Normalde deplasmandaki FB maclarindan once hep icimden bi his bu maci alacagiz felan diyordu, icim kipir kipir oluyordu... Bu sefer hicte oyle bi duygu yok...

Bu sezon o sezonmu acaba?

Not: 0-6 veya 0-7 gibi bi skor olsa ne guzel olurdu yaw :D

NTV Spor, maç sonunda yüzde yüz futbol bittikten sonra kapanıyormuş. Tarihi bir geceye tarihi bir sonuç eklesek ve NTVSpor’daki son Yüzde Yüz Futbol Fenerbahçe mağlubiyeti ile bitse ne güzel bir son olur.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Deplasman biletleri nerede ulan!Yine gereksiz topluluğa peşkeş mi çekildi?

Deplasman biletleri nerede ulan!Yine gereksiz topluluğa peşkeş mi çekildi?

Göstermelik de olsa satışa çıkmadı. Deplasman yasağı kalktığından beri aynı şey. Hiç utanma arlanma yok. Kim peşkeş çekiyorsa şerefsizdir, Allah belalarını versin.
İşin kötü tarafı, bu sucukçuların 5 kuruş maddi katkısı olmadığı gibi, sağda solda 500 liradan kapı açıyorlar deplasman biletlerine. Madem işler böyle yürüyor, bende bundan sonra kombine devri yapmıyorum. Boş kalsın yerim.

Göstermelik de olsa satışa çıkmadı. Deplasman yasağı kalktığından beri aynı şey. Hiç utanma arlanma yok. Kim peşkeş çekiyorsa şerefsizdir, Allah belalarını versin.
İşin kötü tarafı, bu sucukçuların 5 kuruş maddi katkısı olmadığı gibi, sağda solda 500 liradan kapı açıyorlar deplasman biletlerine. Madem işler böyle yürüyor, bende bundan sonra kombine devri yapmıyorum. Boş kalsın yerim.
lütfen o insanlarla bizi bir tutmayın. biz münferit galatasaraylılarız. bizim suçumuz yok.

Lenovo P2a42 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

alex - ribery - ft etmenlerini goz onunde bulundurursak isaretler fbye FENA SOKACAGIMIZI gosteriyor

Fener dagitacaktir bizi gercekci olmak dogru olmaktir

Whoscored makus kadere işaret edip, maçı 2-1 Fener'e vermiş.

Onları da morartalım inşallah. O sene bu sene...

NTV Spor, maç sonunda yüzde yüz futbol bittikten sonra kapanıyormuş. Tarihi bir geceye tarihi bir sonuç eklesek ve NTVSpor’daki son Yüzde Yüz Futbol Fenerbahçe mağlubiyeti ile bitse ne güzel bir son olur.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

işte bu ayrı bir keyif olur:hat:

Büyük saçmalık olacağı konusunda hemfikir olalım. Belhanda'nın kart dışında riski yok. Mutlaka sahada olması lazım. Yoksa rakip sahayı görmeden maç bitiririz.
Belhanda'nın çok fazla riski olduğunu düşünüyorum hele böylesine zorlu bir maçta misal iki tane faülunu hakemin baskiya kapılarak vermediğini düşünelim hem oyundan düşecek hem kart riski taşıyacaktır..ikinci yarı düşünebilir hoca

Fener baskılı başlayacak takımın direnç gostermesi için pas yapıp ortayı kalabalık tutacağız benim beklediğim kadro

Muslera-Nago-Serdar-Maicon-Linnes-Donk-Fernando
-Selcuk-Feguili-Rodrigez-Gomis

ikinci yarı Belhanda -Sinan

Performansı en önemli olan Muslera olacak şüphesiz

Fb'li futbolcular galibiyete ek prim istememiş.

Acı acı koyacağız onlara di mi renktaş?

a4v8e1.jpg

direkt bu

Whoscored da Belhanda'yı derbi kadrosuna yazmamış.

aleks hamlesine karşılık marcioyu davet ederek karşılık vermeliyiz

Geri
Üst Alt