Reis sen bukadar basit bir adam olmaman lazim. Burada 3 sene, 6 transfer dönemi kapsiyoruz. 3. sezon sonrasi da hoca gönderildi zaten. Ilk sene 22 Milyon yuro, ikinci sene 30 Milyon yuro harcandi...
Yani harcanan Para 4 transfer döneminde 50 Milyon yuro bonservis, ona göre basari geldi.Son 15 senenin en büyük basarilari, ve daha önce, ve sonra da yine iyi para harcadik.
Mancini hem bu kadroyu aldi, hemde bir transfer döneminde 18 Milyon yuro harcandi... Yani
Rijkaaard döneminde 3 transfer döneminde 38 Milyon yuro harcandi...
Yani baba, birak bu isi bos argumentasyonlari da demicemHarbi söylüyorum bu 150 milyon yuroluk kadroya, 75 milyonluk futbol argumanin, benim adima efsaneler arasinda. Her yazdiginda, ve tekrarlandiginda bir okadar artiyor keyfim ve nesem PC arkasinda. Neseleniyorum böyle, bir cocuk gibi. ^^
Ceza sahasından çıkmamış mübarek. Birde utanmadan sistem konuşuyor cahiller. Hala koşmayan mücadele etmeyen adamları savunuyorlar burada isimleri var diye. Yaw adamlar bizi zeki ile yendi zeki. Siz hala kritik pas atacak yok zart zurt yapacak diye adam savunun forumda.Podolski'nin ısı haritası ve kendisiley:
![]()
![]()
Muhtemel sözelci kardeş harcadığı parayı kaldığı seneye bölemiyor sen yardımcı ol.yahu ft kac transfer dönemi görmüş reis hadi 5 diyelim ve sizlerin evlatrını oynatır transfer yapmaz dediği dönemde evlatları yerine yapılmış pek çoğu iyi kötü enkaz menkazda olsa yeni bi takım kurulmus bu 5 transfer döneminde.şimdi önyargılı gibi gözükmiyim kendisine mancini ye belli bir sempatim vardı işin sidik yarışına dönmediği vakitler ancak mancini döneminde de tek transfer döneminde senin getirdiğin linkte 20m harcanmış senin hesabına göre gidersek demek mancini 4 transfer dönemi daha görse hemen hemene terimle aynı seviyeye gelecek.
bak ben bu rakamlarda değilim. oynanan futbolun kilosunu neye göre tartarak şukadar liralık top oynuyoruz diyorsun. el üstünde tuttuğumuz rijkaard onca harcamaya rağmen kaç liralık top oynattı veya luce ilk yılında yıldızlar karmasıyla çeşitli sebeplerden şampiyon olamzken ve oynattığı futbola burun kıvırılırken kaç liralık oynuyorduk hele ikinci senesinde tüm o yıldızların gidip kiralık oyuncularla oynadığı yıl kaç liralık oynadık. veyahu bugün kaçliralık top oynadık ben buradayım yahu oynanan futbolun lirasını neye göre hesaplıyorsun. bir takım iyi oynuyordur kötü oynuyordur okadar basit. kafada işimize gelen senaryoya göre çeşitli denklemler kurup farklı farklı sayıları süsleyerek sunmak komik yav.
Dün akşam seyircinin girdiği havaya ne yazıkki girememiş takım. Hiç coşku oynanan futbolda.
Habire sağdan sola veya tam tersine yan pas.
Bruma birşeyler yapacakki gol olsun. Her maç yemiyor işte.
Diğerleri ne iş yapıyor?
Linnes ne kadar kötü olabilir ki sabri ve cavanda ilk18de kendisi haftalardır yok?
Veya sabri ve cavanda bu adamdan çok mu iyiler?
Cavanda dün kötü gözüktü evet ama önündeki podolski hiç sahada yoktu.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi