu Mancini ile baslayan hantallik hastaligi var. italyanlar bu takima kalici hasar birakti. Hizli hucumlarda bile hantal hantal atak yapiyoruz.

Biktik kanser ettiler

Çok da karamsar olmayalım biliyoruz ki Podolski bu değil,
Sneijder bu değil..
Sigthorson'u daha görmedik,
2 transfer ile Ocak'ta şampiyon oluruz inşallah ama Cavanda'yı sene sonu yollamamız gerek..
Linnes'i silmeyelim bir kalemde biraz o çocuğa şans verelim..

Beğenmesemde bir takımın şablonunda 2 kanatta seri adam olacak bugün Yasin bile çok etkili olurdu stabil futbol artık kalmadı
iki kanatta yardıracak aga..

Bu Mancini ile baslayan hantallik hastaligi var. italyanlar bu takima kalici hasar birakti. Hizli hucumlarda bile hantal hantal atak yapiyoruz.

Biktik kanser ettiler

abartma reis. italyanlara hepi topu 20mılyon yuroluk kadro kuruldu onlarda 30 mılyon yuroluk top aynattı daha ne yapacaklardı. nekadar ekmek okadar köfte

Geri
Üst Alt